lauantai 5. lokakuuta 2013

Miten kohotat ruokasi värähtelytasoa

Lapsena monia meistä opetettiin siunaamaan ruokamme kun istuimme päivällispöytään ja olemaan kiitollisia siitä mitä oli asetettu eteemme. Kiitimme Jumalaa ruuasta ja usein teimme joitakin lisäyksiä ruokarukoukseen, kuten siunauksen pyytämisen rakkaalle ystävälle tai perheenjäsenelle.

Teetkö näin edelleen? Hävettääkö sinua tehdä niin julkisesti tai ystävien edessä? Pelkäätkö, että joku ajattelee sinun olevan omituinen? Tiedän tunteen. Olen pelännyt paljastuvani, tulevani naurunalaiseksi tai hylätyksi, enkä ole koskaan kokenut tai edes tiennyt miten tärkeää on siunata ruokansa. Kun tein sen, muut nälkäiset heittivät usein kommentteja rukouksen kestosta.

Mietipä vähän aikaa, mitä syöt. Menet supermarkettiin, markettiin, kauppaan tai tuottajatorille hakemaan ruokasi tai syöt ulkona paikallisessa ravintolassa. Minkälaisten energioiden tai värähtelytasojen kanssa on ruokasi ollut tekemisissä ennen kuin nautit sen?

Otetaan jotain yksinkertaista kuten valmissalaattipussi, jossa on kahta eri laatua lehtisalaattia, porkkanaa, retiisiä ja punakaalia. Jos en olisi ottanut salaattia, olisin voinut valita valmiskeittoa tai lihapalan.

Ennen kuin lehtisalaatti, porkkanat, retiisit ja punakaali selvittivät tiensä kauppaan tai ravintolaan, tapahtui paljon. Kaikki alkoi siemenestä,  mistä se mahtoi tulla? Miten siemenen tuottajaa kohdeltiin kun se kasvoi? Ruiskutettiinko sitä kemikaaleilla? Oliko maaperä puhdas ja täynnä ravinteita? Miten se kasvatettiin? Olivatko emokasvin siemenet kerätty rakkaudella? Oliko ne kerätty käsin vai koneella? Oliko koneenkäyttäjä tyytyväinen vai onneton koska hänet oli erotettu perheestään tai tarvitsi enemmän tuloja selviytyäkseen tai sairastiko hän syöpää? Onko tässä liikaa,  mennään syvemmälle.

Miten maapalaa, johon siemenet kylvettiin,  kohdeltiin? Miten siemen kylvettiin? Oliko maa puhdas, oliko kylvämisen tehnyt ihminen onnellinen? Oliko maaperässä tarpeeksi ravinteita kasvattamaan terveen kasvin vai lisättiinkö teollisia lannoitteita tai pestisidejä tuottamaan kauniin näköinen kasvi? Miten kasvi viljeltiin? Oliko maanviljelijä täynnä rakkautta maata ja kasvattamiaan kasveja kohtaan?

Minkälainen kone poimi vihannekset? Oliko koneenkäyttäjä onnellinen? Miten se prosessoitiin, puhdistettiin ja pakattiin ja kuinka monta kättä tai konetta sen piti käydä läpi ennen kuin se päätyi pussiin? Entäpä pussi? Kuka valmisti pussin sekä eri työvaiheiden sekä maatalouden koneet ja laitteet? Oliko ne valmistettu rakkaudella? Entäpä rekkakuski ja auto, jotka toivat salaattipussit supermarkettiin?

Entäpä supermarketin tai ravintolan työntekijät, joka käsittelivät salaattisekoitusta? Olivatko he onnellisia? Oliko heillä hyvä päivä?

Kun analysoidaan, sinun ruokasi on ollut lukuisissa tilanteissa ja yhteydessä lukuisiin tunnetiloihin kasvu- ja tuotantoprosessinsa aikana. Kun syöt, otat sisääsi kaiken ruuan sisältämän energian.

Palataanpa maanviljelijään, joka kasvatti kasveja tuottaakseen siemeniä myyntiin. Ennen siementen kylvämistä maa kynnettiin koneella. Oletetaan, että yksi koneista meni rikki ja maanviljelijä vihanpuuskassaan kirosi koneen, joka sisälsi kylvettäviä siemeniä. Huonoja värähtelyjä.

Sitten sama maanviljelijä kylvi siemenet maahan ja käytti monta tuntia työssä. Aamulla hän oli riidellyt puolisonsa tai ystävänsä kanssa. Hän kantoi nuo tunteet mukanaan pellolle, jonne siemenet kylvettiin. Mitä jos pellolle lisättiin torjunta-aineita tai lannoitteita? Ne muuttavat myös värähtelyä. Ok, kuvitellaanpa kasveja kun maa on vapaa torjunta-aineista tai lannoitteista,  kuten minä haluan omat kasvikseni - luomutuotteina.

Koska maanviljelijä omistaa itse oman maansa, hän katsoo sitä rakkaudella - vai voisiko se olla huolta siitä että sateet eivät ole tulleet ja kuivuus etenee. Mitä jos se onkin kaupallinen pelto, täynnä alipalkattuja työntekijöitä, jotka ovat surullisia. Heidän energiansa on tuossa pellossa.

Nyt saat kuvan, etkö vain?

Siirrytään lihaan - teurastuksen pelko ja terrori on energiaa, joka säilyy lihassa. Samoin lääkkeiden, ruuan, ihmisten ja kemikaalien energia, joille eläin oli altistunut ennen kuin se päätyi sinun pöytääsi.

Joten kun luemme ruokarukouksen ennen syömistä, huomioi että siunaat ruokasi - olipa se kasvia tai eläintä - siitä asti kun se oli siemenenä ja ennenkin, taaksepäin koko geneettisen linjan. Siunaa se maa, jossa se kasvoi tai kasvatettiin. Siunaa koneet ja pakkausmateriaalit. Siunaa jokainen ihminen siemenestä lähtien tähän hetkeen ja takaisin geneettistä linjaa pitkin, ohi nykyisen ja tulevan, joka on ollut kontaktissa ruokasi kanssa koko sen elämän ajan ennen kuin se päätyi lautasellesi. Pyydä sitä olemaan korkeimmaksi ja parhaaksi ruumiillesi ja että otat siitä ne ravinteet, joita tarvitset,  ja päästät loput pois. Omassa siunauksessani lisään vielä että vähemmän on enemmän, tarkoittaen että tulen täyteen vähemmästä ruuasta ja se toimii minulla.

Koko prosessin siunaus osoittaa rakkautta ja kiitollisuutta monille eri elämänmuodoille ja auttaa meitä tulemaan tietoisemmiksi ihmisiksi.

Kuulostaako pelottavalta tai liian työläältä tehtävältä ruokasi eteen? Mietitkö sitä, kun syöt ulkona ja sinulla on niin kiire ettei ole aikaa siunata ruokaa?

Tee koodi. Ei, en narraa. Tee itsellesi siunauksen käsikirjoitus juuri niin kuin haluat sen kuuluvan ja liitä siihen etukäteen koodi. Sillä tavalla Luoja tai Jumala tietää tarkalleen, mitä tehdä sinulle kun sanot koodin. 
 
Esimerkiksi: "Luoja, tiedä että koodi "Tähti 1" tarkoittaa seuraavaa joka kerta kun sanon sen: Täytä tämä ruoka rajattomalla rakkaudella, hyvällä terveydellä ja ilolla. Siunaa jokaista kasvia, eläintä ja ihmistä, joka on ollut osallisena tähän ateriaan, siitä lähtien kun se oli siemen sen geneettistä linjaa taaksepäin ja aina nykyhetkeen asti sekä tulevaisuuteen, niin että ravitsee minun ruumistani korkeimmalla ja parhaalla tavalla. Salli ruumiini imeyttää itseensä kaikki positiiviset ravinteet joita tarvitsen ja vapauttaa loput kiitollisuudella ja helposti. Siunaa sitä maata, jossa ruokani kasvoi, sekä kaikkia koneita ja pakkausmateriaaleja korkeimmalla ja parhaalla tavalla. Vähemmän on enemmän. Kiitos, se on valmis."
Sitten visualisoi koko prosessi mielessäsi (tämä tapahtuu hyvin nopeasti, melkein kuin korttipakan selaus). Sano rukous tarkoittaen sitä ja usko, että Jumala toteuttaa sen haluamallasi tavalla.

Kun olet kiireessä, kuten usein yleisellä paikalla, voit sanoa "Tähti 1" ja alkaa syödä. Kaikki mikä on koskaan ollut kontaktissa ruokaasi, on siunattu äärettömällä rakkaudella, hyvällä terveydellä ja ilolla kaikkein korkeimmalla ja parhaalla tavalla. Minun on myönnettävä, että kun minulla on aikaa niin käyn läpi koko siunausprosessin kunnioituksesta ruokaani kohtaan. Kun siunaat ruokasi ja juomasi, niillä on paljon korkeampi värähtelytaso ja tulet huomaamaan muutoksen. Aikomuksemme voivat muuttaa maailman.

Haluan lisätä, että minulla on koodeja myös poistamaan shokki, trauma ja kipu teiden varsille kuolleilta eläimiltä sekä lähettämään niiden sielulle rakkautta kaikkein korkeimmaksi ja parhaaksi hyväksi. Katso kuolinilmoituksia ja tee koodi siunataksesi kaikki kuolleet. Myös koodeja terveille ihmisille ja eläimille. Näen sen toimivan kvanttitasolla. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Robin Coventry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti