perjantai 25. lokakuuta 2013

Henkinen työkalupakki, osa 1

Työkalupakki -  johdanto

Marc Gamma, Eva-Maria Holstein 1.9.2013
http://soul4free.wordpress.com/category/toolbox-english/


Ensimmäinen idea

Työkalupakin idea syntyi heinäkuussa 2013 ja muotoutui konkreettisempaan muotoon elokuussa, kun varsinaisesti aloitimme työstää sitä. Olen henkilökohtaisesti tiennyt erilaisia työkaluja puhdistautumista, suojausta ja muitakin tarkoituksia varten, jotka ovat olleet olemassa jo vuosia, mutta koskaan aikaisemmin niitä ei ole koottu yhdeksi kokonaisuudeksi eikä julkaistu internetissä.

Keskustelin tästä ajatuksesta meidän taivaallisen isämme kanssa. Hän hyväksyi idean täysin sekä vahvisti antavansa oman osuutensa ja tukensa. On sanomattakin selvää, että kaikki veljeni ja sisareni olivat erittäin innokkaita auttamaan tässä projektissa. Projektin nimeäminen Työkalupakiksi kehittyi siitä ideasta, että työkalupakki sisältää kaikkein tärkeimmät työkalut, joita tarvitaan päivittäin.


Työkalujen toimitus

Kun taivaallinen isämme antoi esipuheensa Työkalupakille, minä suoritin kartoituksen kaikista siihen liittyvistä työkaluista ja myös niistä, joista arkkienkelit ja ylösnousseet mestarit huolehtivat ollen vastuussa kukin omasta työkalustaan. Siten sain selville, että saisimme kokoon kahdeksan erilaista työkalua.


Energiat, jotka ovat erilaisia

Koskaan ennen en ole ollut samanlaisessa tilanteessa, jossa pystyn yhdistymään niin moniin erilaisiin energioihin ja valon olentoihin sekä työskentelemään heidän kanssaan jonkinlaisessa yhteistyössä. Tämä on ollut ihmeellinen mutta myös raskas kokemus - ja niin arvokas, että koko elämäni aikana en halua menettää sitä. Tämä koskee myös kaikkea jälkeenpäin tehtyä työtä, yhteistyötä Eva Marian kanssa, joka hoiti puhtaaksikirjoituksen ja kääntämisen englanniksi hyvin ammattimaisesti. Se oli suuri haaste meille molemmille. Vaikka kaikki tekstit oli jo annettu, pystyimme tuntemaan niiden energiat syvästi koko ruumiillamme kun työstimme tekstejä jälkeenpäin ja teimme käännöksiä.


Soveltaminen kaikille sopivaksi mahdollisimman yksinkertaisella tavalla

Kun laadimme näitä työkaluja yhdessä Isän, vastuussa olevien arkkienkeleiden ja ylösnousseen mestari St.Germainin kanssa, tulimme hyvin tietoisiksi siitä, että monet ihmiset kohtaavat nämä työkalut ensimmäistä kertaa elämässään. Juuri tälle osalle ihmiskuntaa työkalut tulee esitellä asianmukaisesti ilman turhia kysymyksiä. Pitäen tämän mielessä kaikki tekstit on tarkastettu useaan kertaan yhdessä Isämme, arkkienkeleiden ja mestari St.Germainin kanssa, kunnes me kaikki olemme päässeet hyvään yhteisymmärrykseen.


Ole tietoinen omasta vastuustasi kun käytät näitä työkaluja! 

Teille kaikille haluaisin syvästi painottaa: "Älä käytä näitä työkaluja liian kevyesti ja huolettomasti!"  Tarkoitan tällä sitä, että sinun tulee tietoisesti täyttää tietyt ehdot ja puitteet kun käytät näitä työkaluja, koska muuten niistä voi aiheutua kaikenlaista harmia. Suurin osa työkaluista on ehdottoman ongelmattomia, paitsi yksi tietty työkalu, jota ei koskaan eikä missään tapauksessa saa käyttää toiseen ihmiseen tai keneenkään toiseen elävään olentoon! Yksityiskohtaiset ohjeet on lueteltu kunkin työkalun alla ja niitä tulee noudattaa ehtottomasti ja täsmällisesti!

On myös toinen tärkeä asia, joka tulee aina muistaa: "Jos haluat käyttää näitä työkaluja, älä unohda, että sinun pitää aina kunnioittaa vapaan tahdon lakia!
Voit käyttää työkaluja itsellesi aina, mutta kun asia koskee toisia ihmisiä, sinun tulee aina ensin pyytää heidän suostumuksensa etukäteen. Tämä on ehdottoman tärkeää ja se tulee huomioida joka kerta ja kaikkialla kaikissa olosuhteissa."


Kiitokset

Haluan esittää syvän kiitollisuuteni, sillä ilman valoperheemme, taivaallisen isämme, arkkienkeleiden ja ylösnousseen mestari Saint Germainin ihmeellistä yhteistyötä ei Työkalupakki olisi koskaan syntynyt, ei ainakaan tässä muodossa.

Lisäksi haluan kiittää henkistä kumppaniani Eva Mariaa, koska hänen osansa Työkalupakin luomiseen on sanomattoman suuri. Ilman hänen tukeaan hyvin humoristisella ja kannustavalla tavalla tämä voimakas ponnistus ei olisi ollut mahdollinen.

Me molemmat olemme kasvaneet tämän projektin myötä ja meillä on ollut erityinen mahdollisuus työskennellä yhdessä erilaisten energioiden kanssa, jotka ovat olleet luonteeltaan hyvin vaihtelevia.

Tämä on lahja meidän valoperheeltämme, Eva-Marialta (alias (Contra) Mary) ja minulta Marcilta.

Toivomme sinulle kaikesta sydämestämme monia ihania ja kallisarvoisia elämän hetkiä kun käytät näitä Työkalupakin työkaluja.

Namaste
Marc
http://soul4free.wordpress.com/category/toolbox-english/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti