torstai 8. elokuuta 2013

Enkeliviisautta Sharon Taphornilta: Anteeksianto

Sinä olet valmis


On aika siirtyä eteenpäin ja harjoittaa anteeksiantamista omalle itselle, menneisyydelle, tekemillesi valinnoille. Enkelit haluavat muistuttaa, että haastavat ihmiset, tilanteet ja kokemukset auttavat sinua oppimaan ja laajentumaan. Ilman niitä et kasvaisi. Siunaa niitä ehdottomalla rakkaudella samalla kun vapautat ne, tilanteet tai ehkäpä jotain itsestäsi. Se on palvellut sinua hyvin ja nyt sen on aika mennä.

 Pyydä arkkienkeli Zadkielia auttamaan, jotta pystyt muuttamaan ajatuksesi ja tunteesi suvaitsevaisiksi, ymmärtäväisiksi ja rakastaviksi. Hän voi auttaa sinua vapauttamaan alemmat värähtelyt ja nousemaan ylempiin elämäntapoihin elämässäsi ja kasvussasi. Hän on upea opettaja ja odottaa niitä, jotka ovat valmistautuneet kulkemaan valon polkua ja muuntamaan kaiken energian ympärillään.

Voimalause: "Kutsun violettiliekkiä ja arkkienkeli Zadkielia auttamaan muuttamaan maailmani ja maailman ympärilläni. Annan anteeksi itselleni ja muille. Violettiliekki puhdistaa minut."

Ja niin se on.

Sinua rakastetaan ja tuetaan suuresti, aina, enkelit.

Universal Copyright ©2013 by Sharon Taphorn. Kaikki oikeudet pidätetään.
Artikkeleita voi jakaa sillä ehdolla, että tekijänoikeudet ja yhteystiedot liitetään mukaan, kun viesti on täydellinen ja alkuperäinen kirjoittaja mainitaan. www.playingwiththeuniverse.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti