sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Puhumme tänä aamuna kanavoinnista - Ron Head kanavoi arkkienkeli Mikaelia

Puhumme tänä aamuna kanavoinnista. Näemme, että monia kiinnostaa yritys oppia tämä taito. Se on upea asia sekä se on tarve yhdistyä henkeen ja asioihin, jotka ovat tuttuja jostakin elämästä. Monet kuitenkin saavat siitä tuloksia, joita eivät ole odottaneet. Annamme muutaman selityksen sille miksi näin voi tapahtua sekä ehdotuksia, miten ne voi välttää tulevaisuudessa. Ensimmäiseksi haluamme kuitenkin todeta, että emme missään tapauksessa väitä, että minkään kokemuksen pitäisi luoda syyllisyyttä tai itsesyytöksiä. Hyvin todennäköisesti vapautatte asioita elämistä, joita ette edes tunnista. Menetelmä, jonka annamme teille, ja joka teille on todennäköisesti annettu jo aikaisemmin mutta johon ette ole kiinnittäneet tarpeeksi huomiota, ratkaisee helposti kaikki nämä ongelmat.

Ensimmäiseksi katsotaan joitakin ongelmia. Voitte kokea häirintää joltakin omalta aikaisemmalta ajatusmuodoltanne, joka - kuten olemme sanonut - ei välttämättä ole peräisin tästä elämästä. Voitte myös kokea häiriöitä, jotka aiheuttaa teidän oma pelkonne tätä prosessia kohtaan,  eikä taas välttämättä tämän elämän aikainen, joten ei niin tietoinen. Voitte kokea energioita, jotka vapautuvat nykyisestä maailmastanne ja jotka yrittävät epätoivoisesti löytää tavan jäädä. Nämä eivät ole kaikki mahdolliset vaihtoehdot, mutta painotamme että pelko ei ole vastaus. Itse asiassa pelko on kaikkein huonoin vastaus.

Näiden asioiden ratkaisemiseksi on olemassa kaikenlaisia tapoja, joita on kokeiltu erilaisella menestyksellä. Mutta paras tapa on välttää niitä kokonaan. Emme pysty painottamaan tarpeeksi, ettei ole mitään - kerta kaikkiaan mitään - mitä tarvitsisi pelätä,  koska ei ole olemassa mitään voimakkaampaa kuin te olette, jos seuraatte muutamaa helppoa askelmaa, ja jos muistatte kuka ja mitä olette.

Kuka ja mitä olette? Tässä kasvunne vaiheessa teidän olisi pitänyt jo oppia, että te olette Kaiken Mitä On - Luojan luomuksia - ja itse asiassa olette osa häntä - kutsuittepa tätä ylivoimaista voimaa millä nimellä tahansa. Teidän pitäisi jo olla sisäistänyt tämä asia. Tässä asemassa teidän pitäisi jo pystyä ymmärtämään ja tunnustamaan se asia, että olette itsenäinen olento, jonka vapaata tahtoa ei voida häiritä. On myös toivottavaa, että olette löytäneet sisältänne, ehkäpä aivan äskettäin, suuren itsearvostuksen tunteen. Jos ette, se ei haittaa, koska tulemme pian saattamaan teidät siihen pisteeseen. Jokainen teistä saavuttaa sen joka tapauksessa, jos pysytte tällä ylösnousemuksen tiellä.

Nyt siirrymme siihen menetelmään, jolla tällaiset ongelmat voidaan välttää kokonaan. Jos ette ole yksi niistä, jotka pystyvät kommunikoimaan hengen kanssa, voitte kuitenkin harkita seuraavien ohjeiden käyttämistä joka päivä.

Tässä ei ole mitään sellaista, mitä ette olisi kuullut jo aikaisemmin, olemme varma siitä. Menkää takaisin alkuun ja antakaa enemmän arvoa näille asioille. Käyttäkää niitä joka kerta kun alatte ottaa yhteyttä henkeen. Älkää antako itsenne tuntea, että ette enää tarvitse niitä.

Kun aloitatte jokaisen istunnon, menkää niin syvälle sydäntilaanne kuin pystytte. Kun olette tehneet meditaatiorutiininne, ottakaa voimakkaasti kontaktia Luojaan, Jumalaan, Allahiin tai kaikkein korkeimpaan voimaan, mitä nimeä käytättekään siitä. Muutama kiitollisuuden hetki tuntuu hyvältä, olemme siitä varmoja. Jatkakaa tästä tilasta eteenpäin käyttämällä mitä tahansa suojausta, jota olette tottuneet käyttämään. Jos teillä ei ole mitään suojausta, voimme ehdottaa, että käytätte Luojan varauksetonta rakkautta sekä itsemme (Arkkienkeli Mikaelin) sinistä ja valkoista valoa. Käskekää,  älkää pyytäkö, käskekää ettei mikään häiriö saa estää kommunikaatiotanne. Sitten käskekää, että tapaatte ja keskustelette kenen tahansa kanssa valitsette. Rajoittakaa kommunikaatio millä tahansa tavalla, jonka haluatte. Lupaamme teille, että kun olette yhteydessä kaikkein korkeimpaan olemassaolon olemukseen ja kun ilmaisette käskynne YHDESSÄ hänen kanssaan, mikään ei pysty ylittämään sen voimaa. Tässä vaiheessa voitte jatkaa normaalin tapanne mukaan. Sallikaa voiman tunteen, jota opitte odottamaan, olla kanssanne. Teidän kanssanne ei ole leikkimistä.

Tehkää tästä rutiinia ja tehkää siitä yhä voimakkaampaa joka kerta käyttäessänne sitä. Vakuutamme teille, että tunnette kasvavanne yhä voimakkaammaksi joka kerta.

Palaamme huomenna puhumaan muista asioista. Hyvää päivää.

Copyright © Ronald Head. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia saa kopioida ja jakaa sillä ehdolla, ettei sitä muuteta mitenkään, sisältö pysyy kokonaisena ja linkki annetaan tähän sivustoon.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti