perjantai 30. elokuuta 2013

Linda Robinson: Viesti Arkkienkeli Zadkielilta - Seuraa omaa polkuasi

Rakkaat,

Elätte hyvin erikoista aikaa. Se on uskomattoman mahdollisuuden aika, jolloin voitte siirtyä eteenpäin omalla henkisellä tiellänne ja palvella ihmiskuntaa.

Teistä jokaisella on yksilöllinen tehtävä ja oma polku elämässä. Se on muotoiltu erityisesti teitä varten. Se sopii täydellisesti teidän lahjoillenne, kyvyillenne ja temperamentillenne. Se on tie, jolla olette erityisen taitava. Teille on tarjottu polku, joka antaa mahdollisuuden edistyä henkisesti ja hyödyttää kaikkien suurinta hyvää. On täysin teistä itsestänne ja vapaasta tahdostanne kiinni, valitsetteko tämän tarjotun polun.

Ensimmäiseksi tämä polku sisältää oman energeettisen allekirjoituksenne tai värähtelymallinne puhdistamisen vapauttamalla asenteet, ajatukset ja teot, jotka eivät palvele teidän korkeinta hyväänne ja kaikkien suurinta hyvää. Se saattaa olla käyttäytymismalli kuten esimerkiksi ahneus, kateus, pelko tai muu vastaava alemman värähtelyn kaava.

Kun tunnistatte sen kaavan tai asenteen, jonka haluatte vapauttaa, nähkää ympärillänne siunattu Violetin liekin loimu ja sen viilentävä, pehmentävä lohtu. Tuntekaa, kuinka epätoivottu kaava poistuu energiakentästänne ja sulaa Violettiin liekkiin. Jatkakaa tätä prosessia kunnes tunnette, että olette vapauttanut sen täydellisesti sekä antanut sen muuntua ja neutralisoitua Violetissa liekissä. Tunnette suuren vapautumisen tunteen sekä rauhan ja harmonian.

Kun Violetti liekki laantuu, pyytäkää korkeimpia henkioppaita täyttämään teidät Luojan valon kauniilla partikkeleilla, joita kutsutaan timantinhohtoisiksi hiukkasiksi. Sallikaa tämän kauniin valon täyttää olemuksenne jokainen osa. Keskittykää niihin ominaisuuksiin, joita haluatte itsellenne. Niitä voivat olla esimerkiksi rakkaus, myötätunto, rauha, harmonia ja muut piirteet, jotka hyödyttävät teitä itseänne sekä kaikkien suurinta hyvää. Kun keskitytte näihin piirteisiin, tuntekaa niiden muuttuvan osaksi omaa olemustanne. Käyttäkää aikaa keskittymällä jokaiseen erikseen. Sallikaa jokaisen täyttää olemuksenne läpikotaisin. Saatatte huomata, että sopiva tahti on yksi piirre päivässä. Joskus saatatte haluta käyttää enemmänkin kuin yhden päivän keskittymällä yhteen piirteeseen. Muistakaa, että tämä on teidän henkilökohtainen polkunne ja sisäinen ohjauksenne osoittaa, mikä on juuri teille oikea tapa.

Teidän ainutlaatuinen yhdistelmänne piirteitä, kykyjä ja lahjoja johdattaa teidät tietämään, miten pystytte ilmaisemaan niitä omaksi korkeimmaksi hyväksenne ja kaikkien parhaaksi. Hyvin usein polkunne on sarja astinkiviä. Jokainen kivi johtaa seuraavalle. Sisäinen johdatuksenne ohjaa teitä siitä, onko se teille oikein. Jos se on teille oikein, se tuo iloa, rauhaa ja harmoniaa sekä on teidän korkeimmaksi hyväksenne ja kaikkien suurimmaksi hyväksi. Se saa sydämenne laulamaan.

Rakkaat, teistä jokainen kulkee kaunista polkua, joka edistää kaikkien suurinta hyvää ja kosmista yhtenäisyyttä. Jokainen polku kaikkein vaatimattomimmasta kaikkein suosituimpaan on tärkeä kosmisessa kokonaiskuvassa. Tärkein on tapa, jolla seuraatte polkuanne. Jos seuraatte polkuanne ilolla, rakkaudella, harmonialla, rauhalla ja myötätunnolla, täytätte roolinne tiennäyttäjänä ja/tai maailmanpalvelijana. Jokainen polku on tärkeä ja vaikuttaa kaikkien suurimpaan hyvään. Kun kuljette polkuanne rakkaudella, ilolla ja myötätunnolla, väreilynne on korkeaa ja myötävaikuttaa koko ihmiskunnan yhteiseen harmoniaan.

Kun pidätte oman värähtelynne korkeana ja siten autatte nostamaan ihmiskunnan värähtelyä, on yksi suurimmista lahjoista jonka voitte antaa. Hyödytte siitä henkilökohtaisesti ja koko ihmiskunta hyötyy.

Muistakaa aina, että oma henkilökohtainen polkunne, jonka olette valinnut, vaikuttaa kaikkien hyvinvointiin kun kuljette rakkaudessa, rauhassa ja harmoniassa.

Tietäkää, että olen kanssanne kun kuljette omaa polkuanne. Lähetän teille suurta rakkautta ja rauhaa.

Minä olen Arkkienkeli Zadkiel.

http://personalpathwaysoflight.com/follow-your-own-path-september-2010/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti