sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Elämänkokoinen kysymys - Mitä on ylösnousemus? Milloin se vihdoin tapahtuu?

Blogini lukija nimeltä Robert kysyi erittäin mielenkiintoisen kysymyksen, jonka luulen olevan mielessä suurimmalla osalla lukijoitani. Hän kirjoitti: "Olen lukenut useita ylösnousemusblogeja. Niistä suurimmassa osassa kerrotaan, että ihmiskunta tekisi ylösnousemuksen 21.12.2012. Sen jälkeen päivämäärä on aina vaihtunut. Jopa niin sanottu kanavoitu tieto korkeamman tietoisuudentason olennoilta ja ylösnousseilta mestareilta on ollut monta kertaa väärin. En enää tiedä, mitä uskoa. Samoin kuin monet muut lukijat ja blogien seuraajat, olen enemmän kuin turhautunut odottamaan päivämäärää. Ja kun mitään ei tapahdu, niin uusi päivämäärä pompsahtaa esiin sopivasti. Tätä on tapahtunut jo kauan aikaa. Kysymykseni on, tulemmeko me ylipäätään tekemään mitään ylösnousemusta ja milloin luulet sen tapahtuvan? Jos kerran on niin vaikeaa antaa tarkkaa päivämäärää, niin onko edes mahdollista antaa jonkinlaista arviota? Niin monia ihmisiä työskentelee kanavoijina ja valotyöntekijöinä,  miten vaikeaa voi olla saada edes yhtä päivämäärää?"

Kaiken tietämäni, kontaktieni sekä julkisten ja yksityisten kanavointieni perusteella vastaus on tämä:

Syy siihen, että päivämäärää ei ole, sekä syy kaikkiin vaikeuksiin on se, että ihmiskunta on kokonaisuudessaan yksin vastuussa omasta ylösnousemusajastaan. Se ei tapahdu yhdessä yössä. Joka päivä tapahtuu pieniä muutoksia ja energia virtaa auttaen meitä prosessissa. Se tapahtuu kuitenkin tiukan yksilökohtaisesti. Jotkut meistä ovat valinneet tekevänsä ylösnousemuksen ryhmässä, joten tulee olemaan ylösnousemusaaltoja, joita tulee jatkumaan jonkin aikaa. Jos luet minun kanavointejani, huomaat että mainitsen tästä varsin usein. ÄLÄ ODOTA MITÄÄN, aloita toimiminen NYT. Elä nykyisessä elämässäsi ja jos et pidä siitä, MUUTA SE. Ylösnousemus ei tarkoita sitä, että voit odottaa jonkun tulevan tuomaan sen hopealautasella tai että avaruusolentojen laivue laskeutuu maahan. Kaikki tuo tulee tapahtumaan joskus, avaruusaluksetkin tulevat jossain vaiheessa, tietenkään me emme ole yksin tässä valtavassa universumissa ja galaktiset perheemme ovat lähellä. MUTTA he eivät tule tekemään ylösnousemusta sinun puolestasi. Se on sinun vastuullasi,  ja sinun yksin.

Niin monet ovat ymmällään, mitä ylösnousemus tarkoittaa. Se todellakaan ei tarkoita muuta kuin tasapainon löytämistä sisältä ja sen ymmärtämistä, että sinun egosi ei ole sinun vihollisesi. Se on sinun ystäväsi ja sinun tarvitsee vain pitää se tasapainossa. Ylösnousemus on sen ymmärtämistä, että sinä et ole ruumiisi vaan sielusi. Se on sen ymmärtämistä, että me olemme kaikki YKSI ja olemme täällä oppimassa,  mistä syystä meidän kaikkien on ANNETTAVA ANTEEKSI toisillemme sekä itsellemme. Kun vihdoin lopetat juoksemasta ylösnousemuksen perässä ja odottamasta jotain upeaa tapahtuvaksi, vaan kun vain sallit itsesi olla tässä hetkessä sekä kuunnella omaa intuitiotasi ja omaa sydäntäsi - niin silloin tunnet että olet ylösnoussut. Tulet kohtelemaan itseäsi ja myös muita ihmisiä ympärilläsi toisella tavalla. Sydämesi ei enää keskity kostamiseen, vaan armoon ja anteeksiantamiseen, täydelliseen ymmärrykseen ja varauksettomaan rakkauteen. Elämäsi alkaa virrata eteenpäin juuri niin kuin sen on tarkoituskin ja jos et pidä siitä, niin huomaat olevasi tarpeeksi voimakas muuttaaksesi sen.

Joten älä odota mitään tarkkaa päivämäärää. Kuten olen kertonut, kaikki nämä ovat portteja, jotka tuovat energiaryöppyjä auttamaan ja avustamaan meitä. Energia, jota tuodaan alas maahan, avaa suuren määrän ihmisten energiaväyliä sekä tuo mukanaan DNA-päivityksiä. Joten kun näet seuraavan kanavoinnin, jossa sanotaan että portti on avautunut, käytä tuo tilaisuus salliaksesi itsesi kokea sen mukana tuleva valo ja rakkaus. Avaa sydämesi tälle taivaalliselle energialle ja salli elämäsi virrata sillä tavalla, jolla halusit sen olevan ennen kuin tulit tänne. Älä odota ketään; SINÄ olet itse oma pelastajasi ja messiaasi. Ja kun ymmärrät, että se on näin, tulet näkemään etsimäsi muutokset. Sitä odotellessa käytä aika hyväksesi ja päästä irti kaikesta mitä on sisälläsi, päästä irti kaikista syytöksistä, vihasta, kaunasta ja itsesäälistä. Salli itsesi kulkea omaan voimaasi, koska SINÄ OLET todella voimakas olento. Jokainen teistä on!

Toivon, että tämä teksti auttaa ymmärtämään paremmin, mitä ylösnousemus on. Rakkautta ja valoa teille kaikille! - Anna Merkaba

Anna Merkaba, Sacred Ascension

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti