tiistai 29. huhtikuuta 2014

AE Rafaelin numerokoodien käyttäminen parantamiseen ja ruuan laadun kohottamiseen

Arkkienkeli Rafaelia kanavoinut Marc Gamma


Rakkaat ihmiset, tässä puhuu arkkienkeli Rafael. Annoin nämä numerokoodini teidän avuksenne, tueksenne ja vapauttamaan teidät negatiivisilta voimilta maapallolla. Teidän pitää myös ymmärtää, että ne ovat vain alku jollekin, mikä on tulossa teidän todellisuuteenne.

Minä, arkkienkeli Rafael sekä minun veljeni ja sisareni olemme valmistelemassa uusia koodeja, jotka voivat auttaa ja tukea teitä vielä enemmän. Mutta teidän tulee ymmärtää, että koodeja käyttämällä te muutatte lähes kaiken maapallolla. Teidän pitää tietää, että jos käytätte koodia firman X yhteen ruokapakkaukseen, se leviää automaattisesti tämän firman kaikkiin muihinkin pakkauksiin, jotka sisältävät samaa ruokaa. Kaikki on yhteydessä keskenään ja tämä on syy siihen, miksi me suhtaudumme niin vakavasti koodien käyttämiseen. 

Nämä koodit muuttavat kaiken maapallolla ja tämä on syy siihen, miksi me jaamme ne ymmärryksen tasolla. Me emme selitä teille kaikkea, sillä teillä on tieto sisällänne. Jos olette valmis, te ymmärrätte kyllä, miten koodeja pitää käyttää. Jos te ette ole valmis, teidän pitää odottaa siihen asti, että löydätte sisältänne varmuuden koodien käyttämiseksi.

Koodit ovat peräisin Atlantiksen ajoilta. Atlantikselle inkarnoitunut Pyhä Äiti opetti näitä koodeja sen ajan vastuussa oleville papeille. Nämä koodit olivat vain alkua, joten he myös oppivat tekemään omia koodejaan, sillä jokainen koodi perustuu matemaattiseen rakenteeseen ja ehtoon, jota tarvitaan antamaan kullekin koodille sen voima.

Koodeja ei pystynyt käyttämään Atlantiksen katoamisen jälkeen ennen kuin vasta jokunen vuosi sitten. Neuvostoliitossa elävä henkilö (Grigori Grabovoi) kirjoitti kirjan, jossa hän avasi tämän tiedon. Hän oli yksi näiden koodien säilyttäjistä, joten hän sai valolta ohjeet kirjaansa. Sen jälkeen monet ihmiset ovat käyttäneet näitä koodeja ja ovat olleet hyvin tyytyväisiä huomatessaan niiden toimivan ja tekevän heidän elämänsä helpommaksi tähän hetkeen asti.

Miksi juuri nyt? Aika ja energia ovat nyt erilaisia. Me annamme nyt uusia koodeja ihmisille. Niitä annetaan muillekin kuin vain tälle kanavalle. Toisetkin saavat näitä koodeja ja sen jälkeen ne auttavat teitä muuttamaan kaiken tällä planeetalla, jolla elätte. Te ette pelkästään muuta itseänne, kun muunnatte ja puhdistatte ruokanne. Te muutatte myös Gaiaa, maaäitiä, koska hän ja te olette yhteydessä keskenänne. Tämä tulee muuttumaan yhä uudelleen siihen asti, kunnes te kaikki saavutatte tämän tietoisuuden tason.

Tässä puhuu arkkienkeli Rafael. Toivon teille kaikkea hyvää ja lähetän teille rakkauteni.

Marc Gamma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti