torstai 1. elokuuta 2013

Vetovoiman laki - Bella Capozzin lyhyt tarotlukemus 27.7.2013

♥ Pysähdy ja haista  ruusuja. Syleile tätä hetkeä täydellisesti ja uppoudu koko sydämestäsi siihen, mitä tapahtuu ympärilläsi nyt-hetkessä. Unohda huominen ja ole täydellisesti siinä ihmeessä, joka on tänään. Arvosta elämän yksinkertaisia nautintoja, jotka usein unohdetaan ja joita ei arvosteta: lapsen hymyä, loistavan sinistä taivasta, meren aaltojen mahtavuutta, uuden kirjan ensimmäistä sivua tai  aamun ensimmäisen kahvikupillisen viettelevää aromia. Uppoudu syvälle jokaiseen kokemukseen, tunne rauhan ja ilon leviävän olemukseesi. Salli sen näkyä ulkoisessa olemuksessasi ja kasvoillasi. Hymyile! Juuri tällöin olet puoleensavetävin ja magneettisin itsesi.

♥ Tämänpäiväinen lukemus koskee kokonaan puoleensavetävyyttä. Ei vain taitoa löytää sielunkumppani, vaan myös kaikkein harmonisimpia tilanteita ja mahdollisuuksia, jotka ovat sinulle parhaat. Vedin kortin Romanttisten enkelien pakasta ja sen nimi on asianmukaisesti "Vetovoima". Samanlainen vetää puoleensa samanlaista, sanovat enkelit. Se tarkoittaa, että kun sinulla on keskittynyt, iloinen ja  arvostava olo, niin vedät puoleesi muita ihmisiä ja tilanteita, joilla on samanlaisia positiivisia värähtelyjä. Muut tuntevat intuitiivisesti, jopa tietoisesti, sen taajuuden, jonka lähetät ulospäin. Siksi on äärimmäisen tärkeää viettää joka aamu muutama minuutti maadoittamalla itsesi ja puhdistamalla energiakenttäsi  kaikesta negatiivisuudesta ja kaikesta ylimääräisestä, jonka olet saattanut poimia edellisenä päivänä. Tervehdi Maaäitiä iloisella "hyvällä huomenella" ja yhdistä sydämesi häneen. Tällä tavalla aloitat jokaisen päivän puhtaalta pöydältä; raikkaalla uudella arkilla omissa Akaasisissa arkistoissasi.

♥ Kiitä useasti päivän mittaan kun tarkastelet maailmaa ympärilläsi. Löydä viehätystä arkipäiväisistä asioista. Karkota mielestäsi pelko, huoli ja negatiiviset käytökset, koska ne ainoastaan vetävät puoleensa lisää samanlaista.  Joka kerta kun alat miettiä tyyliin: "en ole tarpeeksi hyvä", "en ansaitse tätä" tai "en voi" - pysähdy ja kerro egollesi, että sinun mielestäni nämä ajatukset eivät ole hyväksyttäviä. Toista mielessäsi näitä voimalauseita yhä uudelleen ja uudelleen:

"Olen arvokas"

"Ansaitsen parasta"

"Olen kaunis"

"Olen älykäs"

"Minua rakastetaan ehdottomasti"

"Olen kiitollinen"

♥ Seiso peilin edessä, jos tunnet siihen tarvetta, ja toistele näitä lauseita kunnes niistä tulee toinen luontosi. Kunnes aidosti uskot niihin. Sitten kun tapaat toisia hädässä, kerro nämä voimalauseet heille. Anna ne eteenpäin ja katso sen jälkeen, miten Universumin lahjat virtaavat molempiin suuntiin! Silloin tulet vetämään elämääsi juuri niitä asioita, jotka ovat omaksi korkeimmaksi ja parhaaksi hyväksesi. Muista myös, että jos ihminen tai asia, jota luulet haluavasi, vaatii ylimääräistä stressiä ja ponnistusta ilmentyäkseen, se on yleensä merkki siitä, että etsimäsi asia ei välttämättä ole sinulle oikea asia. Kun jokin tai joku kuuluu Jumalaisen suunitelman mukaan meidän henkilökohtaiselle polullemme tai tarkoitukseemme, se ei tarvitse minkäänlaista manipulaatiota ilmentyäkseen elämäämme. Se virtaa hellästi ja luontaisesti luoksemme. Kun lähetämme rakastavan energian aaltoja ulos maailmaan, sama rakastava energia heijastuu takaisin luoksemme. Tämä on todella hieno tapa saada universaali vetovoiman laki työskentelemään puolestasi!

Alkuperäinen teksti Bella Capozzin blogista Cupcakes and Angels 27.7.2013
Copyright © Bella Capozzi.  All rights reserved. Tätä materiaalia voi kopioida ja jakaa vapaasti sillä ehdolla, että sitä ei muuteta millään tavalla, sisältö pysyy täydellisenä ja tekstiin lisätään tämä copyright-ehto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti