perjantai 11. lokakuuta 2013

Sininen huone -meditaatio

Opin tämän tekniikan hyvältä ystävältäni, astrologi/numerologi/tarot-tulkitsija Timothy Glenniltä, mutta se on niin tehokas että haluan jakaa sen teidän kaikkien kanssa!

Jokainen joka on seurannut minun blogiani, katsonut minun videoitani tai sopinut tapaamisen minun kanssani, tietää miten paljon rakastan Sat Yam -meditaatiota keinona vapauttaa surua, vihaa, turhautumista ja/tai pelkoa, olivatpa ne peräisin tästä elämästä tai aikaisemmista. Nyt Tim on antanyt minulle toisen työkalun jaettavaksi kanssanne. Sen nimi on "sininen huone" ja se toimii hyvin jokaiseen ihmissuhteeseen, johon epäilet vanhojen karmisten siteiden vaikuttavan. Koska toimin entisten elämien lukijana, haluaisin lisätä että suurimmalla osalla ihmissuhteista on tänä aikana jonkinlaista karmista painolastia. Niin monet meistä ovat täällä päättääkseen ja vapauttaakseen vanhoja siteitä, joten on melko turvallista sanoa että kaikki läheiset perheenjäsenesi, ystäväsi ja työtoverisi ovat jollakin tavalla sidoksissa sinuun karmisesti.

Sininen huone -meditaation hyvä puoli on se, että siihen ei kuulu siteiden tai yhteyksien "katkomista". Se toimii enemmänkin energian vaihdon ja tasapainotuksen tasolla. Monet karmiset tekniikat sisältävät vanhojen siteiden katkaisemisen ja joskus emme halua toista ihmistä täydellisesti pois omasta elämästämme. Joskus vain haluamme rakastaa heitä ... nyt ... ilman kaikkia entisten elämien sotkuja. Sininen huone sallii tämän tapahtua miellyttävällä ja hellävaraisella tavalla.

Ohjeet:
kuvittele itsesi sinisessä huoneessa. Sininen lattia, sininen katto, siniset lamput, siniset huonekalut ... kaikki sinistä ...Jotta olisin täysin tarkka, tässä kuvassa tulisi olla sinisiä kukkasia, mutta se oli lähinnä paras kuva jonka pystyin löytämään näin pikaisesti enkä ole mikään Photoshop-ekspertti!  Tästä saa kuitenkin mielikuvan: sininen. Ympäröi itsesi sinisellä.

Seuraavaksi virittäydy niihin ihmisiin, jonka haluat kutsua huoneeseen, ja pyydä heidät istumaan siniselle tuolille. Selitä heille sielusi silmin rauhallisesti ja rehellisesti, että haluaisit elää heidän kanssaan tasapainossa tästä lähtien. Kerro heille, että otat takaisin itsellesi kaiken itsellesi kuuluvan karmisen energian, joka on siirtynyt heidän olemukseensa, ja että sinä palautat heille takaisin kaiken heille kuuluvan karmisen energian omasta olemuksestasi. Suorita tämä vaihto ja tiedä, että kun teet sen, niin tosiasiallisesti vaihdat ja tasapainotat ihmissuhdetta "oikeassa elämässä". Voit halata näitä ihmisiä tai vain antaa heidän mennä pois. Mitä ikinä tarvitseekaan tapahtua, tulee tapahtumaan, eikä tämä välttämättä tarkoita sitä että he katoaisivat kokonaan sinun elämästäsi. Pikemminkin tuo ihmissuhde tulee syvenemään.

Voit käyttää tätä tekniikkaa yhdelle ihmiselle kerrallaan tai voit luoda suuren huoneen ryhmälle ihmisiä, joiden kanssa sinulla on vähemmän intensiiviset suhteet, mutta haluat säilyttää heidän suhteensa tasapainossa tai tehdä tasapainoisiksi.

Minä teen paljon entisten elämien työtä,  sekä itseni että asiakkaitteni kanssa. Olen löytänyt monta työkalua, muta tämä on yksi helpoimmista, jota voi käyttää yksinään.

Laura Bruno

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti