tiistai 17. joulukuuta 2013

Suuria ja ihmeellisiä muutoksia tapahtuu pian

Äiti Jumalaa kanavoinut Bob Greenwalt 15.12.2013

Minä olen Äiti Jumala. Minulle on mitä suurin ilo välittää tämä viesti tänään koko ihmiskunnalle.

Monet kerrat olemme kertoneet teille, että rakkaus on avain kaikkeen ja että yksinkertaisesti vain olemalla sitä rakkautta, jota te olette, on kaikki mitä teidän tulee tehdä. Nämä sanat ovat niin totta. Kun olette se rakkaus jota olette, teidän totuutenne tulevat teille hyvin selviksi. Joskus ihmiset yrittävät kieltää nämä totuudet, koska ne eivät sovi yhteen enemmistön kanssa. Kun te olette rakkautta, te huomaatte, että on erittäin vaikeaa ja todella mahdotonta kieltää sitä mitä te todella ymmärrätte. Tämä on yksinkertaisesti koska se on sitä mitä te olette.

Pyydän teitä tänään etsimään sydämenne älyä löytääksenne totuutenne. Tämä on pohjimmiltaan teidän matkanne ja on aina ollut. Vain löytämänne totuuden sanominen palvelee teitä sekä irtipäästäminen niistä uskomuksista, jotka rajoittavat teitä. Jälleen kerran nämä sanat ovat niin totta. Maapallon uskomusjärjestelmät ovat olemassa rajoituksia ja kontrollia varten. Monet ihmiset alkavat nähdä, että nämä uskomusjärjestelmät eivät enää palvele heitä. Ne uskomusjärjestelmät, jotka opettavat teille tuomitsemista, jotka opettavat että teidän tulee kokea kivun ja kärsimyksen avulla sekä ne, jotka opettavat teille, että niiden uskomukset ovat ainoita oikeita, eivät enää palvele ihmiskuntaa. Jopa minut, Jumalan feminiininen puoli, on unohdettu.

Nyt on aika kaikkien muistaa ja herätä siihen, mitä he todella ovat. Te olette tosiasiassa sieluja ja te olette tosiasiassa kokemassa fyysistä ulottuvuutta sekä yrittämässä nähdä itsenne luomassa ympärillänne olevassa maailmassa. Teidän maan päälle luomanne fyysisen ajan edessä olevien päivien JA kuukausien aikana tulee tapahtumaan suuria ja ihmeellisiä muutoksia. Tämä tapahtuu yksinkertaisesti siitä syystä, että yhä enemmän ihmisiä on heräämässä sisällään olevalle sielulle. Kuten Ezekiel kertoi teille: "Myötätuntoinen tietoisuus on uusi tie ja oikea tie". Lisääntyvä määrä ihmisiä on heräämässä suurelle myötätunnolle, joka on heidän sisällään. Tälle valtavalle myötätunnolle, joka on heidän todellinen luontonsa. Missä on myötätuntoa, ei voi enää olla tuomitsemista. Maapallo on todella siirtymässä kohti sitä, mitä te kutsutte "päivien lopuksi". Se ei merkitse maapallon loppua, kuten monet ovat ennustaneet, vaan pikemminkin tuomitsemisen päivien loppumista. Monet ihmiset elävät elämäänsä ja luovat omia kokemuksiaan pelosta. Kokemuksienne luominen pelkoon perustuen on myös tulossa loppuunsa. Tämä koko ihmisikä, jota elätte juuri nyt, koskee yksinkertaisesti tekemiänne valintoja. Te voitte valita luovanne pelon, tuomitsemisen, vihan, suuttumuksen, kilpailun ja vertailun perusteella - tai voitte valita luovanne rakkaudesta, jota olette. Joten todellisuudessa kaikki teidän valintanne ovat perimmältään joko tuomitsemiseen tai rakkauteen perustuvia.

Kun monet teistä alkavat oppia luomaan siitä suuresta rakkaudesta, jota te olette, alatte nähdä, että luomuksenne ovat paljon puhtaampia. Puhtaalla tarkoitan ettei niissä ole vääristymiä. Paljon siitä, mitä te olette luoneet ihmisinä tähän mennessä, on ollut hyvin vääristynyttä. Olette todellakin luoneet valtavan illuusion. Tästä pisteestä eteenpäin monet alkavat nähdä ja luoda oikeaa todellisuutta. Tämä on sitä, mitä te olette pyytäneet, ja tämä on sitä, mitä te saatte. Teidän Isänne ja minä yksinkertaisesti täytämme teidän toiveenne kuten olemme aina tehneet.

Kun kuljette eteenpäin ajassanne, pyydän teitä odottamaan jokaista uutta alkavaa päivää suurin toivein, suurin odotuksin ja suurella rakkaudella. Jokainen päivä, jonka te olette elossa fyysisessä ympäristössä, on teille uusi mahdollisuus tulla siksi jumalaiseksi ihmisolennoksi, joka te todella olette. Te kaikki olette jumalaisia olentoja ja teillä kaikilla on mahdollisuus tulla jumalallisiksi ihmisolennoiksi. Se on tosiasiassa teidän sielunne, joka tulee manifestoiduksi ympärillänne olevaan maailmaan. Te kaikki olette täällä kasvamassa omassa jumaluudessanne. Te olette täällä fyysisessä maailmassa kasvamassa niiksi jumalallisiksi olennoiksi, joita te tosiasiassa olette. Se on loistava mahdollisuus teille kaikille. Elämä on kaunista,  kaunis mahdollisuus teille kaikille kasvaa niiksi jumalallisiksi olemuksiksi, joita te olette.

Teidän isänne ja minä olemme aina teidän kanssanne. Kutsukaa meitä, puhukaa meille ja tuntekaa meidät, sillä tätä todella toivomme. Me emme halua olla palvottuja,  me haluamme vain olla tunnettuja. Samoin kuin te tunnette oman äitinne ja isänne fyysisessä maailmassa, me toivomme teidän tuntevan meidät, sillä me olemme teidän äitinne ja isänne ikuisuudessa. Me rakastamme aivan jokaista teistä varauksettomasti. Tämä on totta nyt ja se on aina ollut totta. Meidän rakkaudellamme teitä kohtaan ei ole ehtoja.

Nyt on niin loistava aika maapallolla ja toisella puolella. Pyydämme teistä jokaista tulemaan mukaan juhlaan, kun ihmiset ottavat suuren harppauksen tietoisuutensa muutoksessa. Myötätuntoinen tietoisuus on tulossa yhä vahvemmaksi päivä päivältä fyysisessä maailmassa. On aika vapauttaa vanhat tavat ja hyväksyä uudet tavat. Kaikkien ihmisten on aika muistaa, että he ovat rakkautta, että he ovat jumalallisia olentoja, ja kaikkien on aika herätä omalle sielulleen.

Minulle tuottaa suurta iloa puhua teille ja pyydän, että te kaikki opettelette puhumaan myös minulle. Kutsukaa vain minua, niin tulen. Te ette löydä minua ulkopuoleltanne, sillä olen teidän sisällänne, ja siellä olen aina ollut. Rakastan teitä kaikkia. Te olette minun lapsiani. Minä olen Äiti Jumala.

FatherMotherGod
The Galactic Free Press

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti