perjantai 4. lokakuuta 2013

Kävely pyhällä maalla

Kuten aina, kerron että näen asioita näkyinä, minkä jälkeen minun tarvitsee tulkita nuo näyt parhaan kykyni mukaan. Lukiessanne kehotan käyttämään arvostelukykyänne ja kuuntelemaan omaa sydäntänne.

Syyskuun täydenkuun jälkeinen aika on ollut mielenkiintoista ja minulle henkilökohtaisesti varsin kiirettä. Viikottainen työni vaatii nyt 10 tunnin päiviä ja sen lisäksi minulla on viikonlopputyöni! Ikävä sanoa, että molemmat ovat tarpeellisia.

Siitä huolimatta tämän kirjoituksen on tarkoitus olla päivitys Gaian ylösnousemusprosessista ja olen iloinen sanoessani, että hän on turvassa ja kotona! Viime päivien aikana olen huomannut energia-aaltoja astraalitason äärimmäisen matalassa päässä, jossa toimin suurimman osan aikaa. Se tarkoitti alemman tason napsahtamista paikalleen. Sitten sama näytti tapahtuvan vaimolleni, joka toimii toisella alhaisella tasolla, suoraan minun yläpuolellani. Kristallisoitumisprosessi näytti siirtyvän pohjatasoilta ylöspäin ja pysähtyvän neljännen ja viidennen tiheyden keskivälillä.

Minusta on mielenkiintoista, että monet uskoivat ylösnousemuksen tapahtuvan neljännen ulottuvuuden yläpuolella eikä sen alapuolella. Nyt näyttää siltä, että ensimmäinen, toinen, kolmas ja neljäs ulottuvuus ovat saaneet valmiiksi oman ylösnousemusprosessinsa ja asiat näyttävät pysähtyneen viidennelle ulottuvuudelle! Se ei ole yllättävää, sillä ylemmillä tasoilla on enemmän yksilöllistä tahtoa ja ennakkokäsityksiä.

Alemmilla tasoilla tapahtuneet muutokset ovat vaikuttavia. Se tarkoittaa, että meidän fyysiset ruumiimme ovat myös saattaneet loppuun oman ylösnousemusprosessinsa niin hyvin kuin mahdollista. Toiset ovat menestyneet siinä paremmin kuin toiset.

On aika katsoa laatikon ulkopuolelle. Uusi Gaia on nyt arkkityyppi ja sinikopio kaikille olemassaoleville tasoille. Uuden ajan energia säteilee ulospäin hänen näistä alemmista tasoistaan kuin tähti tai aurinko, alemmilta tasoilta ylemmille. Hänestä on tullut timantti! Meidän fyysisistä ruumiistamme on myös tullut timantteja ja arkkityyppisiä ruumiita.

Minulla on tunne, että kun fyysiset ruumiimme kuolevat (jos ja kun me kuolemme), me siirrymme niille tasoille ja aikajanoille, jotka olemme luoneet itsellemme ja luomme uuden Gaian siinä kotipaikassamme, Gaian joka ei ole ollut olemassa koskaan aikaisemmin. Antakaahan kun toistan tämän. Kun menemme kotiin, otamme mukaamme oman henkilökohtaisen versiomme Gaiasta, samoin kuin otamme mukaan oman henkilökohtaisen version fyysisestä ruumiistamme. Sitä odotellessa tämä on meidän uusi kotimme.

Kaikilla olemassaolon tasoilla on äärettömän Gaian äärettömät aikajanat. Jokainen näistä Gaioista on varjo tai kaksoiskappale siitä, jossa parhaillaan elämme. Kun jätämme tämän alkuperäiskappaleen, tulemme olemaan oman maailmamme ja universumimme luojia joko kollektiivisesti tai yksin. Gaian ylösnousemus kaikkien tasojen läpi on tuomassa orgaanista todellisuutta niistä jokaiselle vaihtelevissa määrin.

Gaian eri versiot ovat nyt tulvimassa korkeampiin todellisuuksiin ja täyttämässä niitä orgaanisilla elämänmuodoilla, täyttämässä niitä aikajanoilla. Tästä syystä asiat näyttävät nyt olevan pysähtyneinä viidennelle ulottuvuudelle ja sen yläpuolelle. Alemmat tasot ovat siirtymässä korkeammille, mikä aiheuttaa koko universumin ylösnousemuksen.

Tämän kertominen sanoilla on uskomattoman monimutkaista, joten yritän selvittää sitä vertauskuvalla.

Gaiasta on tullut kuin Olympos-vuori, jumalten koti, ja niin kauan kuin me elämme nykyisessä fyysisessä ruumiissamme, olemme myös jumalia ja jumalattaria. Niin kauan kuin olemme täällä Gaian päällä, pysymme kuolemattomina. Kun fyysiset ruumiimme kuolevat, palaamme kuolevaisten maailmaan jälleen kerran elämään kuolevaista elämää ja kokemaan jälleensyntymisen. Maailmamme ei ole enää fyysinen maailma, vaan jumalten ja jumalattarien turvasatama, Eedenin puutarha, paratiisi.

Kuten Olympoksen jumalat ja jumalattaret, mekin voimme vierailla varjomaailmassa/Gaian varjomaailmoissa, ja mitä kauemmin elämme sitä enemmän mahdollisuuksia hankimme.

Joukossamme on niitä, jotka tulevat elämään erittäin pitkän elämän täällä Gaian päällä / Olympoksella. Meillä tulee myös olemaan mahdollisuus matkustaa varjomaailmoissa tai vaihtoehtoisissa aikajanoissa / todellisuuksissa. Jumalten taistelu alkaa olla paketissa, kun korkeammat tasot alkavat myös kristallisoitua. Korkeampien tasojen kristallisoitumista voidaan odottaa samhainina, syyspäiväntasauksen jälkeen olevan ensimmäisen täyden kuunkierron aikaisena täysikuuna. Samhain-juhla on myöhään tänä vuonna, marraskuun puolivälissä. Lokakuun täysikuuta luullaan Samhain-juhlaksi ja monet erehtyvät.

Korkeammilla tasoilla olevat Gaian viholliset tulevat luulemaan, että he ovat saavuttaneet voiton lokakuussa, vain nähdäkseen sen häviävän silmiensä edessä marraskuun puolivälissä. Kun Gaia on nyt turvassa, taistelu käydään ihmiskunnan ja globaalin sivilisaation sisällä.

Pitäkää nämä sanat ja ajankohdat muistissa:  lokakuun täysikuu ja marraskuun täysikuu. Tulemme nyt näkemään, ketkä ovat Gaian tukijoita ja ketkä haluavat Gaian kaatuvan. Monet tulevat olemaan yllättyneitä.

Kirkkaita siunauksia.
-joe

anarchistbanjo 3.10.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti