lauantai 14. syyskuuta 2013

Maan ylösnousemus - päivitys

Kun luen joitakin nykyisiä kirjoituksia maan ylösnousemuksesta ja erityisesti niitä, jotka koskevat 22.9.2013 syyspäiväntasausta, tunnen itseni ärsyyntyneeksi jatkuvista tuomionennustajista sekä kuoleman ja onnettomuuksien paljastuksista. Ensinnäkin haluaisin selittää, että minä näen nämä tasot tai tiheydet, joten minun tarvitsee tulkita näkemäni parhaalla mahdollisella kyvylläni. Vaikka se ei ole varsinaisesti kanavointia, se kuitenkin on korkeamman viisauden vastaanottamista ja kommunikointia.

Koska elän lujasti fyysisessä kehossa, ei ole yllättävää, että havaitsen asiat eri tavalla kuin kanavoidut olemukset, jotka eivät ole ankkuroituneina fyysiseen kehoon. Nämä olemukset eivät yleensä huomaa asioita, jotka tapahtuvat alemmilla, fyysistä lähellä olevilla tasoilla, ja uskovat itsepintaisesti että me olemme ylösnousemassa heitä kohti eivätkä he ole laskeutumassa meitä kohti!

Useita vuosia sitten päätettiin, ettei koko maapallon elämän ole tarpeellista kuolla äkillisesti, jotta voidaan tehdä siirtymä uuteen elämään. Olisi tarpeeksi, kun jokainen yksilö saisi elää loppuun valitsemansa elämänkaaren ja sallia vain sellaisten sielujen syntyä, jotka olisivat yhteensopivia uusien energioiden kanssa. Näin meillä olisi luonnollinen ylösnousemus, kun oppositio kuolisi hiljalleen pois vanhuuttaan ja uudet sielut kypsyisivät pikkuhiljaa uusiin asemiinsa vallassa ja vaikuttajina.

Jotta asiat olisivat vielä monimutkaisempia, viimeisten kahdenkymmenen tai kolmenkymmenen vuoden aikana syntyneet uudet sielut ovat jakaututuneet kahteen leiriin. Ensimmäinen leiri sisältää sielut, jotka ovat kulkeneet Gaian mukana tämän pitkän hienon, lopuillaan olevan kierroksen  ja ovat palanneet viimeisen kerran auttamaan Gaiaa sekä kaikkia sen elämänmuotoja kulkemaan läpi tämän vaikean ylösnousemusprosessin. Kun nämä sielut ja elämänmuodot kuolevat normaalisti pois fyysisestä muodosta, he jatkavat olemassaoloaan seuraavassa suuressa kierrossa ei-fyysisissä todellisuuksissa ja heistä tulee "uusia enkeleitä" sekä "ryhmäsieluja", jotka valvovat uutta kokeilua. Tämän väliajan he pysyttelevät nykyisessä fyysisessä ruumiissaan kauemmin kuin normaalin ihmisiän. Fantasian harrastajat voisivat sanoa, että he ovat pitkäikäisiä ja maagisia kykyjä omaavia "haltijoita", jotka katoavat hitaasti nykyisestä kuolevaisten maailmasta.

Tarinaa Edenin puutarhasta kerrotaan uudelleen. Nämä ovat ne jumalat ja jumalattaret, jotka luovat sen paratiisin uudelle ihmiskunnalle. Sen jälkeen he lähtevät.

Toinen ryhmä ovat ne vastatulleet ja tähtilapset, jotka ovat olleet jonossa pitkän aikaa odottamassa päästä pelaamaan tätä uutta peliä. Heidän sielunsa ovat parhaillaan laskeutumassa ja ankkuroitumassa fyysisyyteen, mutta ne eivät pysty ankkuroitumaan täydellisesti sekä sieluun että maahan. Nämä ihmiset pysyvät normaaleina kuolevaisina tulevan suuren kierroksen ajan.

Sanoakseni saman toisella tavalla:  ensimmäinen ryhmä on oppinut yhdistämään sekä varjo-olemuksensa että korkeamman itsensä normaaliin terveeseen egoon ja heistä on tullut jotain muuta kuin ihmisiä. Toisella ryhmällä ei ole tätä kykyä ja se pyrkii kehittämään sen tutkimalla kaksinaisuutta, elämänkokemuksia sekä miehen että naisen ruumiissa. Tätä tulee tapahtumaan koko seuraavan suuren kierron ajan.

Se mitä tapahtuu, on että "ylösnousemusprosessi" on jo vanha juttu. "Uusi peli" on alkanut. Yhä uudelleen näemme näiden väsyneiden vanhojen paljastusten ja odotusten osuvan "hutiin" kun ne törmäävät todellisuuden muuriin.

Sama tulee tapahtumaan myös 22.9.2013 tietämillä kun niin monet odottavat jotain mahtavaa tapahtuvaksi. Se mitä tulee tapahtumaan, on varmasti mahtavaa, kun todellisuus tapahtuu ja jälleen kerran yksi väärä profeetta iskeytyy tomuun. Vanhat tavat ovat lopussa! Fyysinen ilmentyminen seuraa uusia lakeja ja uutta Eedenin puutarhaa luodaan koko ajan, juuri tässä, juuri nyt. Kukaan ei mene minnekään, paitsi ne jotka eivät sopeudu uusiin energioihin, joten he lähtevät luonnollisella tavalla kun he vanhenevat tai sairastuvat ja kuolevat, tai kun he tappavat itsensä sodankäynnissä.

Toinen ihmisryhmä, ne uudet sielut ja tähtilapset jotka ovat tulleet pelaamaan uutta peliä, toimivat edelleen ei-kristallisella kolmannen ulottuvuuden ajattelumallilla. He uskovat olevansa luovia ja että heillä on kyky muuttaa maailmaa. He uskovat voivansa pelastaa maailman siltä, mitä ensimmäinen ryhmä on tehnyt.

Onneksi tämä ei ole totta. Toinen ihmisryhmä pystyy luomaan ja he ovat voimakkaita korkeammilla tasoilla. He pystyvät luomaan mitä kauneimman maailman;  mutta se on uuden aikakauden työtä. He eivät ole vielä oppineet, miten luoda kristallisessa 3D:ssä. Suoraan sanoen he elävät itse luomassaan kuvitteellisessa maailmassa, jolla ei ole mitään tekemistä nykyisen todellisuuden kanssa.

Ensimmäinen sieluryhmä, joka on kärsinyt ja oppinut hitaasti hallitsemaan kristallisen kolmannen ulottuvuuden, on valmistunut ja pitää nyt upeat juhlat uusille tulokkaille. He luovat uuden Eedenin puutarhan, jossa uudet tulokkaat voivat leikkiä. Sitä nyt tapahtuu.

Nämä ovat varmasti vaikeita aikoja. Ajanjakso tästä eteenpäin syyspäiväntasaukseen asti tulee olemaan yksi haastavimmista, jonka olemme kokeneet tähän mennessä,  mutta meidän haasteemme ovat henkilökohtaisia ja yksilöllisiä, eivät maailmanlaajuisia. Pienet kädet saavat valon toimimaan ja monet pienet kädet tekevät oman osansa puhdistaakseen omat takapihansa. Jos sinun takapihasi on siisti,  tulet pärjäämään hyvin. Jos et ole työskennellyt omien rojujesi kanssa, niin ne lentävät suoraan sinun naamallesi. Muutokset tapahtuvat elimistössä ja solutasolla,  eivät näyttävästi eivätkä äkillisesti. Maailmanlaajuisella tasolla asiat tulevat pysymään kasassa ja tekemään niin sujuvan muutoksen kuin mahdollista uudelle kultaiselle ihmiskunnalle,  mutta on mahdollista että yksilöt tippuvat railoista itse luomiinsa kuoppiin.

Kuinka monta kertaa paljastuksen pitää tapahtua? Viidennen ulottuvuuden olennot eivät pysty ilmestymään fyysisesti kristallisessa kolmannessa ulottuvuudessa. Eivät ole koskaan pystyneet eivätkä tule pystymään. He ovat olemassa omasta halustaan viidennessä ulottuvuudessa ja sen yläpuolella. Me voimme aktivoida omat 5D-ruumiimme ja tavata heitä, kommunikoida heidän kanssaan,  mutta he eivät voi tulla meidän luoksemme fyysisesti emmekä me jätä omia fyysisiä ruumiitamme lopullisesti muuten kuin kuoleman kautta. Uusi peli sisältää kaikki tiheydet  ja kaikkien ulottuvuuksien olennot voivat osallistua siihen, jokaisella on siinä oma osansa. Mutta kristallinen 3D ei mene pois! Uutta peliä pelaavia ei tulla petkuttamaan pois kolmannen ulottuvuuden kristallikokemuksista. Siinä voi myös valita, uskooko tällaiseen kommunikaatioon ja muiden ulottuvuuksien olentoihin.

Yhteenvetona:  asiat liikkuvat eteenpäin melko nopeasti ottaen huomioon kaiken mitä tulee tehdä. Lopulliset tuhoamiset / vapauttamiset tulevat tapahtumaan tämän hetken ja talvipäivänseisauksen välillä. Energeettisesti elokuun täysikuu merkitsee energioiden kärjistymistä. Ajanjakso siitä varsinaiseen syyspäiväntasaukseen tulee olemaan tyhjiö. Sen aikana asiat tulevat lopullisesti kärjistymään seuraavaa vuotta varten akaasisessa mielessä. Ajanjakso syyspäiväntasauksesta talvipäivänseisaukseen tulee olemaan totuuden ensimmäistä sadonkorjuuta ja vanhojen akanoiden lopullista poisputoamista.

Earth’s Ascension Update Aug 2013 kirjoittanut Anarchistbanjo 3.8.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti