perjantai 13. syyskuuta 2013

Enkeliviisautta Sharon Taphornilta - kärsivällisyys

Nauti tästä ajastaNauti tästä odottamisen ajasta. Nauti siitä, että sinulla on tilaisuus vain olla tässä hetkessä sen aikaa kun kaikki loksahtaa omalle paikalleen niin että sitten kun kaikki on kunnossa ja sinä olet valmiina toimintaan, tulet olemaan virkeä, nuorentunut ja voimakas. Tämä on sinun aikasi kasvaa ja laajentua eikä miettiä tai huolehtia, mitä muut tekevät. Ole vain itsesi ja nauti sen olemisen tuomasta rauhasta.

Luota siihen, että tulet tietämään mitä tehdä sitten kun aika on oikea ja tiedä, että enkelisi ovat kanssasi, auttaen sinua ja antaen sinulle rohkeutta tehdä ne elämänmuutokset, jotka auttavat sinua olemaan enemmän tarkoituksessasi ja tekemään sen mitä tulit tänne tekemään. Olet täsmälleen siinä missä sinun tuleekin olla juuri nyt, joten löydä ilo siitä missä olet juuri nyt ja mitä olet tekemässä. Mitä enemmän iloa löydät elämästäsi juuri nyt, sitä sujuvammaksi elämä muuttuu ja tiedät, että mikä tahansa ja kaikki on mahdollista ja sen kuuluukin olla.

Voimalause: "Minä koen ja vedä puoleeni nykyisiä ja tulevia hetkiä korkeimmilla mahdollisilla tasoilla ja olen juuri siinä missä minun kuuluukin olla saadakseni asiat tapahtumaan elämässäni."

Ja niin se on.

Sinua rakastetaan ja tuetaan suuresti, aina, enkelit.

Universal Copyright ©2013 by Sharon Taphorn. Kaikki oikeudet pidätetään.
Artikkeleita voi jakaa sillä ehdolla, että tekijänoikeudet ja yhteystiedot liitetään mukaan, kun viesti on täydellinen ja alkuperäinen kirjoittaja mainitaan. www.playingwiththeuniverse.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti