perjantai 20. syyskuuta 2013

Maailmanlaajuisen vaurauden odotettu saapuminen, osa 3

Osa 2 täällä

Globaalin valuuttauudistuksen ja vaurausohjelmien esittely jatkuu

Voimme nähdä, kuinka paljon taivaan joukot ovat viime aikoina keskustelleet tästä aiheesta - tai ehkä kuinka paljon me olemme pyytäneet heitä keskustelemaan siitä - tämän kirjoitussarjan perusteella, jossa hahmotellaan pääpiirteittäin vaurauden saapumista.

Päätän sarjan tähän osaan, annan lukijoille päivän aikaa vetää henkeä ja aloitan sitten globaalin vaurausohjelman muista aspekteista.

Tämän sarjan päätöskirjoitus on pitkä, mitä pyydän anteeksi. Juhlia kuitenkin odotetaan alkavaksi joka päivä ja haluaisin saada ainakin tämän esittelyjakson valmiiksi ennen kuin ne iskevät päälle. Kun niin tapahtuu, alkaa jälleen kiire.

6.8. Sheldan Nidlen lähteet kuvasivat niitä monia tapahtumia, joita voimme odottaa pian, ja sanoi että vauraus on niistä ensimmäinen.

 "Ensimmäinen tapahtuma tässä ketjussa on tietenkin erilaisten varojen vapauttaminen, mikä merkitsee teidän maapallonne valuuttavarantojen järjestyksen uudistusta epärehellisistä fiat-valuutoista, jotka ovat alttiita hillittömälle spekulaatiolle,  arvometallikantaisiin valuuttoihin. Nämä uudet oikea-arvoiset valuutat antavat lähtöpotkun maailmanlaajuiselle revalvaatiolle ja todellakin,  ensimmäinen niistä on jo lähtökuopissaan."

"Edelleen, ensimmäiset vaurauden maksatukset ovat jo valmiina julkaistaviksi. Nämä taloudelliset uudistukset ajavat tehokkaasti vanhat intressit pois vallasta ja mahdollistavat laillisuuteen perustuvien de jure -hallitusten synnyn. Kuten tiedätte, nämä ovat vain alkusoittoa sille mitä tulee tapahtumaan."

15.8. ohjelmassa "Tunti enkelin kanssa" pyysin St.Germainea kuvaamaan, mitä globaali valuuttauudistus pitää sisällään.

"Teillä on sanontatapa,  luulen että se on vielä voimassa, ja se kuuluu "hyödyllistä taikuutta" (Practical Magic, amerikkalainen elokuva, suom.huom.). Noniin, se mitä te pidätte taloudellisten arvojen uudelleenjärjestelynä, on ollut työn alla hyvin pitkän aikaa ja monet ovat olleet mukana tässä dongin tai dinaarin projektissa, tai mitä teillä sitten onkaan - valuuttakauppiaiksi heitä kutsutaan - sanotaanko, vuosikymmeniä. Jotkut ovat käyttäneet koko elämänsä vain tähän asiaan keskittyen."

"Joten tässä ei ole mitään uutta. Se mikä on uutta, se mikä on kohonnut, on henkisten arvojen yhdistyminen siihen käytännön asiaan, mitä te nimitätte rahaksi. Sen historia - ja te tiedätte että se on ollut harvinaisen kivikkoista! - sen historia on ollut kirjaimellisesti sidottu myös arkkienkeli Mikaelin strategiseen rauhanaloitteeseen maapallolla."

"Ja minkä tiedämme olevan totta, että kun on yhdenmukaisuutta, on vähemmän, vähentynyt halu luoda sotaa ja sekasortoa. Emme sano, että fanatismi menee ulos ikkunasta, mutta emme myöskään rahoita sotaa emmekä sekasortoa."

Hän kuvasi maailmanlaajuista uudistusta valotyöntekijöiden osalta "viivästyneenä saatavana" siitä työstä, jota on tehty vuosikymmenien ajan.

"Se mitä rahoitamme monilla eri tavoilla - ei kokonaan - ovat valotyöntekijät, jotka toivovat ja ovat ansainneet - haluan olla hyvin selkeä tämän kanssa; monet niistä jotka tulevat saamaan tämän siunauksen, ovat tehneet tätä työtä vuosikymmenet. Joten se on vain ollut, jollakin tapaa, viivästynyt korvaus."

"Se mitä tulemme myös näkemään -  emme toivomaan, vaan näkemään - että kun nämä uudistukset, uudelleenarvioinnit, joita te nimitätte valuutoiksi, tapahtuvat, niin ne vähentävät levottomuuksia joissakin maissa."

Hän mainitsi esimerkkinä Irakin:

"Esimerkiksi juuri nyt on paljon siiviilien levottomuuksia ja sanoisimmeko, että esimerkiksi Irak on sisällissodan partaalla. Toivomme ja odotamme näkevämme, että tämä vaikuttaa rauhoittavasti muihinkin kuin valotyöntekijöiden yhteisöön - koska kun yhteisö kokoontuu ja ymmärtää, että maailman finanssipiirit tunnustavat heidän arvonsa, se muuttaa ajattelutapaa. Tällöin epätoivon tunne alkaa hälvetä kuin savuna ilmaan."

Valotyöntekijöiden osallisuus muutoksessa tuo heille, heidän perheilleen ja muille valotyöntekijöille helpotuksen tunteen.

"Niin monien valotyöntekijöiden osallisuuden tarkoituksena tässä, mitä voitte ajatella yhtenä kultaisista virroista, on se että he pystyvät, aivan kuin olen sanonut, pitämään huolta itsestään, perheistään, ystävistään, mutta myös alkavat luoda juuri mitä olet kertonut kirjassasi, rakas sielu, maailman joka toimii ... "

"Kuten Mikael totesi viime viikonloppuna, niiden ihmisten jotka tuntevat puutteen olevan osa elämäänsä, on aika päästää irti tästä illuusiosta! Sallikaa yltäkylläisyyden  - ja kun sanomme "yltäkylläisyyden" niin tarkoitamme sitä sanan jokaisessa tarkoituksessa - sallikaa yltäkylläisyyden virrata!"

Kysyin häneltä, miten valtaosa väestöstä, joka ei osta Vietnamin tai Irakin valuuttaa tai ei ole kirjoilla vaurausohjelmissa, saisi yltäkylläisyyttä. Hän vastasi:

"Sillä ei ole väliä eikö roolinne, tehtävänne ja tarkoituksenne ole hankkia dinaareja, dongeja tai Ranskan valuuttaa - joka on minun suosikkini - sillä ei ole väliä jos ette ole mukana vaurausohjelmassa. Se ei tarkoita että ette voisi vastaanottaa yltäkylläisyyttä. Koko idean ydin on jakaminen."

"Kun jaatte, kun teillä on timantti muovisella tabletilla /viittaus hänen tapaansa jättää timantti jokaisen vieraan kattaukselle hänen 1700-luvun päivälliskutsuillaan/ teillä ei ole tarvetta hankkia asetta ja mennä ryöstämään pankkia. Ette tunne tarvetta tuntea oloanne pahaksi koska ette pysty lähettämään lastanne uimaleirille, tai ette pysty ostamaan tarpeeksi leipää, tai maksamaan lainanlyhennyksiänne."

"Kun teillä on tarpeeksi, ja te kaikki olette tulleet tänne sen alkuperäisen sopimuksen kanssa, että teillä olisi tarpeeksi, niin . . . jotkut teistä kokisivat puutetta niin että kun puutetta esiintyisi, te potkisitte sen ulos ovesta! Nyt te sanotte: "Mutta Germaine, koska?" Ja mitä minä vastaan teille, on se mitä te inhoatte kuulla: hyvin, hyvin, hyvin pian."

Kysyin häneltä, mihin hän viittasi kun hän puhui varallisuusohjelmasta kokonaisuutena.

"Te puhutte koko planeetan vauraudesta ja se mistä te puhutte . . .  on erilaiset kultaiset joet, jotka virtaavat varsin nopeasti kaikkialla maapallollanne, kaikkialla planeetallanne. Ja kyllä, olemme puhuneet laajasti viime marraskuussa erilaisista vaurausohjelmista,  ja erityisesti Rahastosta."

 "Mutta kerrataanpa, mitä olemme puhuneet ja missä olemme."

Joten hän aloitti ihmeellisen tarinan kullasta, joka on tuotu tänne muilta planeetoilta, luotu alkemian avulla, otettu laittomista kaupoista jne.

"Aikojen kuluessa, planeettojen välisen liikenteen avulla, luomisen avulla, sanotaanko, alkemian avulla tai yksinkertaisesti laittamalla sivuun - teillä on tämä ilmaisu yhteiskunnassanne - on kerääntynyt valtavia rikkauksia."

"Nyt kun ajattelette vaurausohjelmia, niin silloin tapananne on myös ajatella maailman vallankumousta. Kyllä, teidän yhteiskunnallisen rakenteenne kuvauksessa käytetään sellaisia sanoja kuin evoluutio ja revoluutio sekä vaurauden jakaminen - ja tarkoitan että se on konkreettinen toimenpide tällä kertaa."

"Mutta se mihin te ette useinkaan katso ja mihin minä viittasin marraskuussa, ovat ne vauraudet jotka ovat suoraan edessänne. Entäpä ne jalokiviä, kultaa, rahaa ja muita esineitä sisältävät varastot?

"Joten katsokaa myös - ja tämä on sivussa - niille alueille, joilla on ollut teidän kaikkien tuntemia varastoja täynnä rikkauksia, jotka on yksinkertaisesti laitettu sivuun muutamaa etuoikeutettua varten."

Kysyin häneltä, miten galaktiset pääsisivät käsiksi aarteisiin, jotka on upotettu laivoissa Mariaanien hautaa vastaaviin paikkoihin. Hän vastasi:

"Se ei ole ollut ollenkaan hankala prosessi. Älä unohda, että me työskentelemme energian avulla. Niiden, joita pidät tähtiveljinäsi ja -siskoinasi, teknologia on energian erilaisia käyttötapoja."

"Yritän nyt puhua hyvin selkeästi. Amerikkalaiset eivät ole ainoita joilla on - hmmm - sanoisimmeko, laitettu talteen rahaa, kultaa, aarteita, vesimassojen alle. Se on ollut tapana satoja ja satoja vuosia, joissakin tapauksissa tuhansia vuosia. Ja se on avoin salaisuus sekä ylhäällä että alhaalla."

"Joten se on melko huvittavaa. Nyt . . . hyvin monia avaruusasemia on sijoitettu itse asiassa niiden alapuolelle, mitä te nimitätte valtameriksi tai suuriksi vesistöiksenne. Joten kyseessä ei ole pelkästään teidän tähtiveljienne ja -sisartenne palaaminen takaisin. He ovat jo siellä ja heidän kykynsä teleportata erilaisiin kohteisiin on yhtä yksinkertaista kuin teidän sormienne napsauttaminen. Joten se kerta kaikkiaan ei ole mikään ongelma..."

"Onko kulta, onko erilaiset rikkaudet saatu palautettua? Jotkut on ja osa on vielä työn alla. Mutta älä ole huolissasi, rakas sielu. Me tiedämme tarkalleen, missä tavarat ovat."

Sheldanin lähde palasi tähän aiheeseen 20.8. kertomalla, että kaikki on laitettu valmiiksi.

"Tärkeimmät sopimukset uuden rahajärjestelmän perustamiseen liittyen on tehty ja asiakirjat tullaan allekirjoittamaan pian, mikä vahvistaa prosessin, jolla maailman fiat-valuutat korvataan kovilla valuutoilla. Nämä sopimukset julkaistaan heti kun vaaditut allekirjoitukset on saatu. Jokainen kansakunta tulee saamaan osuuden kultaharkoista, joita säilytetään laajoissa salaisissa varastoissa ja tämä tulee takaamaan kovan valuutan vaatimuksen."

"Toinen asia, joka tuli päättää, oli se päivämäärä, mihin mennessä tämä oli tehtävä. Se on nyt päätetty. Aikataulu pidetään kuitenkin salassa siihen asti kunnes tapahtumat ovat ohi."

Sheldan lisäsi myöhemmässä viestissään:

"Julkaistavat uudet kovat valuutat ovat omissa maailmanlaajuisissa jakelukeskuksissaan ja niin fiat-rahan aika sekä sen mukanaan tuoma väärä verotus ovat lopussa. Olemme saapumassa aikaan, jolloin kaikkien ihmisten vauraus on normaalia ja vanhat tavat muuttuvat kauhukertomuksiksi, joita kukaan ei rakasta."

Arkkienkeli Mikael palasi tähän aiheeseen 21.8. ja kuvasi vaurausohjelmaa samalla tavalla kuin St.Germaine, viivästettynä maksuna valotyöntekijöiden työstä.

"Olisi välinpitämätöntä jollemme sanoisi hyvin selkeästi, että olemme täysin tietoisia taloudellisesta stressistä, rasituksesta, paineesta ja epätoivosta, jota monet valotyöntekijät kokevat rahaongelmien vuoksi. Aloitamme siitä mutta puhumme myös asian ytimestä ... joka on kaksitahoinen asia. "

"Ensimmäinen asia on, onko teidän anomuksenne kuultu ja vastataanko niihin? Ja toinen asia on, pidetäänkö teistä huolta? Huolehditaanko teistä?"

"Rakkaat sielut, ja puhun kaikille teille jotka olette työskennelleet valon puolesta ei vain kaksi tai kymmenen tai kaksikymmentä tai kolmekymmentä tai kahdeksankymmentä vuotta, koska teitä on monta jotka ovat valon puolesta useita aikakausia."

"Mutta ollaksemme selkeitä. Te, moni teistä, olette työskennelleet uutterasti tehtävässä . . .  kyllä se on ollut tehtävä. Mitä luulette "palvelun" tarkoittavan? Te olette työskennelleet tehtävässä - ei ilman maksua, ja teillä on ollut monia etuja, näkyviä ja näkymättömiä, mutta te olette työskennelleet tehtävässä ilman palkkashekkiä."

"Rakas Steve, se mitä kysyt minulta, on että tuleeko meille mahdolliseksi aloittaa virrattaa palkkashekkejä, myöhässä olevia palkanmaksuja?"

"Ja vastaus on kyllä."

Vauraus on aihe, josta korkeampivärähteiset olennot keskustelevat varsin vapaasti ja kattavasti tällä hetkellä. Joten levätään päivä ja palataan sitten - jälleen tuo pelätty sana - pian lähestyvän ja odotetun yltäkylläisyyden muihin puoliin. Jos kuitenkin uudistus tapahtuu tässä välissä, minun on palattava asiaan aikaisemmin ja seurattava sen luomia tapahtumia.

Steve Beckow,  Golden Age of Gaia

1 kommentti:

  1. "Julkaistavat uudet kovat valuutat ovat omissa maailmanlaajuisissa jakelukeskuksissaan ja niin fiat-rahan aika sekä sen mukanaan tuoma väärä verotus ovat lopussa. Olemme saapumassa aikaan, jolloin kaikkien ihmisten vauraus on normaalia."
    Tervetuloa Tapahtuma!

    VastaaPoista