torstai 1. elokuuta 2013

Enkeliviisautta Sharon Taphornilta - Eläminen totuudessa

Ole aito itsellesiPäästä irti kaikesta epäaidosta sekä kaikista toiminnoista, jotka eivät kuvasta korkeimpia aikomuksiasi ja toiveitasi itsellesi. Jos elämässäsi on jotain toimimatonta tällä hetkellä, ole valmis vapauttamaan se ja aloittamaan alusta. Sinulla on kyky ja voima muuttaa kaikki toiveesi todellisuudeksi,  joskus vain itseluottamuksen puute estää sinua tekemästä juuri niitä muutoksia, joita etsit saadaksesi sen mitä haluat.

Kun vapautat epäterveet tilanteet, energia lähtee liikkeelle ja antaa tilaa Jumalalliselle valolle. Tulet huomaamaan, että "työ, suhteet, terveys, yhteys tai mitä ikinä haluatkaan" paranee sellaisella tavalla jota et olisi koskaan pystynyt kuvittelemaan. Avainasiana on uskoa, että sinua autetaan,  että asiat tapahtuvat aina kulisseissa, ja vapauttamaan kaikki epäilykset tai vähempiarvoisuuden tunteet.

Pidä ilon tunnetta sydämessäsi. Ilo on se maaginen tunne, kun kaikki asiat ovat mahdollisia,  ja ne ovat. Arvosta lahjoja, joita jokainen hetki tuo mukanaan. Odota ihmeitä tapahtuvaksi, kun päätät olla aidosti oma itsesi ja elää elämäsi siinä totuudessa, joka sinä olet. Olet aina, aina Luojan valon kaunis lapsi ja Luojan rakkauden kipinä asuu sisälläsi. Ole rohkea, ole luottavainen ja ole itsesi.

Voimalause: "Elän elämääni siinä totuudessa, joka olen. Puhun oman totuuteni luottamuksella ja rakkaudella. Ajattelen ajatukseni luottamuksella ja rakkaudella."

Ja niin se on.

Sinua rakastetaan ja tuetaan suuresti,  aina, enkelit.

Universal Copyright ©2013 by Sharon Taphorn. Kaikki oikeudet pidätetään.
Artikkeleita voi jakaa sillä ehdolla, että tekijänoikeudet ja yhteystiedot liitetään mukaan, kun viesti on täydellinen ja alkuperäinen kirjoittaja mainitaan. www.playingwiththeuniverse.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti