torstai 29. elokuuta 2013

Linda Robinson: Viesti arkkienkeli Zadkielilta - Violetti liekki

Rakkaat,

Violetti liekki on voimakas syvällisen muuntumisen ja muuttumisen energia.

Violetti liekki luotiin ihmismassoja varten,  mutta massat eivät tienneet miten käyttää sitä. He elivät vielä pimeydessä. Heidän elämäänsä hallitsi pelko, epäilys, viha, raivo ja epäluottamus. Väärin käytettynä Violetti liekki olisi ollut vaarallinen. Siksi se salattiin siihen asti, että tunsimme massojen alkavan herätä.

Rakkaan veljeni Sanandan tekemä työ inkarnaatiossaan Jeesuksena auttoi ylittämään joitakin massojen vääriä ajattelutapoja. Pelko, epäilys ja viha korvattiin rakkaudella, myötätunnolla ja ymmärryksellä. Ne, jotka vastasivat, palkittiin runsaalla ilolla, rauhalla ja harmonialla silloinkin kun ulkoiset olosuhteet osoittivat muuta. Heidän sielunsa kukoistivat.

Kun suuri jumalallinen maailmanjärjestys aloitettiin 1930-luvulla, veljeni St.Germain alkoi ilmestyä niille, jotka olivat valmiita työskentelemään violetin liekin kanssa. Koska sillä on suuri muuntava voima, se paljastettiin aluksi vain muutamalle valitulle - niille jotka olivat puhdistaneet tarpeeksi karmaa ymmärtääkseen työskentelyn seuraukset. He tiesivät ja ymmärsivät Violetti liekin kerros kerrokselta vaikuttavan voiman ja kunnioittivat sitä. He olivat tarpeeksi varovaisia käyttääkseen sitä vain kaikkien korkeimmaksi ja parhaaksi hyväksi. He tunnistivat sen olevan lahja kaikkein suurimmalta luojalta ja sen oli tarkoitus hyödyttää kaikkia ja monia ennemminkin kuin harvoja. Vain ne henkilöt, jotka olivat edistyneet tälle ymmärryksen asteelle saivat käyttää Violetti liekin tietoisuutta siihen aikaan, jotta sen puhtautta ja pyhyyttä voitiin suojella. Työskentelimme noiden viestintuojien kanssa ahkerasti tuodaksemme syvällisen ymmärryksen Violetti liekin mahtavasta voimasta.

Vähitellen näiden viestintuojien valo alkoi houkutella muita, joilla oli samanlainen mieli, puhtaus ja väreily. He kokoontuivat aluksi pieninä ryhminä oppiakseen tuntemaan Violetti liekkiä. Myöhemmin kun enemmän ihmisiä oli saanut tasapainoitettua auransa, ryhmät kasvoivat.

Vuosien aikana yhä lisääntyvä määrä ihmiskuntaa on tasapainottanut auransa ja on valmis käyttämään Violetti liekkiä. Sitä mukaan kun olette tulleet valmiiksi, eteenne on tuotu kirjoja ja opettajia, jotka ovat opettaneet teille Violetti liekkiä ja sen oikeaa käyttöä. Nyt monet ovat valmiita käyttämään tätä mainiota Violettia liekkiä kaikkien parhaimmaksi hyväksi.

Alkaaksenne käyttää sitä tällä tavalla vaaditaan puhdas sydän ja mieli. Kun ymmärrätte, että Kaikki on Yhtä, tämä mielen ja sydämen puhtaus varmistuvat, sillä mitä toivotte itsellenne on todella sama mitä toivotte toisillekin. Mitä toivotte toisille on todella sama mitä toivotte itsellenne. Se on laajentunut ymmärrys Kultaisesta Säännöstä - Tee sama toisille mitä haluaisit tehtävän itsellesi - jota veljeni Jeesus opetti.

Kun alatte ymmärtää, että Kaikki on Yhtä, ymmärryksenne Violetti liekin oikeasta käytöstä on lähtöisin halustanne auttaa koko ihmiskuntaa.

Tiedätte ja ymmärrätte, että paras paikka auttaa koko ihmiskuntaa on itsenne sisällä. Ymmärrätte, että käyttämällä Violetti liekkiä muuntamaan auraanne, oma valonne voi loistaa kirkkaammin. Säteilynne voi olla voimakkaampi. Luonteellenne ominainen rakkaus, myötätunto ja välittäminen voi kasvaa ja laajentua uusiin ulottuvuuksiin. Toiveenne palvella koko ihmiskuntaa valon majakkana on kaikille näkyvä.

Rakkaat, ensimmäiseksi kääntykää sisäänpäin, jumalalliseen sydänkeskukseenne, nähdäksenne ja  tunteaksenne, onko Violetin liekin käyttäminen teille oikea tapa, joka resonoi itsenne kanssa muuttaaksenne itsenne Elävän Valon majakaksi. Kuten minkä tahansa harjoituksen kanssa, Violetin liekin käyttäminen on hyvin henkilökohtainen asia ja sitä pitäisi tehdä vain jos se tuntuu oikealta itsellenne. Ei ole häpeä olla käyttämättä tekniikkaa, joka ei tunnu oikealta juuri itselle. Olette yksilöitä, joilla on vapaa tahto, ja käytätte vapauttanne tekemällä sitä mikä on oikein juuri teille.

Jos Violetti liekin käyttäminen resonoi sisällänne ja tuntuu oikealta, alkakaa käyttää sitä siten kuin sisäinen ohjauksenne neuvoo. Päivittäin,  tai miten tunnette, ympäröikää itsenne Violetti liekin hellävaraisella energialla muutaman minuutin ajaksi. Tuntekaa sen viileys, joka poistaa ja muuttaa kaikki pelot, kivut, epäilyt ja epäsopivan energian aurakentässänne. Vapauttakaa kaikki kielteiset ajatukset, toimet ja teot,  antakaa anteeksi itsellenne ja kaikille muille asianosaisille. Nähkää miten Violetti liekki muuttaa nämä kielteiset energiat. Kun energia on muunnettu, Violetti liekki hiipuu. Nähkää silloin itsenne muuttuneena, kimaltelevana Luojan valon puhtaita valkoisia kipinöitä. Tuntekaa rakkauden leviävän jokaiseen ruumiinosaanne. Tuntekaa tämän rakkauden kasvavan ja kasvavan kunnes se tulvii ylitsenne. Sitten säteilkää tätä valoa ulospäin koko ihmiskuntaan ja maaäitiin. Nähkää valonne säteilevän ulospäin kuin toivon majakka kaikille. Ne, jotka ovat valmiita,  saavat sen.

Kun harjoittelette tätä päivittäin tai koska tahansa teille sopii, tulette edistymään sellaisille tasoille, joita olitte aikaisemmin pitänyt mahdottomina. Levittäkää siipenne ja tulkaa siksi kauniiksi valon olemukseksi, joka olette.

Olette suuresti rakastettuja,  iloitsen työskentelystä kanssanne.

Minä olen Arkkienkeli Zadkiel

http://personalpathwaysoflight.com/the-violet-flame/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti