maanantai 19. elokuuta 2013

Arkkienkeli Indriel: "Paras työkalunne on teidän elämänkokemuksenne"

Bella Capozzi 8.8.2013

⁂ Rakkaimpani,  eräänä päivänä - erittäin kauan sitten lineaarisen ajattelutavan ja ajanlaskun mukaan - singahti Lähteestä mitä kirkkaimpia valosäteitä. Ne olivat henkeäsalpaavan kauniita katsella, nämä taidokkaasti muotoillut ja monimutkaiset luomukset, lukemattomin määrin kuten itse äärettömyys, kasvoivat ja lisääntyivät kunnes koko taivas kimmelsi. Isän tekemiä luomuksia. Äidin synnyttämiä. He itkivät, he lauloivat, he tanssivat riemuissaan, meidän rakkaat Luojamme. Te, heidän yhteisen sydämensä lapset, hajaantuisitte nyt lukemattomille matkoille ja seikkailuihin, kokien kaiken uudella tavalla, jota vanhempanne eivät vielä koskaan ennen olleet kokeneet. Kaikki mitä koskaan on teiltä vaadittu, on halukas sydän ja kyltymätön tiedonjano. Ja niin lähditte matkaan. Oppiminen on ollut loistokasta! Raaka fyysisyys, jolla esitellään tunteita syvällä, ennennäkemättömällä intensiteetillä. Kipu ja paraneminen, rakkaus ja kauhu, nauru ja kyyneleet, sekasorto ja kirkkaus, riemuvoitto ja tragedia . . . näihin pyhiin asioihin ei mitenkään voi laittaa hintaa, koska jokaisen on kokenut oman elämänsä kautta täydellisen ainutlaatuinen valosäde, jollaisia ei ole kahta samanlaista. Ja niin matka jatkui . . .

⁂ Tässä ja nyt, teidän paras työkalunne on elämänkokemuksenne. Teidän tulee ajatella elämää tällä tavalla tästä eteenpäin ja hyödyntää niitä moninaisia opetuksia, joita olette oppineet. Teidän ei ole lainkaan tärkeää muistaa tietoisesti edellisten inkarnaatioidenne yksityiskohtia ja miksi tiedätte nämä asiat. Sillä ei ole merkitystä, koska kannatte tätä tietoa sisällänne koko matkanne ajan. Se on kudottu DNA:hanne. Se on elävänä jokaisessa solussanne, jokaisessa atomissanne, jokaisessa olemuksenne yksityiskohdassa. Teidän ei tarvitse väsyttää itseänne löytääksenne sitä, koska se on siellä riippumatta mistään yrityksistä "elvyttää" sitä ja laittaa se hyvään käyttöön. Sillä se on yhtä luonnollista kuin hengittäminen! Te vain yksinkertaisesti ja hyvin helposti tiedätte. Luottakaa siihen, että kun siirrytte juhlallisesti Leijonan porttien avointen ovien läpi, paljon enemmän tästä säilötystä tiedosta tulee teille avoimesti tunnistettavaksi - sisäisen näkökykynne ja puhtaan tietämisen avulla. Luottakaa itseenne ehdottomasti, koska nyt ovat käsillä ne päivät, jolloin me korkeammissa todellisuuksissa olemme riippuvaisia siitä, että te alatte toimia. Te olette inkarnoituneita. Te olette valinneet ruumiillistumisen ja maanpäällisten joukkojen osan. Te kävelette Gaian pinnalla fyysisyydessä ja teillä on mahdollisuus vaikuttaa muutokseen sellaisella tavalla, jota meillä korkeammissa taajuuksissa ei ole.

⁂ Luojalle kiitos! Me olemme aivan haltioissamme teidän sitkeydestänne. Te ette koskaan anna periksi ja juuri siitä syystä teidät valittiin. Olen aina pysynyt teidän lähellänne ja olen ensimmäisenä vakuuttamassa, että matkanne ei ole yhdentekevä! Jotkut teistä ovat luoneet haastavampia ohjelmia kuin toiset. On myös niitä, jotka ovat valinneet tulla tänne paikanpitäjiksi, rauhanturvaajiksi, luomaan lempeästi ja hiljaisesti harmoniaa minne ikinä he menevätkin. Opettajat, soturit, tarinankertojat, parantajat, lista on loputon ja yhtä moninainen kuin universumin elämää sykkivät värit. Kukaan ei ole tärkeämpi kuin toinen. Jokainen napsahtaa siististi paikoilleen muodostaen häikäisevän kuvaelman!

⁂ Lopullinen tavoite on aina ollut nyt-hetki. Joka ikinen kokemuksenne on johtanut teitä tähän. Valitsitte oppitunnit, päätitte pelaajien kokoonpanon ja lopullisen tarkoituksen. Te olette opiskelleet, teitä on testattu kipeästi ja olette läpäisseet kokeenne liehuvin lipuin. Mutta koulu on nyt ohi. On aika ottaa täysillä vastaan totuuden tehtävänne. Älkää pelätkö sitä. Olette enemmän kuin valmiita. Olette työskennelleet tätä varten ikuisuuksien ajan. Karminen pyörä on hidastamassa vauhtiaan ja pysähtymässä kokonaan. Useiden viime kuukausien pelottomuus, voi rakkaani, miten ne ovat saaneet teidät junailemaan taivaissa! Asia toisensa jälkeen! Kuitenkin sen kuuluu olla näin. Koulutus on ohi ja valmistumispäivä on koittanut. Astukaa esiin kaikessa loistossanne. Seisokaa ylpeinä näyttämöllä ja katsokaa edessänne seisovaa hymyilevää yleisöä - vertaistenne, oppaittenne, enkelienne ja itse Luojan kasvoja. Sitten menkää luottavaisina, koska olette aloittamassa uutta ja jännittävää vaihetta olemassaolossanne.

Copyright © Bella Capozzi. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia voi kopioida ja jakaa vapaasti sillä ehdolla, että sitä ei muuteta millään tavalla, sisältö pysyy täydellisenä ja tekstiin lisätään tämä copyright-ehto.  http://cupcakesandangels.wordpress.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti