lauantai 19. huhtikuuta 2014

7 salaisuutta oppia tuntemaan oma Korkeampi itse

Kirjoittanut Asoka Selvarajah


Meistä jokainen on yhteydessä jumaluuteen. Sisällämme oleva korkeampi itse ylittää huimasti tietoisen mielemme ymmärryksen. Juuri tätä voimaa kaikki historiamme suuret nerot ja opettajat ovat käyttäneet. Se on myös elämässämme tapahtuvien ihmeiden ja taikuuden syntypaikka. Kerron tässä seitsemän askelta, joilla pääsee sisälle tähän voimaan.


1. Usko ja luottamus:  muuta maailmankuvasi!

Ensimmäinen askel on uskoa, että sinulla on korkeampi itse, jonka kanssa pystyt luomaan kontaktin. Sen jälkeen luota joka päivä siihen, että tämä kontakti paranee, kun keskityt ahkerasti omaan sisäiseen kasvuusi. Ilman näitä kahta perusasiaa on vaikea saavuttaa yhtään mitään elämässä, niin myös fyysisellä tasolla. Sisäiseen kasvuun nämä kaksi asiaa ovat elintärkeitä. Joten aseta tavoitteeksi saavuttaa kontakti oman korkeamman itsesi kanssa, muistuta itsellesi tämä tavoite joka päivä ja pidä sinnikkäästi yllä tavoitettasi siihen asti että onnistut.

Meidät kasvatetaan ensisijaisesti materiaaliseen maailmankatsomukseen, joka ei huomioi hengellistä näkökulmaa. Läheisen yhteyden saamiseksi henkiseen todellisuuteen, meidän tulee saada koko olemuksenne - tietoinen ja alitajuinen - työskentelemään tavoitteemme puolesta. Saavuttaaksesi minkä tahansa tärkeän päämäärän, sinun tulee määritellä pelin säännöt ja tapa, jolla pelaat peliä. Oman korkeamman itsesi saavuttamiseen pätee sama asia. Sen vuoksi kannattaa etsiä kirjoituksia ja opettajia, jotka laajentavat ymmärrystäsi universumista tietoisuuden ja mielen periaatteellisena todellisuutena.


2. Yksinäisyys ja meditaatio

Varaa itsellesi säännöllisesti aika, jolloin voit olla täysin yksin,  mieluiten hiljaisessa paikassa. Istu hiljaa ilman mitään odotuksia. Älä tee mitään. Tämä voi tuntua aluksi hyvin epämiellyttävältä ja oudolta. Sinnittele. Tällä tavalla annat aikaa ja tilaa, jotta sisäinen äänesi pääsee kuuluviin. Voit kuulla sen joko tämän hiljaisen ajan kuluessa tai sitten johonkin muuhun aikaan päivän mittaan. Jokin synkroninen tapahtuma saattaa tulla eteesi;  joku kertoo sinulle tarkalleen, mitä tarvitset tietää;  saatat saada äkillisen älynväläyksen tai idean. Kaikki historian suuret nerot ovat löytäneet säännöllistä aikaa yksinoloon ja hiljaisuuteen. Sinunkin pitäisi.

Meditaatiossa työskentelet harjoittaaksesi mieltäsi ja hiljentääksesi sisäisen hälinäsi, joka täyttää mielesi jatkuvasti. Luot meditoidessasi puhtaan tilan omalle korkeammalle itsellesi. Erinomainen meditaatioharjoitus on hengityksen seuraaminen,  samoin kynttilänliekkiin keskittyminen. Tai voit visualisoida solar plexukseesi kultaisen valopallon, joka täyttää koko ruumiisi parantavalla energialla. On olemassa monia eri harjoituksia, joita voit opetella.


3. Päiväkirja

Kirjaa tuntemuksesi, tunteesi, unesi ja ajatuksesi joka päivä ylös. Tämä auttaa sinua pääsemään lähempään kontaktiin sisäisen intuitiosi kanssa. Voit kysyä korkeammalta itseltäsi kysymyksiä ja myöhemmin kirjata ylös saamasi vastaukset / ideat. Jos teet tätä säännöllisesti niin että luotat ja uskot saavasi vastaukset, se tulee myös tapahtumaan.


4. Sisäinen dialogi

Käy säännöllistä sisäistä dialogia oman korkeamman itsesi kanssa. Päätä, että seuraavien 40 päivän aikana ylläpidät kontaktia koko ajan. Sano korkeammalle itsellesi: "Tiedän, että olet siellä. Haluan oppia tuntemaan sinut ja kiinnittää huomiota sinuun. Pyydän sinua puhumaan minulle. Opasta minua elämässäni."  Älä ole huolissasi, jos tämä keskustelu on aluksi yksisuuntaista. Muista, että olet ollut hiljaa vuosikymmenien ajan,  joten ottaa aikansa puhdistaa linjoilta hämähäkinseitit! Ylläpidä sinnikkäästi tätä keskustelua aivan kuin puhuisit ystävällesi - juttele, kysy kysymyksiä, kerro toiveesi - ja ala kuunnella vastauksia. Niitä tulee ennemmin tai myöhemmin.


5. Elämänopetukset

Suhtaudu elämään kuin mysteerikouluun. Luota siihen, että koko elämäsi - kaikki tapahtumat, tilanteet ja ihmiset - on suunniteltu TARKALLEEN opettamaan sinulle sen, mitä tarvitset tietää tällä hetkellä. Suhtaudu elämään ikään kuin koko luomakunta olisi suunniteltu sinun parhaaksesi! Tapahtuipa elämässäsi mitä tahansa, hyvää tai pahaa, kysy itseltäsi mikä opetus siinä on sinulle. Jopa epämiellyttävät ihmiset ja tilanteet on asetettu tiellesi tarkoituksella,  haasteeksi jotta pystyt kasvamaan. Kun alat nähdä elämäsi draamana, jossa sinä näyttelet pääosan, korkeamman itsesi rooli tulee yhä selkeämmäksi elämässäsi. Kirjaa havaintosi ylös päiväkirjaasi.


6. Unet

Odota korkeamman itsesi puhuvan sinulle uniesi aikana. Ennen nukkumaan menoa tee muutama venytysliike ja pyri rentouttamaan ruumiisi täydellisesti. Kysy korkeammalta itseltäsi kysymys ja odota saavasi vastaus. Kun heräät, yritä palauttaa mieleesi kaiken mitä muistat unistasi, ja kirjoita se ylös. Jos et ole tottunut muistamaan uniasi, tämä saattaa viedä vähän aikaa. Harjoitus tekee mestarin.


7. Mindfulness

Keskity yhä useammin elämään nyt-hetkessä. Kun syöt, huomaa mitä laitat suuhusi. Kun kävelet, tiedosta askeleesi. Ainoa todellinen hetki on nyt. Menneisyys on mennyttä ikuisiksi ajoiksi eikä tulevaisuus ole vielä tapahtunut. Sen vuoksi harjoittele puhdistaaksesi mielesi kaikista huolista, illuusioista ja suunnitelmista. Puhdista mielesi pulina ja luo puhdas tyhjä tila korkeammalle itsellesi.


Kärsivällisyys on tie edistykseen!

Muista, että olet saattanut elää koko elämäsi erossa Lähteestä. Siksi ottaa aikansa oppia luomaan kontakti. Kaikille tärkeille asioille kannattaa uhrata aikaa ja harjoitusta. Ole valppaana ja harjoittele näitä seitsemää askelta joka päivä. Silloin saat haluamasi vastaukset. Muista: korkeampi itsesi haluaa sinun ottavan yhteyttä.  On itse asiassa aivan järjetöntä edes puhua korkeammasta itsestä jonain itsesi ulkopuolella olevana asiana!

Korkeampi itsesi ON sinä! Todellinen sinä.

Joten ota yhteyttä ITSEESI!

www.aksworld.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti