sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Syyspäiväntasaus, portti sulkeutuu

Näen asioita astraali- ja eteerisellä tasolla,  ja sitten yritän kääntää ne parhaani mukaan. Asiat ovat olleet viime aikoina hyvin epävakaita sillä joitakin valtavia asioita on tapahtunut kun maailma tekee päätöksen siitä, mihin suuntaan kulkea ja tietenkin se on tehnyt oikean päätöksen!


Yksi viikko aikaa syyspäiväntasaukseen . . . meille ihmisille tärkeimmät tapahtumat tulevana vuonna on sijoitettava ja lukittava akaasiseen arkistoon ennen syyspäiväntasausta, jos ne tapahtuvat tulevan vuoden aikana fyysisinä ilmiöinä. Teknisesti täysikuu on viimeinen maaliviiva torstaina ja paineita päästellään pois viimeisten päivien aikana. Tunnemme tärkeimpien tapahtumien loksahtavan paikalleen juuri ennen täysikuuta.

Joten ottakaa huomioon, että monien kriittisten tapahtumien tarvitsee tapahtua alkavan viikon aikana. Gaian tarvitsee tehdä joitakin viimeisiä säätöjä ja me näemme ne säätilan vaihteluina ympäri maailman. Älkää ihmetelkö jos näette joitakin viime hetken säätöjä.

Inhimillisellä ja sosiaalisella tasolla tulee Syyrian tilanteeseen viime minuuttien yritykset välttää sodankäynti. Ihmiskunta on niiiiiiin väsynyt sotaan ja väkivaltaan . . . silti jotkut ihmiset yrittävät vieläkin aloittaa kolmannen maailmansodan. Hyvät uutiset ovat, että diplomaattinen ratkaisu näyttäisi olevan mahdollinen. Israel ja Palestiina keskustelevat vakavissaan . . .

Näyttää siltä, että sota onnistutaan välttämään. Tällä hetkellä akaasisissa todellisuuksissa ei ole suuren mittakaavan sotaa ajoitettuna ensi vuodelle. Se on suuri ja tärkeä siunaus, joka merkitsee voittoa valon ja rakkauden joukoille.

Olen kirjoittanut aikaisemmin, että uusi yksilöllinen verkko toimii yksilöiden energialla eikä massaenergialla. Epäonnistuneet yritykset manipuloida massoja osoittavat, että ihmiset eivät hyppää ensimmäiseen saapuvaan junavaunuun. Me olemme oppimassa myös kollektiivisesti, että sota maksaa rahaa!

Se mitä yritän sanoa, on että kun asiat vihdoin loksahtavat paikoilleen ennen syyspäiväntasausta, voimme odottaa helpotusta vastakohtaisten voimien armottomaan paineeseen -  voimien jotka ovat toimineet Gaiaa vastaan ja vastustaneet sen ylösnousemusta. Syyspäiväntasauksen jälkeen ei enää tule olemaan vastustusta noiden elämän vihollisten taholta, ketä he sitten ovatkin. Heillä tulee olemaan kiire kerätä karmisia saataviaan.

Huomatkaa, että viime vuoden syyspäiväntasauksena Gaian ylösnousemus oli varmaa ja tapahtui marraskuussa uuden energian ensimmäisinä virtauksina talvipäivänseisauksena. Joten viime vuoden syyspäiväntasauksesta lähtien kaikki karma jäädytettiin ja lukittiin akaasisiin arkistoihin sitä varten mitä tapahtui tänä vuonna. Se oli vähän sotkuista koska ne kolme kuukautta loka-marras-joulukuu sallivat vielä tiettyjen ihmisten liukua ympäri ja kiertää fyysisen ilmentämisen uusia sääntöjä. Se salli noiden muutaman päästä luiskahtamaan pois sellaisista asioista, joista heidän ei olisi pitänyt.

Tämä porsaanreikä on nyt tukittu eikä enää ole pakomahdollisuutta. Kaikki karma oikaistaan takaisin tähän hetkeen ajassa vuosi taaksepäin. Tämä tärkeä oikeuden jako tapahtuu syyspäiväntasauksen ja talvipäivänseisauksen välissä tänä vuonna ennen kuin jouluna saapuu seuraava uusi energiavirta. Varautukaa auttamaan ja tarjoamaan tukea monille, joilta yksinkertaisesti loppuu energia / valo / toivo ja auttakaa heitä pääsemään näiden kolmen kuukauden läpi.

Suurin osa ihmisistä ei ole kerännyt vakavaa karmaa, mutta saattaa silti kärsiä väärän ajatettelutavan vuoksi: heidän vaalimansa uskomukset Kristuksen toisesta tulemisesta, kolmannesta maailmansodasta, maapallon napojen siirtymisestä ja ihmeellisistä tapahtumista tulevat kasvokkain jäykän todellisuuden kanssa. Älkää ymmärtäkö väärin,  ihmeitä on tapahtunut ja niitä tulee tapahtumaan, mutta ne tapahtuvat siten että aiheutuu mahdollisimman vähän vahinkoa.

Ne jotka ovat käyttäytyneet väärin kuluneen vuoden aikana,  tehneet rikoksia ihmiskuntaa vastaan ja muuta vastaavaa, tulevat näkemään maailmansa murenevan nopeasti, kun yksilöllinen verkko jauhaa heidät kuin lihamylly. Väkivalta aiheuttaa väkivaltaa,  rakkaus aiheuttaa rakkautta. On aika valita.

Itse asiassa suurin osa meistä on jo valinnut eikä yllätyksiä tule olemaan:  olemme turvassa.

2013 Fall Equinox kirjoittanut Anarchistbanjo 13.9.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti