perjantai 13. syyskuuta 2013

Maailmanlaajuisen vaurauden odotettu saapuminen, osa 2

Osa 1 täällä

Globaalin valuuttauudistuksen ja vaurausohjelmien esittely jatkuu

11.6.2013 arkkienkeli Mikael muistutti meitä seuraavin sanoin: "tämä vaurauden ja taloudellisen vapauden lahja . . . on osa uudistuspakettia". Ennen kuin tulemme kokemaan tietoisuuden uudistuksen, jos tulkitsen häntä oikein, meidän tulee selviytyä velasta sekä kaikesta siihen liittyvästä huolesta ja stressistä.

12.6.2013 Ashtar, Philippin kanavoimana, peilasi sitä riemua, jota tuntisimme vaurauden saapuessa:

"Teille kerrottiin, että teidän taloudellisen järjestelmänne muutos on valmis ja vain odottaa täytäntöönpanoa. Lisäksi teille kerrottiin, että pimeillä voimilla ei ole enää voimia viivästyttää tai estää sitä enempää. Tämän me voimme vahvistaa ja näette myös, miksi se on niin tärkeää. "

"Tulevina päivinä ja viikkoina tulette oppimaan lisää siitä ja - mikä vielä parempaa - te tulette kokemaan sen. Odotamme innoissamme, että näemme teidän hierovan silmiänne epäuskoisina ja kysyvän itseltänne: "Tapahtuuko tämä todella? Uneksinko minä?"

"Tämän lyhyen ajanjakson jälkeen te tulette olemaan ylitsevuotavan onnellisia ja totaalisen innostuneita. Tämä itsessään nostaa teitä paljon ja teidän värähtelyänne tullaan kohottamaan korkeammalle asteelle."

Hän paljasti, että taloudellinen vauraus helpottaa tietä Paljastukseen:

"Siis miksi minä, Ashtar, kerron teille tämän? Koska se ilo, jonka tulette kokemaan uuden talousjärjestelmän esittelyn myötä, on ehdottoman kriittistä Paljastusta varten ja se tulee muodostamaan pohjan Paljastukselle.

Me kaikki olemme katsoneet päättymättämänä sarjana pelottavia avaruusolento-elokuvia, joten voimme arvostaa niitä syitä miksi galaktiset tuntevat tarvetta helpottaa Paljastuksen tekemistä antamalla taloushelpotuksen järjestyä ensin.

St.Germaine kertoi meille Valerie Donnerin kautta heinäkuussa:

"On paljon sellaisia parannuksia, mitä toivoisimme näkevämme ja mikä vaikuttaa teihin materiaalisessa mielessä. Ne tekisivät teidän elämänne helpommaksi ja te olette pyytäneet tätä vaurautta. Te ansaitsette sen. Minä olen myös toivonut sitä teille."

"Haluaisin nähdä vaurauden virtojen avautuvan teille niin että kaikilla ihmisillä olisi kaikki mitä he tarvitsevat tai haluavat."

Kuten myös arkkienkeli Mikael, hän totesi, että "tavalla tai toisella tämä on osa sitä toteutussuunnitelmaa, jolla palautetaan tasapaino ja oikeudenmukaisuus rutikuivalle planeetalle".

Sheldan Nidle maalasi kuvan luovasta räjähdyksestä, joka tapahtuisi ihmiskunnalle sen jälkeen kun vauraus alkaisi virrata vapaasti.

"Teidän maailmassanne monet tekevät päivittäin hyviä palveluksia laittaakseen täytäntöön sen suuren muutoksen, josta kerromme teille. Nämä ryhmät ja pyhät perheet tekevät sen osana omaa tehtäväänsä auttaakseen tuomaan tämän uuden aikakauden todeksi ihmiskunnalle."

"Juuri nyt on menossa valtavan aktiivinen valmistelutyö, jotta teille kaikille saadaan toimitettua suurta runsautta. Tämä rikkaus tulee käyttää uuden salassa pidetyn teknologian tuottamiseen, jonka tuloksena on suuri paljastus. Se tulee näyttämään kaikki ihmeelliset edistysaskeleet, jotka ihmiskunta on tehnyt vuosien kuluessa mutta jotka on varastettu tai eristetty."

Se avaa uuden totuuden ja vapauden ajan. Hän myös näkee, että liitymme galaktiseen perheeseemme tuona aikana.

"Näiden keksintöjen paljastus on vain sivutuote sille, mitä teidän vaurautenne tuo: meillä ihmisinä on kykyjä, joita tämän todellisuuden pimeät lordit pelkäävät suuresti ja tekivät kaikkensa tukahduttaakseen. Tämä tukahduttaminen loppuu nyt. Totuus, suuri oppiminen, vapaus ja itsenäisyys tulevat olemaan teidän vaurautenne ensisijaiset tulokset. "Ennen kaikkea tämä aika tuo meille perheen sekä ilon, jota emme ole koskaan ennen kokeneet".

Goldenlightin kanavoima Company of Heaven vakuuttaa meille, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja rahavirtojen vapautusta voidaan odottaa pian.

"Älkää murehtiko,  asiat järjestyvät ja muuttuvat teidän maailmassanne. Kaikki sujuu kuten suunniteltu. Teidän ylösnousemuksenne, mikä on yksinkertaisesti harmonisointia korkeampien ulottuvuuksien kanssa, tapahtuu hitaasti ajan kanssa . . . nopeampi tahti olisi shokki teidän elimistöllenne."

"Suuren rahavaraston vapauttamista on myös suunniteltu monia maailmankausia, niin että se tapahtuisi samaan aikaan ihmiskunnan tietoisuuden nousun kanssa . . . lähetämme teille mentaalikuvan nyt - kyllä,  se on valon voimistuminen ja kääntyminen pois pimeydestä. Jopa ne, jotka joskus kuuluivat salaliittoon, kääntyvät nyt siitä pois, koska heidän värähtelytasoaan nostetaan virrattamalla korkeampien ulottuvuuksien energioita."

He ennustavat, että vaurauden vapauttaminen johtaa maailman yhtenäistymiseen ja rajojen kaatumiseen, mikä on yksi puoli NESARA-suunnitelmaa.

"Kyllä, vauraus tullaan jakamaan uudelleen ja se tulee lopultakin sarastamaan ihmiskunnalle sitä, että me kaikki olemme yhtä ja että tulee olemaan uudet hallitukset eikä ole rajoja,  sillä kaikki ymmärtävät että he ovat tässä yhdessä - yksi kansa,  yksi maaplaneetta, työskentelemässä yhdessä kaikkien hyödyksi,  ei muutamien valtaapitävien eduksi."

Myöhemmässä viestissään Sheldan palaa vaurauden aiheeseen ja kuvaa muutosta Fiat-rahasta varallisuuteen perustuvaan rahaan ja talouseliitin kaatumiseen. Hän ennustaa meidän kumppanuuttamme hallituksen kanssa, mikä johtaa uuteen muutosaaltoon.

"Poissa tulee olemaan vallanhimoisen eliitin ylivalta ja koskemattoman korporatokratian aikomus ajaa maapallo raunioiksi. Kuten tiedätte, nämä pimeät liittoumat ovat määränneet laittomia vero- ja velkamääriä kontrolloidakseen ja heikentääkseen teitä. Uuden hallintotavan tarkoitus on oikaista nämä laittomuudet ja vapauttaa teidät vuosikymmenten velkaorjuudesta."

"Tulee olemaan uusi kovan valuutan järjestelmä, joka lopettaa fiat-rahajärjestelmään liittyvän manipulaation ja sorron. Tämä rahajärjestelmän mätäpaise muutetaan nopeasti maailmanlaajuisiksi valuutoiksi, joiden vakuutena on arvometalleja. Teidän uuden hallintonne tehtävänä on tukea ja edistää sekä kovan valuutan järjestelmää että myös yleishyödyllisiä sosiaalisia ohjelmia, jotka liittyvät siihen."

"Kun nämä ydinkohdat on saatu pyörimään, teidän nopea sisäinen kasvunne sallii teidän tehdä merkityksellistä työtä hallituksen kanssa, muotoilla ja valvoa niitä muutoksia, joita toivotte näkevänne nopeasti vaihtuvassa maailmassanne."

Ashtar palasi heinäkuun lopussa ennustamaan maailmanlaajuista valuuttauudistusta.

"Tämä nyt käsillä oleva hetki on todella intensiivinen aikakausi. Monia asioita on varastossa teitä varten;  ne tuovat teille kaipaamanne varmistukset. Valuuttauudistus - kuten myös talousjärjestelmänne muutos - ovat vain kaksi tärkeää asiaa, jotka tulevat pikaisesti."

"Käyttääksemme yhtä teidän omista ilmaisuistanne, voisimme kertoa teille että "kaikki on valmiina". Tarvittavat valmistelut on suoritettu ja odotamme oikeaa hetkeä aloittaa täytäntöönpano - ja tämä hetki lähestyy pian."

"Muutokset todella keräävät vauhtia ja tulette olemaan iloisesti yllättyneitä siitä mitä teille on tulossa. Kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja meidän kertomamme mukaan."

Ja hän lisää vielä maininnan "Tapahtumasta", jonka hän ennustaa tulevan syyskuun lopulla ja joka merkitsee askelta eteenpäin tietoisuudessa,  ennen palauttamista joka tulee myöhemmin.

"Tämän kolmen kuukauden jakson lopussa verho ei yllättäen nouse - teidän paluunne kotiin täyteen tietoisuuteen on prosessi. Mutta matkallanne tulee olemaan kohta, jossa otatte eteenpäin ison askeleen, joka antaa mahdollisuuden tukeutua tähän askeleeseen, sisäistää kaiken mitä olette saavuttaneet tähän mennessä jokaisella olemuksenne solulla ja sallii teidän edetä matkallanne takaisin kotiin, minne kuuluttekin."

"Ja hetki, jolloin voitte ottaa tämän askeleen, on aivan kulman takana. Tulette tekemään valtavaa edistystä ja olemaan iloisesti yllättyneitä omista saavutuksistanne."

Voitte nähdä, että taivaan joukot tekevät kaikkensa valmistaakseen meidät siihen, mitä pian tapahtuu. Huomenna tarkastelemme heidän elokuussa antamiaan viestejä.

Huomenna on syyskuun ensimmäinen päivä. (alkuperäinen teksti on kirjoitettu 31.8., suom.huom.) Huomenna on ensimmäinen päivä, jolloin paavi poisti immuniteetin Vatikaanin virkailijoilta,  Janet Napolitano väistyy USA:n kotimaan turvallisuusviraston päällikön paikalta ja Ben Bernanke USA:n keskuspankin johtajan paikalta. Kuka tietää mitä sitten tapahtuu? Huhuja on liikkeellä paljon.

Iloisia asioita seuraavat pettymykset ja jälleen iloiset asiat. Niille, jotka ovat väsyneet tähän vuoristorataan, antoivat Arcturuslaiset vakaan neuvon:

"Jokainen normaalin päivittäisen elämän ongelma on henkistä aktiivisuutta, jonka päälle on kääritty kolmannen ulottuvuuden vaatteet. Tästä syystä ei ole tarpeen erotella henkistä elämäänne jokapäiväisestä elämästänne kuten monet tekevät -  kaikki on henkistä. Tehtävänä on nähdä kaikkien asioiden alla oleva todellisuus."

Tuo alla oleva todellisuus on löydettävissä keskuksessa, jossa asuu kaiken ydin,  joka on itsessään ainoa pysyvä asia, jota kohden kaikki nämä asiat pyrkivät. Vastaus kaikkiin tapahtumiin on minulle olemassa tässä keskuksessa kun lähestymme valtavaa maailman muutoskautta.

jatkuu osassa 3

Steve Beckow, Golden Age of Gaia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti