perjantai 25. lokakuuta 2013

Henkinen työkalupakki, osa 2

Työkalupakki - esittely

Rakkaat ihmiset maapallolla. Tässä puhuu teidän taivaallinen isänne. Tällä kertaa en tule tuomaan teille viestiä, vaan haluan esitellä teille nämä työkalut ja muutaman neuvon. Näitä työkaluja ette saa käyttöönne yksinomaan minulta - ei, ne ovat paljon enemmän yhteistä työtä yhdessä minun, poikieni ja tyttärieni kanssa.

On täysin vapaaehtoista ja teistä itsestänne kiinni, mitä työkalua käytätte ja missä järjestyksessä. Ainoa edellytys niiden käytölle on teidän luja uskonne ja aikomuksenne hyötyä näiden työkalujen kaikista mahdollisista vaihtoehdoista, jotka me esitämme teille.

Poikani Arkkienkeli Mikael tulee olemaan valmiina auttamaan teitä tässä prosessissa - kummassakin tapauksessa - kun toimitte sekä kanavoijana/meediona että myös ihmismuotona joka on inkarnoitunut tänne maan päälle Nyt-ajassa. Hän on minun poikani ja myös minun oikea käteni täällä maan päällä. Kuka tahansa tarvitseekaan hänen apuaan, voi vain kutsua häntä. Hän tulee tukemaan teitä ja on teidän rinnallanne - ja tässä merkityksessä tarkoitan sitä hänen erityistä osaansa, joka on minun taivaalliselta puoleltani. Hänen toinen osansa, joka viipyy teidän puolellanne, tulee saamaan toisenlaisen tehtävän. Yksi näistä tehtävistä on jo julkistettu ja te tunnette sen. Muut tehtävät tulevat olemaan kommunikaation ja julkaisutoiminnan alalla aikanaan sitten kun aika tulee olemaan tarpeeksi kypsä sitä varten.

Nyt näistä työkaluista:  molemmat, sekä kanavani/meedioni että minun poikani ovat nimenneet tämän projektin Työkalupakiksi ja mielestäni se on hyvä nimi. Tulemme varustamaan tämän pakin kaikilla tarpeellisilla välineillä ja työkaluilla.

On ensiarvoisen tärkeää, että kaikkia työkaluja käytettäessä noudatetaan tiukasti kaikkia yksityiskohtia sekä rajoituksia, koska muuten saatatte aiheuttaa haittaa itsellenne ja muille. Suurin osa työkaluista on ehdottomasti ongelmattomia. Niissä on kuitenkin joitakin, joita voidaan käyttää ainoastaan ohjeessa kuvatun käyttötavan mukaisesti. Meidän tarkoituksemme on, että Työkalupakin tulee auttaa teidän jokapäiväisessä elämässänne tietynlaisena saattajana ja seuralaisena. Se sisältää erilaisia työkaluja, jotka on suunniteltu hyvin erilaisiin tarkoituksiin. Voitte päättää täysin itsenäisesti, mitä niistä valitsette käyttävänne ja mitä pidätte kaikkein käyttökelpoisimpina työkaluina juuri omiin tarkoituksiinne.

Kukaan ei tule estämään teitä millään tavalla. Tulemme seisomaan rinnallanne vain tukeaksemme teitä ja ollaksemme teidän kanssanne kaikessa mitä teette ja mitä sovellatte.

Tässä on lyhyt esittely siitä, mitä Työkalupakki sisältää. Siinä on seuraavat työkalut teidän käytettävissänne:

  1. Arkkienkeli Mikaelin suojaava kilpi
  2. Ylösnousseen mestari St.Germainin suojaava kilpi
  3. Arkkienkeli Rafaelin puhdistava liekki
  4. Ylösnousseen mestari St.Germainin puhdistava ja muuntava liekki
  5. Luojan, Kaiken Mitä On Isän, energisoiva valo
  6. Arkkienkeli Metatronin muuntava energia
  7. Arkkienkeli Jofielin hajottava liekki
  8. Arkkienkeli Rafaelin parantava liekki
Jokaisen ylläolevista työkaluista antaa itse kukin työkalusta vastuussa oleva. 

Minä vastaan esittelystä ja Luojan energisoivan valon työkalusta. Toivon, että olette tyytyväisiä kaikkiin työkaluihin, jotka annamme käyttöönne. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kaikkein tärkeimmät työkalut annetaan teille täysin valmiina pakettina tässä ja Työkalupakin nimellä. 

Ja nyt on myös täysin ensimmäinen kerta, kun olemme sovittaneet yhteisöllisen työn harmonisella tavalla. Tulette havaitsemaan, että työkalut sopivat yhteen hyvin rakentavalla tavalla. 

Olen utelias ja innostunut siitä, kuinka moni ihminen oppii lopulta käyttämään näitä työkaluja, sillä vielä nytkään ette käytä tarpeeksi kaikkia teille annettuja taivaallisia työkaluja. Olette edelleen ihmisiä, jotka epäilevät eivätkä usko, että nämä työkalut ovat tehokkaita tai toimivat kunnolla. 

Muistakaa, että ne jotka uskovat, pystyvät siirtämään vuoria! 

Nyt riittää esittelystä - lopetan sen nyt ja annan lasteni jatkaa, sillä he ovat odottaneet vuoroaan kärsivällisesti toimittaakseen oman osansa työkaluista. 

Suuresti teitä kaikkia minun lapsiani rakastaen,
Teidän isänne

http://soul4free.wordpress.com/category/toolbox-english/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti