lauantai 17. elokuuta 2013

Kunnioita fyysisen ruumiin roolia tietoisuuden muutoksessa

Arkkienkeli Rafaelia kanavoinut Rose Colored


Rakas lapsi,

Tänä metafyysisen muutoksen aikana on valotyöntekijöiden tärkeää ymmärtää ja kunnioittaa fyysisen ruumiin roolia tietoisuuden muutoksessa.

Fyysinen ruumis,  rakas ystäväni, on paikka jossa energia (aikomus) muuntuu henkisestä fyysiseksi biologisten toimintojen kautta,  kuten esimerkiksi hapen muuntaminen elämäksi hengityksen välityksellä, ruuan muuntaminen energiaksi ruuansulatuksen välityksellä, epäpuhtauksien ja veden poistaminen sekä energiansiirto lihasten välityksellä. Tietenkin älykkäät solunne suorittavat nämä toiminnot ilman apuanne, mutta niiden avustaminen aikomuksenne avulla lisää niiden tehoa uuden tietoisuuden luojana.

Monet teistä ovat eläneet, joskus yksin, jo vuosia muuttuneessa tietoisuudentilassa. Monet teistä ovat kehittäneet loistavan parantajan lahjan, sekä fyysisen että energeettisen. Kuitenkin tänä aikana olette saattaneet unohtaa sen tärkeän roolin, jota oma ruumiinne näyttelee lahjoissanne. Teidän käsienne kautta kulkee parantava voima, teidän äänenne avulla jaetaan lohdutusta. Toisin sanoen ruumiinne on väline, jonka avulla voitte työskennellä valossa.

Joillekin tämä merkitsee enemmän fyysistä aktiivisuutta. Fyysisen liikkeen tärkeyttä Valaistuneiden yhteisössä ei voi aliarvioida, koska johdatte muutosta fyysisten toimintojenne kautta. Fyysinen aktiivisuus voi olla hellävaraista: esimerkiksi 10 minuutin hidas kävely ulkoilmassa tai lempimusiikkinne tahdissa tanssimista.

Joillakin on tulevien viikkojen aikana kultainen mahdollisuus vapauttaa vanhoja fyysisiä tapoja (ja niitä, ajatusmalleja, jotka ovat yhteydessä fyysisiin), jotka eivät enää palvele heitä, kuten itseinho ja riippuvuudet. Käyttäkää vaikka tällaisia yksinkertaisia rukouksia ja affirmaatioita useita kertoja päivän mittaan: "Minun on helppo tehdä terveellisiä valintoja" ja "Minun on helppo antaa enkeleitteni poistaa tapoja, jotka eivät enää palvele minua".

Joidenkin tulee keskittyä sopivan ruuan ja veden kulutukseen. Kuunnelkaa tarkasti ruumistanne, sillä se kertoo teille mitä ravinteita se tarvitsee toimiakseen optimaalisesti. Tasapainoinen ruokavalio, joka sisältää paljon vihanneksia, terveellisiä proteiineja ja järkeviä juomia, on erinomainen alku.

Varatkaa joka päivä aikaa hengittämiseen. Vaikka muodolliset joogaharjoitukset ja tietoinen meditaatio voivat helpottaa sitä, joidenkin mielestä ne ovat vaikeita. Älkää lannistuko;  jos ette ole valmiita keskittymään omaan hengitykseenne, aloittakaa virittäytymällä samanlaiseen ulkopuoliseen rytmiin, kuten nukkuvan lapsen tai lemmikin hengitykseen. Ajan kuluessa teidän hengityksenne asettuu luonnollisesti samaan tahtiin tämän rytmin kanssa. Voitte yksinkertaisesti vain huomioida tämän asian.

Olemme täällä aina ja kaikilla tavoilla auttamassa sinua pitämässä huolta itsestäsi, Kaunis Sielu. Pyydä meitä auttamaan, jotta löydät rakastavat tavat hoivata fyysistä ruumistasi. Rukoile, jotta näet itsesi meidän silmiemme läpi: ehdottomalla rakkaudella, rauhalla ja ilolla.

Rakkaudella,
Rafael

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti