maanantai 5. elokuuta 2013

Enkeliviisautta Sharon Taphornilta - Anna sen mennä

VapautusEi tarvitse yrittää saada asioita toimimaan jos ne eivät toimi. Näe tuon kokemuksen antama lahja ja päästä se menemään. Kun katsot syvälle sydämeesi, näet totuuden ja mitä se merkitsee sinulle ja silloin tiedät mitä tehdä . . . päästä se irti. Tarkastele sitä rakkaudella ja myötätunnolla ja valmistaudu etenemään uusiin aloituksiin, joita kaipaat. Päätä tämä kierros niin että voit lähteä eteenpäin ilman rasitteita,  ja tehdä uusia tilanteita sekä suhteita, joita haluat.

Avaa itsesi vastaanottamaan, koska sinun tiellesi on tulossa paljon uutta. Katso itseäsi ja elämääsi myötätuntoisesti ja yritä parhaasi. Kun avaudut menestykselle, huomaat että tämä on yltäkylläinen universumi, jolla on paljon tarjottavaa ja tarpeeksi kaikille.
Katso sisäänpäin, puhdista se mitä tarvitsee, päästä se irti ja siirry eteenpäin. Nyt on aika ja sinä olet valmis.

Voimalauseita: "Päästän nyt irti. Vapautan kaiken tuomitsemisen, epäilykset tai vanhat kivut, joita olen kantanut mukanani. Olen myötätuntoinen kaikille, myös itselleni. Annan itselleni anteeksi sen mitä ajattelen tehneeni tai jättäneeni tekemättä."

Ja niin se on.

Sinua rakastetaan ja tuetaan suuresti,  aina,  enkelit.

Universal Copyright ©2013 by Sharon Taphorn. Kaikki oikeudet pidätetään.
Artikkeleita voi jakaa sillä ehdolla, että tekijänoikeudet ja yhteystiedot liitetään mukaan, kun viesti on täydellinen ja alkuperäinen kirjoittaja mainitaan. www.playingwiththeuniverse.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti