torstai 22. elokuuta 2013

Suuri sekstiili sunnuntaina 25.8.

Anna Merkaba kanavoi Plejadien Korkeaa Neuvostoa


Muutaman päivän kuluttua teidän maanpäällisen ajanlaskunne mukaan tulee ilmaantumaan jälleen kerran merkittävä taivaallinen tapahtuma, kun tärkeimmät taivaankappaleet siirtyvät muodostamaan kuusisakaraisen tähden. Uusi portaali avautuu taas ja tuo mukanaan vahvan valovirtauksen tälle planeetalle. Tänä aikana te kaikki pystytte täydellisesti, tietoisesti ja kollektiivisesti yhdistymään uudestaan jumaluuteen. Yhdistettynä niihin energioihin, joita te kaikki olette keränneet ja säilyttäneet ruumiissanne viime viikkojen ajan, tällä maaäitiin purkautuvalla energialla tulee olemaan valtava voima rikkoa vanhoja systeemejä ja muuttaa kaiken mikä seisoo sen tiellä.

Ja niinpä pyydämme, että te kaikki, kaikkine haluinenne ja toiveinenne muutoksesta, yhdistytte jumaluuteen ja sallitte ruumiinne tulla valon ankkureiksi, valopilareiksi, joiden kautta rakkauden, rauhan, seesteisyyden, tyyneyden ja ymmärryksen  puhtaat kosmiset energiat voivat kulkea planeettanne syvimpiin ytimiin saakka.

Pyydämme että kun tämä energia kulkee lävitsenne, sulaudutte täysin näihin energioihin ja tarkkailette ajatuksianne taukoamatta 3 päivää. Yhden päivän ennen portaalia, portaalin aikana ja seuraavan päivän porttien sulkeutumisen jälkeen.

Teistä tulee tämän energian PUHTAITA kanavia, koska kaikki pimeys muuttuu valoksi, epäilykset ja pelot luottamukseksi ja rauhaksi. Muistakaa, että kun tämä energia kulkee lävitsenne ja puhdistaa teidän koko olemuksenne, saatatte tuntea erilaisia energian vaihteluita näiden 3 päivän ajan. Ymmärtäkää, että tämä on luonnollinen tila, sillä ruumiinne muuttuu kolmeksi päiväksi (22.-24.8.) - TEISTÄ TULEE PUHTAITA VALOPILAREITA. Aistinne voimistuvat. Näkökykynne terävöityy. Kuuloaistinne paranee huomattavasti. Jokainen lausumanne sana kantaa mukanaan valtavaa voimaa. Ajatuksenne toteutuvat nopeasti reaalimaailmaanne, joten pyydämme teitä kaikkia olemaan hyvin tietoisia näistä prosesseista sekä tarkkailemaan huolellisesti jokaista yksittäistä ajatusta, sanaa ja tekoa,  koska teidän tulee ajatella rakkautta, hengittää rakkautta, OLLA RAKKAUTTA. Teidän tulee muuttaa itsenne täydellisesti puhtaaksi VIOLETTILIEKIKSI.

 Sallikaa energioiden läpäistä ruumiinne ja mikäli alatte tuntea mitään muuta kuin rakkautta, rauhaa, tyyneyttä ja iloa, siirtäkää vain yksinkertaisesti huomionne takaisin rakkauteen ja valoon. Muistakaa pitää ajatuksenne positiivisina, älkää antako minkään negatiivisuuden tihkua läpi. Siirtäkää yksinkertaisesti oma huomionne ja tietäkää, että näiden kolmen päivän ajan olette valtavan voimakas olento, joka kantaa universumin totuuden puhdasta kristallitietoisuutta ruumiissanne ja välittää sitä maaäidille.

Sunnuntaina 25.8. teidän tulee meditoida sekä kuvitella ja nähdä ja tuntea itsenne olevan puhdas violetin liekin pilari. Nähkää itsenne yhdistymässä kruunuchakrastanne Lähteeseen. Muistakaa "kuvitella" että yhteytenne Lähteeseen on täydellisen suojattu kultaisella valolla kun se laskeutuu alas Lähteestä  teidän kruunuchakraanne, koko matkan alas ruumiinne keskelle ja juurichakran kautta ulos ruumiistanne sekä koko matkan alas maapallon ytimeen asti. Istukaa hiljaa ja hengittäkää syvään ulos ja sisään. Jokaisella sisäänhengityksellänne  vetäkää yhä enemmän violettiliekkiä kruunuchakranne kautta, ruumiinne läpi ja juurichakranne kautta ulos maapallon sydämeen, josta se saavuttaa koko planeetan ja toimitetaan jokaiselle siellä asuvalle sielulle. Tuntekaa koko ajan RAKKAUS, MYÖTÄTUNTO, YMMÄRRYS, PUHTAUS, TOTUUS, ILO, LUOTTAMUS JA IKUINEN AUTUUS.

Rakastamme teitä. Olemme kanssanne. Näkemiin tällä kertaa.

Plejadien Korkea Neuvosto. Kanavoinut Anna Merkaba - energiaparantaja - kanavoija - valotyöntekijä.
http://sacredascensionmerkaba.wordpress.co

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti