lauantai 7. syyskuuta 2013

Rauhaa, rakkautta ja perhosia

Enkelin silmin. Kanavoinut Bella Capozzi 5.9.2013

❀ Hyvää huomenta, ystävät! Ennen kuin aloitan päiväni, haluan varata hetkisen jakaakseni kanssanne kauniin näyn ja viestin, joka annettiin minulle kun työskentelin asiakkaan kanssa yhtenä päivänä. Keskityimme hänen huoliinsa yhteiskunnan yleisestä nykytilasta ja sen aiheuttamista stressitiloista, joita ovat esimerkiksi maailmanlaajuiset poliittiset levottomuudet, sodan uhka Syyriassa, maamme taloustilanne ja muut energeettistä epätasapainoa aiheuttavat asiat. Hänen pelkonsa vaikuttivat syvälle melkein kaikkiin hänen elämänsä alueisiin. Hän tunsi itsensä toivottomaksi,  lyödyksi, ja ihmetteli: "Mikä on tämän kaiken merkitys?"

❀ Istunnon puolivälissä alkoi silmieni edessä hahmottua kuva. Minulle näytettiin maaplaneetta ja kaikkialla sen ympärillä oli ihmisiä seisomassa vieri vieressä pitämässä toisiaan kädestä. Heitä oli tuhansia ja ymmärsin, että he seisoivat suoraan ja täydellisesti kristalliverkon päällä. En voinut juuri kuulla mitään, mutta näytti aivan kuin he laulaisivat! Sitten aivan äkkiä ihmiset muuttuivat kauniiksi sinisiksi perhosiksi. Ne räpyttivät siipiään ja lensivät ylöspäin, pois maasta. Ne muodostivat läpikuultavan sinisen pilven planeetan ympärille ja sitten pilvi muuttui kristallisiksi valkoisiksi tähdiksi, jotka putosivat kuin rankkasade ja peittivät täydellisesti maan pinnan. Silloin kuulin lempeän naisäänen sanovan:

"Taisteleminen vaatii niin paljon työtä. On hyvin vaikeaa pysytellä vihaisena ja vastustaa jatkuvasti toinen toistaan. Oletko tietoinen siitä, millaisen määrän energiaa se vaatii? Sodan ylläpitäminen itsensä sisällä on suuri työ ja energeettisesti puhuen se on eri ttäin tehotonta. Ei ole mikään ihme, että olet jatkuvasti uupunut. Mutta rauhassa eläminen vaatii hyvin vähän tai ei ollenkaan työtä, koska se on asioiden luonnollinen tapa. Se on, mitä me yksinkertaisesti olemme. Näetkö, miten vähän järkeä on valita kärsivänsä? (naurua) Miten me katsomme, odotamme ja ihmettelemme tätä! Mutta valitettavasti se kaikki on osa matkaa, vain yksi oppitunti. Ja kun rauha on saavutettu, ja se varmasti saavutetaan, et edes muista että koskaan olisi ollut toisin. Ymmärrätkö? Sinä et pysty muistamaan sitä."

❀ Asiakkaani enkelin rohkaisevat sanat koskettivat minua syvästi ja olen muistellut niitä monta kertaa viime päivien aikana kun olen käynyt läpi muutoksia ja järjestelyjä omassa elämässäni. Ollakseni rehellinen myönnän, että olen tuntenut oloni hieman irralliseksi viime aikoina - mikä johtaa toiseen viestiin. Sain sen unessani ja sen antoi yksi oman tiimini jäsen - kaksoisliekkini Declan. Hän näytti minulle kuvan keraamisesta liedestä. Yksi levyistä oli käännetty täysille ja se hehkui kirkkaan punaisena. Sitten hänen kätensä laski alas,  asetti kuumalla levyllä olevan metallipannun päälle kannen ja piti sen siinä. Hän sanoi: "Ymmärräthän, että tämä ei voi jatkua paljon pidempään, ymmärräthän Em (hän kutsuu minua sillä nimellä). Et voi jatkaa näin. Me emme voi jatkaa näin. Kukaan ei voi jatkaa paljon pidempään. Sen on loputtava."  Sitten hän nosti pannun pois liedeltä ja levy muuttui kylmäksi.

❀ Luulen että asian ydin on se, että meidän ei tule menettää toivoa vaan meidän tulee jatkuvasti keskittyä uuden maailman luomiseen, jossa on rauha, vauraus ja tasa-arvo. Se todella tulee tapahtumaan! Ja juuri kuten enkeli sanoi, kun olemme saapuneet sinne, emme pysty muistamaan että maailma olisi ollutkaan mitenkään toisin!

Copyright © Bella Capozzi. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia voi kopioida ja jakaa vapaasti sillä ehdolla, että sitä ei muuteta millään tavalla, sisältö pysyy täydellisenä ja tekstiin lisätään tämä copyright-ehto.  http://cupcakesandangels.wordpress.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti