torstai 12. syyskuuta 2013

Enkeliviisautta Sharon Taphornilta - Täydellinen ajoitus

Luota jumalalliseen kaitselmukseenEi ole tarpeen kiirehtiä tai pakottaa asioita tapahtumaan. Kaikki tapahtuu omalla täydellisellä ajallaan. Kunnioita ja seuraa omaa sisäistä viisauttasi ja ohjaustasi. Luota siihen mitä on sydämessäsi. Kun päästät irti ja seuraat tätä ohjausta, etsimäsi muutokset ilmestyvät polullesi.

Käytä voimalauseiden voimaa auttamaan itseäsi keskittymään ja pitämään mielialasi korkealla. Kirjoita haluamiasi voimalauseita pienille korteille ja kanna niitä mukanasi. Usko siihen, että toivomasi muutokset ovat jo täällä ja kanssasi, avaa portit luodaksesi aikomuksesi todeksi.

Ole rehellinen itsellesi ja näe asioita omien enkeltesi silmin. Anna todellisen luontosi paistaa läpi. Sinua kunnioitetaan niin syvästi rohkeudestasi astua eteenpäin tekemiisi sopimuksiin. Olet turvassa ja asiat ovat täydellisessä järjestyksessä. Toista rakastavia ajatuksia ja tunteita varmistaaksesi niiden korkeimman potentiaalin. Anna niiden lentää vaivatta itseäsi kohti ja itsesi läpi.

Voimalause: "Kaikille elämäni tapahtumille on syy. Valan rakastavia ajatuksiani kaikkeen siihen mitä teen ja luotan siihen, että aikomukseni, unelmani ja toiveeni toteutuvat."

Ja niin se on.

Sinua rakastetaan ja tuetaan suuresti, aina, enkelit.

Universal Copyright ©2013 by Sharon Taphorn. Kaikki oikeudet pidätetään.
Artikkeleita voi jakaa sillä ehdolla, että tekijänoikeudet ja yhteystiedot liitetään mukaan, kun viesti on täydellinen ja alkuperäinen kirjoittaja mainitaan. www.playingwiththeuniverse.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti