lauantai 17. elokuuta 2013

Viesti valotyöntekijöille: ei enää autopilottia

Arkkienkeli Metatronia kanavoinut Rose Colored


Rakkaat,

Vuosisatojen ajan ihmiskunta on käyttänyt henkisiä oikopolkuja navigoidakseen maailmassa. Näitä mielen malleja nimitetään joskus heuristiikaksi*, jolloin ne käsittelevät ihmisen ympäristöä alitajuisesti, jotta kognitiiviset resurssit** ovat vapaita muihin tehtäviin. Toinen yleinen termi on autopilotti.

Kuvittele ajavasi kotiin töistä. Ajat samaa tietä joka ilta. Kun olet ajanut samaa reittiä monta sataa kertaa, et enää kiinnitä tarkasti huomiotasi tiehen. Sen sijaan käytät ajoaikasi muiden asioiden ajattelemiseen: unohditko lisätä maidon ostoslistaan? Mihin aikaan laitat herätyksen, että ehdit viedä koirasi eläinlääkärin tarkastukseen aamulla? On hyödyllistä huomata, että autopilotti on töissä koska jokapäiväinen työmatkasi on aina sama: sen muoto, etäisyys tai suunta eivät muutu.

Kyky luoda näitä mentaalisia oikopolkuja on kehittynyt hyvästä syystä: se auttaa ihmiskuntaa käyttämään mieltä tehokkaasti ja saavuttaa suuria keksintöjä. Yllä olevassa esimerkissä pystyit tekemään useita asioita samanaikaisesti ja sen avulla antamaan itsellesi aikaa myöhemmin illalla muihin, ehkä luovempiin puuhiin. Autopilotti on erittäin hyödyllinen työkalu, joka on palvellut ihmistä hyvin - tähän asti.

Tästä lähtien ihmiskunta ei pysty enää elämään autopilotilla. Tämä johtuu siitä, että yhteys siihen maailmaan, jossa hän asuu, on muuttunut. Me emme enää salli kiinteitä teitä tunnettuihin määränpäihin. Olemme voimakkaita luojia, jotka rakentavat tiet joka hetki uudestaan. Jos emme ole läsnä tai jos yritämme tehdä useita asioita yhtäaikaisesti, emme enää saavu aikomaamme määräpaikkaan, koska häiriötekijöillä olemme luoneet jotain muuta.

Palataksemme yllä olevaan kielikuvaan, mitä tapahtuu jos yrität ajatella kauppalistaasi tai koirasi lääkärinaikaa kun ajat kotiin -  uusi tie avataan eteesi ja saavut ruokakauppaan tai eläinlääkärin vastaanotolle. Tulet helposti muuttamaan asioita ajassa ja paikassa, aiotpa niitä tietoisesti tai et. Näin voimakas luoja sinä olet ja näin helppoa luominen on valaistuneille nyt.

Sinä, kaunis lapseni, tulet tekemään vahvoja ja voimakkaita siltoja harmoniaan ja rakkauteen tulevina vuosina. Pyydän sinua vain huolehtimaan siitä, että luomisprosessissa pysyt läsnä tässä hetkessä varmistaaksesi että luomasi asiat ovat todella yhtä korkeimpien aikomustesi kanssa. Seisomme vierelläsi ja autamme missä ikinä pyydät, sillä saamme sanomatonta iloa luoda uutta maailmaa yhdessä sinun kanssasi.

Rakkaudessa ja valossa,
Metatron


* heuristiikka = löytämisen ja keksimisen tiedettä;  epämuodollinen menetelmä ongelmanratkaisuun
** kognitiiviset resurssit = ne mielen ilmiöt, joita voi kuvata informaation prosessointina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti