sunnuntai 11. elokuuta 2013

Enkeliviisautta Sharon Taphornilta: Arkkienkeli Gabriel

Keskustelu arkkienkeli Gabrielin kanssa 11.8.2013Kuvateksti:
Arkkienkeli Gabriel työskentelee Puhtauden ja Harmonian valkoisen säteen kanssa.
Totuudenmukaisen kommunikaation ja ilmestysten tuoja.
Hän tuo suurta siunausta uusien ideoiden ja raikkaan tietoisuuden myötä
sekä voi auttaa sinua luomaan uusia alkuja ja mahdollisuuksia.
Hän antaa voimaa ja kuria täyttää tarkoituksesi
ja rohkeutta uskoa itseesi.
www.playingwiththeuniverse.com

Kommunikointitavat planeetallanne ovat muuttuneet valtavasti viimeisten sadan vuoden aikana ja jatkavat muuttumista kiihtyvällä vauhdilla. Jo teknologia on ällistyttävää ja voitte nyt kommunikoida välittömästi jonkun kanssa, joka on planeettanne toisella puolella. Se on antanut äänen tavallisille ihmisille, ja voitte olla läheisesti yhteydessä toisiinne uudella tavalla.

Niille teistä, jotka ovat heräämisen polulla, valotyö, ja tietoisuuden kasvaminen ovat hyvin tietoisia siitä, että ihmiset alkavat myös kommunikoida keskenään uudella tavalla. Jotkut teistä jopa tiedostavat, että ruumiinne solut kommunikoivat uudella tavalla. Lapset alkavat kommunikoida keskenään uusilla tavoilla. Tämä on valtava hyppäys eteenpäin ihmisten kehityksessä ja mitä useammat teistä kehittävät tämän aspektin itsessänne, joka kommunikoi hienovaraisemmilla, kuitenkin hyvin selkeillä energiatasoilla, ymmärrätte miten paljon kommunikoitte toistenne kanssa, kasvienne ja eläintenne kanssa,  ja se hämmästyttää teitä.

Laajentakaa aistejanne,  avartakaa kykyänne päästä sisälle toisiinne ja kaikkeen mitä on. Puhukaa puille, jutelkaa kasvienne kanssa, ja te molemmat laajenette ja muututte. Jokaisella kivellä ja kristallilla on tarina kerrottavanaan. Jokainen puu ja kasvi on yhteydessä toisiinsa ja ne tietävät sen ja ne väreilevät elämän voiman energiaa ja se on kaunista.

Jos teillä ei ole tapana meditoida säännöllisesti, luokaa sellainen tapa itsellenne,  olette sen arvoisia. Paraneminen, inspiraatio, viisaus ja rauha, jonka se tuo elämäänne, tulee hämmästyttämään teidät. Jotkut teistä ovat olleet niin juuttuneina 3D:n mentaalienergiaan, että unohdatte joskus. Meditointi palvelee teitä niin hyvin, kun otatte siihen aikaa,  se virkistää ja tekee teistä vahvempia. Tehkää se itsenne vuoksi, koska se on tärkeä osa laajenemista ja kehittää uutta tapaanne kommunikoida toistenne kanssa sekä yhdistyä kaikkeen mitä on.

Avatkaa sydämenne ja avatkaa mielenne, koska nyt on niin paljon enemmän mahdollisuuksia. Kommunikoikaa toistenne kanssa tietäen, että jokainen on osa toista ja olkaa tietoisia ajatustenne voimasta sekä erityisesti sanojenne voimasta. Pitäkää rakkautta perusmotiivina kommunikaatiossanne ja tulette olemaan todella voimakas puhuja.

Olkaa siunattuja ja kulkekaa tietänne rauhassa, rakkaudessa ja valossa. Arkkienkeli Gabriel.

Universal Copyright ©2013 by Sharon Taphorn. Kaikki oikeudet pidätetään.
Artikkeleita voi jakaa sillä ehdolla, että tekijänoikeudet ja yhteystiedot liitetään mukaan, kun viesti on täydellinen ja alkuperäinen kirjoittaja mainitaan. www.playingwiththeuniverse.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti