sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Vaurausportaali 21.-25.9.Universaali energia liikkuu pyöreänä tulipallona teidän aurinkoanne kohti ja niin myös avautuu äkkinäisesti 37 asteteen pohjoisen leveyspiirin tukea antava kulma planeetallanne. 37. leveysaste teidän mitta-asteikkonne mukaan edustaa maapallolla itsensä löytämistä ja innovatiivisia ideoita, se on portti vaurauden toteutumiseen ja sisäiseen tietoon.

37. leveyspiirin voi saavuttaa fyysisesti matkustamalla sellaiseen paikkaan, joka on kyseisen energialinjan päällä maapallollanne. Se voidaan saavuttaa myös kristalleilla, joka on asetettu maapalloa esittävän kartan päälle. Tähän käytetään aventuriinia, goethiittia, Himalajan kristallia ja sinistä agaattia, jotka asetellaan kolmion muotoon.


Ylhäällä vaaleanpunainen Himalajan kristallisuola,  kolmion keskellä goethiitti, vasemmalla alhaalla sininen agaatti ja oikealla alhaalla aventuriini.

Jos haluatte lähettää liikkeelle tulevaisuuteen taianomaisen vaurauden junan, luokaa tällainen kolmio. Voitte myös tehdä sen mielessänne yksinkertaisesti vain ajattelemalla tätä aluetta ja 37. leveysastetta, pyytämällä eetteriruumistanne viemään teidät sinne niin että voitte seisoa jalat kuvion päällä ja portaali sen sisällä.

Yltäkylläisyys, jota etsitte, on helposti saavutettavissa sieltä käsin. Ja kun löydätte itsenne seisomasta tämän 37. leveyspiirin päältä, toistamme että se on nimenomaan 37. leveysaste, sillä numero 37 on todella maaginen numero, pyydämme teitä muistamaan sen. 37 tuo vaurauden,  37 tuo totuuden. Teidän tulee meditoida numeroa 37 koko ajan pitäen mielessänne, että teitä on siunattu kaikkien tasojen yltäkylläisyydellä, sillä tosiasiassa näin on!

Tänä erittäin tärkeänä hetkenä teidän maapallonne historiassa me kutsumme teitä, rakkaat kauniit maan mestarit, ymmärtämään totuuden omasta mahtavuudestanne ja totuuden omasta olemassaolostanne. Me kutsumme teitä, jotka seisotte jalat maassa käyttämään hyväksenne kaikkia alkemian maagisia ominaisuuksia, joita teillä on fyysisen kulkuneuvonne sisällä ja 37. leveyspiirissä, jotta saatte avattua ovet yhä suuremmalle taikuudelle.

Joten meditoikaa tätä numeroa,  ajatelkaa kaikkea mitä haluatte toivottaa tervetulleeksi elämäänne ja tehostakaa ajatteluprosessianne kristallienergioilla, jotka olemme maininneet. Kiihdyttäkää vaurauden saapumista elämäänne ajattelemalla numeroa 37 seuraavien kolmen päivän ajan! Sillä seuraavat kolme päivää tarjoavat valtavan mahdollisuuden vetää puoleenne kaikkea sitä, mitä toivotte luovanne elämäänne seuraavien seitsemän kuukauden aikana.

Muovatkaa tämä hetki ajassa, mitä tahansa haluatte saapuvaksi elämäänne, mihin tahansa keskitätte huomionne seuraavien kolmen päivän ajaksi, saapuu elämäänne seuraavien seitsemän kuukauden sisällä!

Ja niin, kun portaali avautuu tänään ja pysyy auki seuraavat kolme vuorokautta, muistakaa, ajatelkaa, tuntekaa ja olkaa numero 37 - ajatelkaa vain sitä mitä haluatte elämäänne. Älkää ajatelko mitään minkä haluatte poistuvan elämästänne.

Sen jälkeen sallikaa kaikkien synkronisaatioiden täyttää tietoisuutenne. Sallikaa itsenne huomata ja tunnistaa asioiden synkronisuus, joka avautuu edessänne johtaen teidät vaurautenne onnistuneeseen luomiseen.

Me, Plejadien korkea neuvosto, seisomme rinnallanne tänä tärkeänä hetkenä ihmiskunnan historiassa. Tuomme viestin rakkaudesta ja valosta. Tuomme viestin valaistumisesta ja tiedosta;  tiedosta miten voitte hyödyntää universaalin totuuden vaurautta.

Rakastamme teitä. Olemme kanssanne. Näkemiin tällä kertaa.

Plejadien korkeaa neuvostoa kanavoinut Anna Merkaba 21.9.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti