tiistai 22. lokakuuta 2013

Hilarionin viikkoviesti 20.-27.10.

Rakkaat,

Katsokaa itseänne peilistä ja näette, että fyysisen kehonne muutos on tapahtumassa. Kasvoillanne hehkuu kirkkaus ja määrittämätön jokin, jonka muut ympärillänne havaitsevat. Tämä tapahtuu yhä useammin joka kerta, kun vapautatte onnistuneesti itsestänne vanhoja ohjelmia ja uskomusjärjestelmiä niiden ilmaantuessa. Kun ne on päästetty menemään, enemmän valoa sulautuu ihmisen käyttöjärjestelmäänne. Monilla teistä on laaja valokenttä ympärillänne kaikkialla minne menette ja se on tervetullut, vaikkakin näkymätön, siunaus ihmisille jotka ovat teidän jatkuvasti laajenevalla vaikutusalueellanne.

Tiedämme, että ei ole helppo prosessi kohdata itsensä ja tunnustaa vastuunsa kaikesta mitä on tapahtunut elämässänne. Kunnioitamme teidän jokaisen osoittamaa rohkeutta ja halukkuutta kun vanhat mallit ja uskomukset ovat nousseet syvältä sisimmästänne. Muistakaa tärkeä totuus, että te olette valoa ja olette tulleet palvelemaan olemalla valoa. Te kaikki olette Jumalan etuvartioasemia ja se on välillä ollut yksinäinen tehtävä kestettäväksi. Tietäkää, että lähimmät perheenjäsenenne, joiden kanssa olette kosketuksissa päivittäin, ovat sieluja jotka ovat suostuneet toimimaan tänä aikana katalysaattorin roolissa ja sytyttämään vapauttamisen ja itsetutkiskelun toisen tason kun ylösnousemusprosessi jatkuu.

Nämä roolit ovat yhteinen sopimus, joka on tehty jotta irtipäästäminen voisi tapahtua jokaisen ihmisen sisällä kaikesta mikä on pidätellyt häntä muistamasta oikeaa tilaansa Jumalan lapsena. Näillä yksilöillä ja teillä itsellänne on vielä paljon opittavaa ja kasvettavaa, mitä eniten helpottaa nöyrä asenne opettajana ja oppilaana. Joskus te olette opettaja ja joskus oppilas. Tämän prosessin kautta tapahtuu kasvua ja ymmärrystä. Lopullinen tulos on ymmärryksen, myötätunnon ja empatian laajeneminen. Henki käyttää jokaisen mahdollisuuden rakastavien sielunominaisuuksien edelleen kehittämiseksi.

Vanhan maailman paradigma on jättänyt oman merkkinsä jokaiseen ihmiseen ja jokainen tällä planeetalla pyrkii nyt nousemaan näiden rajoitusten yläpuolelle suurempaan yhteyteen yksilöllisten osiensa kanssa, niin että ihmiskunnan kollektiivisessa tietoisuudessa voisi kehittyä suurempi yhtenäisyys. Sen mallit on jo ankkuroitu ja nyt tämä positiivinen vaikutus leviää kristalliverkkoon, joka ympäröi planeettaanne. Kristalliverkko on valtava kommunikaatioverkko, joka vaikuttaa nyt jokaisen maailman ihmisen ajatusmalleihin. Sen voima ja vaikutusalue kasvavat koko ajan. Jokaisella ihmisellä on mahdollisuus virittäytyä siihen sekä nostaa sen tehoa ja vaikutusta.

Tämä valtava kommunikaatiojärjestelmä on nyt valmis jokaisen planeetalla elävän ihmisen käytettäväksi. Kun teette päivittäisiä harjoituksianne tuodaksenne lisää valoa olemukseenne sekä nostaaksenne omaa värähtely- ja taajuustasoanne, omat saavutuksenne vaikuttavat koko maailmanlaajuiseen verkkoon, mikä auttaa muita ihmisiä löytämään oman tiensä takaisin yhteyteen oman Jumalansa kanssa, mikä puolestaan lisää ja suurentaa koko globaalin kristalliverkon tehoa. Nämä planeettaanne ympäröiviä valo- ja energialinjoja voidaan edelleen kehittää ja vahvistaa jokaisen ihmisen positiivisten ja siunauksellisten ajatusten ja aikomusten, avunpyyntöjen ja rukousten voimalla. Jokaisen ihmisen tulisi varmistaa, että hänen vaikutuksensa uuteen verkkojärjestelmään parantaisi kaikkien elämänlaatua.

Ensi viikkoon ...

MINÄ OLEN Hilarion

Marlene Swetlishoff, http://www.therainbowscribe.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti