torstai 5. syyskuuta 2013

Maailmanlaajuisen vaurauden odotettu saapuminen, osa 1

Maailmanlaajuinen valuuttauudistus ja hyvinvointiohjelmat

Kun Gaia saapui viidenteen ulottuvuuteen 21.12.2012, sen väestö aloitti marssinsa tietoisuuden täydelliseen palauttamiseen. Alkoi kuulua keskustelua yhdestä marssin elementistä - odotetusta vaurauden saapumisesta planeetallemme.

Vaurauden saapuminen on maailmanlaajuinen operaatio. Korkeampien ulottuvuuksien olennot, jotka ohjaavat sitä, eivät puutu meidän vapaaseen tahtoomme, joten vaurauden tarkat ehdot eivät ole asia, jonka he voivat tai haluavat pakottaa meille.

On totta että tietyt menneisyyden henkiset aikarajat tapahtumille, jotka saivat alkunsa Maaäidin suunnitelmista kun vaurautta, paljastuksia, ylösnousemusta ja muita vastaavia tapahtumia vastustavien vapaa tahto voidaan kumota, niin korkeampien ulottuvuuksien olennot eivät mielellään toimi niin vaan yrittävät päästä sopimukseen mikäli mahdollista. Joten meidän pitäisi miettiä tätä kun ihmettelemme, miksi globaalit muutokset kestävät niin kauan.

Koska tämä aihe on monimutkainen, aion kirjoittaa siitä suoran historiallisen tilityksen tässä sarjan osassa. Vaikkakin se on pituudeltaan kaksi tai kolme osaa.

Melkein välittömästi 21.12.2012 jälkeen Enkelien neuvosto muistutti meitä Goldenlightin kautta:

"Jokaisen ihmisen tarpeista tullaan huolehtimaan ja kaikki ihmiset uudella maapallolla tulevat elämään vauraudessa, rauhassa ja ilossa. "

"NESARA ja vaurausohjelmat ovat yksinkertaisesti henkisten tai viidennen ulottuvuuden suunnitelmien ilmentymiä, jotka ovat perustaneet korkeampien ulottuvuuksien olennot ja Saint Germaine, joka on yksi Valaistuksen kultaiseen aikaan siirtymisen valvojista."

NESARAsta, National Economic Security And Reformation Act (Laki kansantalouden turvasta ja uudistuksesta) -vaurausohjelmasta on runsaasti artikkeleita täällä: NESARA eli vaurausohjelma

1.2.2013 SaLuSa sanoi, että galaktiset ovat tietoisia meidän halustamme saada vaurausohjelman varat vapautettua, asia josta suurin osa väestöstä ei tiedä mitään.

"Me olemme luonnollisesti tietoisia yhä kasvavasta vaatimuksesta vapauttaa vaurausohjelman varat, paljastuksen julkaisemisesta ja rauhan aikaansaamisesta. Voitte olla varmoja, että se tapahtuu piakkoin ja järjestelyt ovat edenneet hyvin. Iloa ja onnea tulee aikanaan teille runsaasti,  syvällä sisimmässänne tiedätte olevanne voitokkaita."

 "Vaikka teidän ajankulkunne on nopeutunut, joillakin tavoilla se näyttää myös laahaavan jalkojaan, ja te alatte tulla ahdistuneiksi tai kärsimättömiksi. Pitäkää silmänne tiukasti tulevaisuudessa ja muistakaa, että suurin osa teistä on paremmassa asemassa tietämään varmemmin, mitä tulee tapahtumaan."

Kuukautta myöhemmin hän sanoi, että osa NESARAa olisi täydellinen velkojen anteeksiantaminen. Minulla on kuitenkin sellainen käsitys, että tämä koskee vain velkoja, joissa on laittoman korkea korko tai muuten epärehelliset ehdot.

"Kun maailmassa on niin paljon velkaa, on selvää että teidän ongelmiinne on vain yksi ratkaisu, ja se on täydellinen velkojen anteeksianto. Se on osa suunnitelmaa, jonka tunnette nimellä NESARA, ja yhdessä vaurauden kanssa luodaan pian kukoistava yhteiskunta."

"Todelliset vastaukset teidän ongelmiinne ovat varsin yksinkertaisia, mutta oikeiden ihmisten löytäminen esittelemään niitä ei ole niin helppoa."

Kun kysyin arkkienkeli Mikaelilta henkilökohtaisessa lukemuksessa, milloin muutokset saapuisivat, hän vastasi että ne ovat jo matkalla.

"Muutokset ovat jo alkaneet. Kulissien takana on tapahtumassa paljon sellaista, mitä pidät muutoksena, koulutuksena, järjestelmien uudelleenasentamisena. Vallanpitäjät, mukaan lukien tietyt finanssialan instituutiot, ovat erittäin hyvin selvillä siitä, että horisontissa on massiivinen muutos. Ne ovat ottamassa askelia ja mitä heille on tarpeen, jotta eivät jäisi täysin suojattomiksi tai tehottomiksi."

"Joten he ovat saaneet eri hallituksilta ja vallan tasoilta, sinun ymmärryksesi mukaan talousvallan tasoilta, osoitukset siitä että nämä muutokset ovat jo tekeillä, ja suuria siirtymiä - luullakseni sinä kutsuisit niitä uudelleenjärjestelyiksi - on tapahtumassa kulissien takana, mukaan lukien henkilökunnan koulutuksen."

Hän kertoi, että tulisimme näkemään "vaurauden uudelleenjaon. Mutta en sano enempää, koska se tulee olemaan hyvin mieluisa yllätys. Mutta odottakaa massiivista vaurauden uudelleenjakoa."

Hän viittasi dinaarin revalvaatioon yrityksenä lopettaa väkivalta ja sodat maailmassamme.

" Väkivallan teidän yhteiskunnassanne, onpa se sotaa tai mies naista vastaan (raiskaus), on loputtava. Se ei voi jatkua."

"Nyt dinaarin (ja muiden valuuttojen) revalvaatio liittyy kaikkeen tähän. Se ei ole ainoastaan taloudellinen päätös. Se on maailman yhteenliittymä taloudellisen sodan lopettamiseksi ja se on maailman yhteenliittymä uudelleenarviointia varten. "

"Ja me olemme sanoneet teille, että valuutta jatkaisi olemassaoloaan jonkin aikaa muutoksen jälkeen, muutaman vuoden ehkä, mutta emme ole koskaan sanoneet, että se olisi olemassa samalla tavalla kuin mitä se on nyt teillä käytössä. Joten tämä uudelleenarviointi on jo matkalla. Emmekä tarkoita pian, vaan tarkoitamme sitä aivan kirjaimellisesti. Joten se tarkoittaa vaurauden uudelleentasapainottamista monille."

Linda Dillonin kanssa tekemänsä sopimuksen mukaan hän kieltäytyi antamasta päivämääriä.

"Tiedätte, että minä en eikä minun tule antaa päivämääriä. Mutta kerron teille, että se on jo matkalla. Ylä- ja alapuolella ovat monet sitoutuneet tähän."

Ja lopulta, toukokuun 2013 lopulla, planeettahallitsija Sanat Kumara sanoi, että olemme matkanneet 70 prosenttia ensimmäisestä virstanpylväästä prosessissa, jossa vapautetaan vauraus maailmaan, mitä odotamme päivittäin - nimittäin maailmanlaajuista valuuttauudistusta.

Sanat Kumara:
"(Vaurausohjelma) etenee aikataulussa. Olen iloinen voidessani tuoda teille tämän hyvän uutisen. Se jatkuu täsmälleen suunnitelman mukaan. Ja se on hyvin ajankohtainen kysymys. Se on jo matkalla."

"Syy siihen, miksi jotkut teistä eivät tiedä tästä eikä se ole yleisesti tunnettu asia, on se että siinä on joitakin varauksia, joita te ette pidä salaisuuksina, koska teidän kielellänne salaisuudella on melko ilkeä sävy. En tarkoita niitä sillä tavalla. Mutta on joitakin asioita, joita tapahtuu ja tehdään suljettujen ovien takana yksinkertaisesti koska se on osa meidän suunnitelmaamme ettei niihin puututa millään tavalla ennen kuin kaikki on paikallaan."

Steve Beckow: "Miten pitkällä olemme siihen että kaikki on paikallaan? Minkä asteen olemme nyt saavuttaneet?"

Sanat Kumara: "Kuten sanomme, se on jo matkalla. Olette ohittaneet noin 70 prosenttia."

Jatkamme tätä artikkelia kattamaan ajanjakson kesäkuusta 2013 tähän päivään saakka.

Steve Beckow 31.8.2013

osa 2 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti