tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kvanttihyppy-portaali 23.-24.4. Iso kardinaaliristi

Anna Merkaba Kvanttihyppyportaali - Iso kardinaaliristi - 23.-24.4. - kanavointi plejadidaisilta


"Ulottuvuuksien välinen energiavirtaus on nyt voimissaan maapallon magneettikenttien vetovoiman ja elämänvoiman epäluonnollisen ymmärryksen välillä. Iso kardinaaliristi maustettuna kuun/auringonpimennyksellä ovat tosiaankin luoneet energioita, jotka pyörittelevät välttämättömiä, mutta välillä melskeisiä ja myllertäviä energioita ihmisten tietoisuuteen, alitajuntaan ja elämänvirtaan ajassa ja paikassa.

Nämä yhtäaikaiset energiat avaavat portin ja kulkuväylän kaikelle sille, mitä katsotte tarpeelliseksi luoda polullenne omassa rakenteellisessa todellisuudessanne. Tämä tapahtuu yhdistämällä oman DNA:nne aliatomirakenteen periaatteita teidän kykyynne heijastaa DNA:ta kosmisiin mittasuhteisiin, kun päivitätte oman ruumiinne sallimaan oman olemuksenne täyden potentiaalin, loistaa läpi ja sallitte itsenne luoda sen, mitä haluatte nähdä tuntemassanne maailmassa."

Tämän kanavoinnin jälkeen puhun siitä, miten voitte käyttää hyödyksenne nämä valtavat energiat, jotka ovat avautumassa meille kaikille. Miten pystytte manifestoimaan kaiken mitä haluatte ja sallitte yltäkylläisyyden tulla elämäänne.

"Teidän luojaitsenne kautta ja ihmislajin psykedeeliseen luontoon piilotettujen kykyjen kautta, ikimuistoisten aikojen rakenteellisessa hierarkiassa on avain sulouden, kauneuden, rakkauden, harmonian, rauhan, terveyden, yhtenäisyyden ja itsen varauksettoman ymmärryksen ikuiseen kuningaskuntaan.

Sinä päivänä, kun planeetat kohtaavat, luomisen ja manifestaation galaksienvälinen kulkuväylä avautuu. Kun teidän luojaitsenne tekevät kvanttihypyn, te ymmärrätte sen täyden potentiaalin ja räjähdätte läpi tietoisen itsen ymmärryksen sekä maailman, jossa asutte.

Tämän seurauksena avautuu portti ja kulkuväylä kaikelle sille, mitä te näette tarpeelliseksi manifestoida omaan rakenteelliseen todellisuuteenne, yhdistämällä teidän DNA:nne aliatomirakenteen periaatteita teidän kykyynne heijastaa DNA:ta kosmisiin mittasuhteisiin. Päivittämällä teidän ruumiinne sallimaan teidän olemuksenne täyden potentiaalin loistaa läpi ja antaa teidän manifestoida sitä, mitä haluatte nähdä tuntemassanne maailmassa.

Niinpä aika on kypsä ja teidän tehtävänne on käyttää tulevien kuukausien aikana kaikkea sitä, mitä olette oppineet. Sillä tie teidän menestykseenne ja tie rikkauksiin, joita te tulette luomaan itsellenne, on leveä ja suora. Sillä aikaisemmat esteet sulavat pois tulevien kuukausien aikana teidän maanpäällisen ajankäsityksenne mukaan. Ja siten vanhojen mallien puhdistaminen pois sekä uuden ajattelutavan tervetulleeksi toivottaminen tulee tapahtumaan väistämättä tietoisella ja alitajuisella tasolla.

Kun tällainen manifestaatio tapahtuu, niille teistä jotka ovat laittaneet siihen oman viisautensa - aikakausien viisauden jonka te olette tuoneet mukananne muista ulottuvuuksista, todellisuuksista ja aikajaksoista, muista universumeista ja galakseista ennen inkarnoitumistanne maapallolle - se tulee olemaan todella hedelmällinen. Sillä teidän luojaitsenne viisaus ja ikuinen totuus - jonka te olette tuoneet mukananne, teidän oman korkeamman tietoisuutenne koodaamana ruumiinne DNA:n aliatomeissa - tulee selkeäksi teille itsellenne eli niille teistä, jotka ovat tulleet tälle planeetalle auttamaan uusien ymmärryksen kanavien, uuden tietoisuuden synnyttämisessä, mikäli niin haluatte. Se alkaa avautua vaivattomasti. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että te keräätte kaiken mahtinne ja voimanne, kaiken viisautenne ja SALLITTE tämän viisauden johdattaa teitä, ja sallitte tämän viisauden toteutua teidän päivittäisessä todellisuudessanne, niin että se voi auttaa teidän henkilökohtaisella tasollanne virittäytymään uusiin energioihin, sinkoamaan teidän haluamanne unelmat kaikkien asianomaisten parhaaksi ja hedelmällisimmäksi lopputulokseksi.

Rakkaimmat,  ottakaa vaarin oman sydämenne totuudesta, ymmärtäkää totuus omista odotuksistanne, tilanteiden valtavista paljastuksista, jotka teidän oma tietoisuutenne, teidän korkeampi itsenne ja teidän ymmärryksenne olevaisuudesta on tuonut esille, tuo esille nyt ja tulee tuomaan esille.

Ymmärtäkää voimat, jotka makaavat piilossa syvällä olemuksenne syvyyksissä. Ymmärtäkää sen, mitä te olette, ylivertainen yksinkertaisuus. Sillä kaikki, mikä on vaivatonta, on todellakin monimutkaista. Ja kaikki, mikä on monimutkaista, on todellakin vaivatonta.

Tietäkää, että teitä auttavat energiat, jotka tulevat lähteestä ja jumaluuden luojalta. Muistakaa mitä te olette ja sallikaa tietoisuutenne laajeta rajoitta. Sallikaa tietoisuutenne kukoistaa ja virittää teidät ihaniin energioihin, jotka täyttävät teidän sielunne jumaluudella, muutoksella, vapaudella, ymmärryksellä, rakkaudella, yhtenäisyydellä ja rauhalla.

Tämä on kaikki, mitä haluamme sanoa tänään. Rakastamme teitä. Olemme kanssanne. Näkemiin."

* * *

Henkilökohtainen huomautus Anna Merkabalta:

Oppaani kertovat minulle, että samana päivänä, kun Iso kardinaaliristi muodostuu taivaalla, avautuu myös kvanttihyppyportaali. Se kirjaimellisesti antaa meidän kaikkien tehdä kollektiivisen ja yksilöllisen "kvanttihypyn" eteenpäin kohti toivomiamme tuloksia. Joten miten voit käyttää näitä energioita omaksi maksimaaliseksi hyödyksesi?

Minua neuvotaan tekemään jotain uskomattoman yksinkertaista. Seuraavien päivien aikana ota paperinpala, jolle kirjoitat ylös kaiken mitä haluat tapahtuvaksi seuraavien 12 kuukauden aikana. Ole hyvin tarkka ja yksityiskohtainen toiveissasi. Listasi lopuksi kirjoita sanat: "Olen valmis ottamaan vastaan opastusta. Pyydän, että minulle näytetään kaikki tarvittava, jotta pääsen sinne."

Kanna tätä listaa mukanasi. 23.4. illalla ennen kuin menet nukkumaan, lue lista uudelleen. Kun luet sitä, kuvittele että laajenet ulospäin ruumiistasi, huoneestasi, talostasi, asuinyhteisöstäsi - yhä laajemmalle ulospäin, leijaillen avaruuteen ja lähteeseen. Pidä koko ajan mielessäsi, mitä haluat manifestoida. Sitten kun tunnet saapuneesi jumaluuden luokse, sano olevasi valmis tekemään mitä tahansa tekoja, jotka ovat tarpeellisia luodaksesi kaiken mitä haluat elämääsi. Palaa takaisin ruumiiseesi. Laita lista tyynysi alle yöksi.Voit pitää tätä listaa käsillä ja lukea sitä ajoittain, tai voit säilyttää sitä turvallisessa paikassa, mutta älä heitä sitä pois. Pidä se saatavilla ja lue sitä aina silloin tällöin. Avainasia on olla avoinna sellaisille tapahtumille, joita alkaa sattua sinulle. Kuuntele intuitiotasi huolellisesti ja jos tunnet tarvetta tehdä jotain, tee se.

Anna Merkaba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti