keskiviikko 14. elokuuta 2013

Keijuja, kaikkialla keijuja - Bella Capozzin lyhyt tarotlukemus 9.8.2013

Näemme sen vihdoinkin tapahtuvan kaikkialla ympärillämme. Vanhat järjestelmät ovat murenemassa, totuus on nousemassa esiin (hitaasti mutta aivan varmasti) ja yksi kerrallaan ihmiset alkavat herätä. Kun unohduksen verho muuttuu yhä ohuemmaksi, ihmiset alkavat havaita ja tuntea jotain muuta; heidän ruumiittomien perheenjäsentensä ja ystäviensä selvän ja hyvin todellisen läsnäolon. Niiden muodot ovat kiehtovan moninaiset! Ihanat enkelit, herkkinä ja värikkäinä orbeina esiintyvät valo-olennot, galaktiset veljet - niin meidän kaltaisemme mutta paljon kevyemmin värähtelevät; iloiset ja leikkisät pyhät vesien asukkaat (valaat ja delfiinit);  lista on loputon ja voisin jatkaa sitä tuntikausia. Tänään kuitenkin keskityn elementaalien valtakuntaan ja nimenomaan keijuihin.

Vedin tämänpäiväisen kortin Enkelien terapiapakasta ja sen nimi on Keijut. Niistä voisi kertoa niin kovin paljon, ja tiedän että lukijoitteni joukossa on monta, jotka tietävät niistä paljon enemmän kuin minä. Niinpä aion nyt keskittyä ainoastaan kortin tarkoitukseen ja viestiin, joka tulee kauttani samalla kun kirjoitan. Tämä kortti kiinnittää huomion meidän luonnolliseen siteeseemme Gaian ja elementaalien kanssa. Se muistuttaa meitä, että tulimme tänne maan päälle auttamaan äiti-maata, sen lisäksi mitä muita tehtäviä suostuimme täyttämään. Tämä asia on todella helppo unohtaa joskus. Valotyöntekijöinä alamme tiedostaa tehtäviämme yhä enemmän ja enemmän. Me olemme kirjoittajia, parantajia, puhujia, järjestelmän kaatajia ... Mutta näiden roolien lisäksi olemme myös - poikkeuksetta - maaäidin huoltojoukkoja. Olemme Gaian armeija!

Keijut muistuttavat meitä siitä, että meistä jokaisen tulee ottaa henkilökohtainen vastuu planeettamme terveydestä ja paranemisesta. He kannustavat meitä olemaan ekologisesti tietoisia jokaisesta tekemästämme päätöksestä. Voimme esimerkiksi valita ostamamme tuotteet, tavan jolla valmistamme ruokamme ja hävitämme jätteemme, miten kasvatamme lapsemme ja millaisen esimerkin annamme yhteisössämme. Keijut haluavat tehdä ihmiset tietoisemmiksi omasta läsnäolostaan. He haluaisivat kovasti olla yhteydessä ja jakaa omaa korvaamatonta viisauttaan!

Ollaksesi yhteydessä keijujen maailmaan sinun tarvitsee vain astua ulos ovesta! Keijuja on aivan kaikkialla luonnossa ja samalla kun kirjoitan tätä, he ehtivät jo astua väliin sanomaan: "Teidän ei tarvitse edes mennä ulos löytääksenne meitä. Olemme myös kodeissanne sisällä, huonekasvienne ja eläintenne ympärillä. Teemme työtä puhdistaaksemme teidän talousvetenne."

Yrittäkää saada meihin yhteys meditaationne aikana  tai yksinkertaisesti sulkekaa silmänne ja sallikaa viestin tai kuvan muotoutua mielessänne. Keijut ovat aivan vieressänne. He ovat täällä meidän fyysisessä maailmassamme, elävät meidän keskellämme ja auttavat meitä tavoilla, joista emme edes ole tietoisia. Keijujen läheisyys tekee niistä poikkeuksellisen helposti lähestyttäviä sekä aloittelijalle helpompia nähdä ja kuulla kuin muista galaktisista ja enkelioppaistamme.

Lähtekää luontoon kävelylle,  keskittäkää katseenne kukkasiin ja puihin. Säilyttäkää niissä huomionne ja antakaa yhteyden syntyä. Pitäkää muistilehtiötä ja kynää mukananne,  kirjoittakaa ylös kaikki saamanne vaikutelmat. Keijut ovat myös mestarillisia manifestoimaan! Ne ovat innokkaita auttamaan teitä saamaan luovat ideanne kukoistamaan!

Kuten mainitsin aikaisemmin, tiedän että moni lukijani työskentelee jo aktiivisesti ja säännöllisesti keijujen kanssa. Olisi ihanaa jos voisitte jakaa viisauttanne kommenttilaatikossa. Maagista päivää!

Copyright © Bella Capozzi.  All rights reserved. Tätä materiaalia voi kopioida ja jakaa vapaasti sillä ehdolla, että sitä ei muuteta millään tavalla, sisältö pysyy täydellisenä ja tekstiin lisätään tämä copyright-ehto.  http://cupcakesandangels.wordpress.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti