lauantai 5. huhtikuuta 2014

UFO-videoita viikonlopun viihdykkeeksi

Hei ystävät,

pahoittelen blogihiljaisuutta, joka on johtunut ärhäkkäästä flunssasta. Olen säästynyt pöpöiltä parin edellisen talven ajan, joten tauti tuntuu nyt sitäkin kurjemmalta. Kevät on voimakasta puhdistumisen aikaa, niin että yritän nyt ottaa tästäkin taudista kaiken "ilon" irti ja levätä kerrankin hyvällä omallatunnolla ihan rauhassa sekä kuunnella elimistöni viestejä. On mielenkiintoista, että tällaisen vannoutuneen kahvikissan suussa on kahvi alkanut maistua aivan kauhealle muutaman viime päivän aikana - varmastikin elimistön tapa kertoa, että olisi aika vaihtaa toisiin juomiin.Ajankulukseni harhailin netissä ja löysin mielenkiintoisen videon, johon on kerätty yhteenveto Nasan avaruusnauhoitusten omituisuuksista. Videoissa näkyy Kansainvälinen avaruusasema ja poikkevasti liikkuvia valopisteitä tai poikkeavan muotoisia/värisiä valoja.

Lisää mielenkiintoisia avaruusvideoita on UFOvni2012 You Tube -kanavalla.

Hyvää viikonloppua! 

3 kommenttia:

  1. Minulla ja miehelläni on myös hurjasti vähentynyt kahvin juonti viime aikoina! Se ei vaan maistu.. Kaippa se vihreä tee olis parempi vaihtoehto :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin:). Olenkin kaivannut kovasti päivityksiäsi. :)

    VastaaPoista
  3. Fluorin haitoista lukiessani jossain näin maininnan, että vihreä tee sisältää siihen ympäristöstä päätynyttä fluoria... eli pysyn kahvissa. Yksi kuppi päivässä riittää. ;o} Mutta keho yleensä tietää, mitä se tarvitsee... eli fluoria, vai kofeiinia, he he... Käden asettaminen ruualle/juomalle yleensä kertoo, että onko se hyväksi vai ei: käsi tuntuu kuumalta yms. tuntemuksia, tai yksinkertaisesti intuitio sanoo, että tämä on minulle okei. (Parane pian, Heli, ja kiitos käännöksistäsi. Niitä tarvitaan.)

    VastaaPoista