sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Auringon-/kuunpimennyksen energioiden työstäminen

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Meredith Murphy 15.4.2014


Rakkaat,

Tämä aika on jo osa teitä, kokonaisuutena. Ajatelkaa sitä spiraalina, ylöspäin nousevana valovirtana, joka kohtaa teidät, sulautuu teihin ja vahvistaa teitä sekä kohottaa teidät yhä hienostuneempiin ilmaisun olotiloihin.

Teistä jokainen kohtaa tämän pimennyksen kantaen sisällään syvää tietämisen tunnetta. Tämä on aika, jolloin Luominen avautuu kohtaamaan suoran yhteyden maapallolla olevan elämän kanssa. Tämä on aika, jolloin ne meistä, jotka ovat ruumiillistuneet maapallolle - te kauniit ihmiset - löydätte itsenne uskomattoman puhtaasta ja selkeästä olotilasta.

Nämä pimennykset puhdistavat tietä uskomuksista vapaalle elämälle. Tämä ensimmäinen pimennys auttaa teitä siirtymään ruumis/mieli -suhteeseen elämän kanssa. Tämä on meidän tapamme puhua teidän tietoiselle olemuspuolellenne ja tuntea se olemus, jonka te koette tietoisesti ruumiissanne (joka ei ole te itse). Tämän seurauksena on lisääntynyt erillisyyden tunne teidän identiteettinne ja tunteidenne välillä.

Me tiedämme, että tunteet voivat olla hyvin hienoja kokemuksia. Teillä tulee olemaan pääsy niihin edelleenkin. Te tulette vain yhä useammin huomaamaan, että ne ovat jotain muuta, eivät teitä itseänne. Täten te pystytte suhtautumaan niihin suuremmalla vapaudella ja joustavuudella.

Jos haluatte työskennellä tämän ensimmäisen kuunpimennyksen energioiden kanssa, ehdotamme että teette listan kaikista teille vaikeista tunteista. Yrittäkää laatia luettelo 5-10 tärkeimmästä asiasta, jotka ovat olleet teille emotionaalisesti haasteellisia koko elämänne ajan,  esimerkiksi: "Minulla ei ole ketään läheistä" tai "Rakastan tuntea itseni innostuneeksi".

Huomatkaa, että annoimme esimerkkejä teidän käsityskykynne mukaan sekä negatiivisesta että positiivisesta tunnetilasta. Kummatkaan niistä eivät ole teidän todellinen olemuksenne ja tämän harjoituksen ydinasia onkin ymmärtää juuri tämä. Niinpä ne tunteet, jotka ovat teille vaikeita, ovat tunneskaalan sekä positiivisesta että negatiivisesta ääripäästä - niitä, joita te haluatte saada itsellenne ja niitä, joita te haluatte työntää pois.

Kun olette kirjoittaneet listan, miettikää vähän aikaa jokaista kohtaa.

1.  Onko tämä asia minä? Kuka minä olen, jos en tunne tätä tunnetta? Mitä minusta jää jäljelle, jos tunnen aivan vastakkaisen tunteen? Voinko edelleen olla minä ilman tätä tunnetta?  Leikitelkää sillä, miten voimakas teidän identiteettinne on tämän suhteen.

2.  Mitä jos en enää usko tähän asiaan? Mitä minun tulee päästää pois? Mikä asia muuttuisi?

3.  Kysy itseltäsi viimeiseksi: "Haluanko tehdä tämän?" Jos vastaus on kyllä, niin päästä irti.


Kun olet käynyt läpi koko listasi, polta paperi pienessä pannussa tai kulhossa. Pese sen jälkeen astia kylmällä puhtaalla vedellä. Näe oman joustavuutesi ja selkeytesi heijastuvan vedessä.

Ehdotamme, että juhlit loppupäivän. Tunne oman puhdistuneen energiasi kiertävän vapaasti ympärilläsi. Pidä hauskaa! Nauti päivästäsi. Katso taivaalla olevaa kuuta rakastavalla arvostuksella -  kuu ja sinä olette yhtä ja samaa,  työskennellen eri katsantokannoista lähtien yhdessä. Luoja tekee yhteistyötä itsensä kanssa! Te elätte tätä asiaa!

Odotamme innolla tätä pimennyskautta teidän kanssanne ja sitä, että voimme jakaa sen yhdessä, samoin kuin koko tämän muunkin ajan.

Minä olen arkkienkeli Mikael

http://www.expectwonderful.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti