maanantai 28. huhtikuuta 2014

Auringonpimennys 29.4. Muutos - voima - manifestaatio

Arkkienkeli Metatronia kanavoinut Anna Merkaba


Rakkaat valon lapset! Teidän päivittäisessä todellisuudessanne pian saapuvan auringonpimennyksen aiheuttama ilmakehän paine on luonut vahvojen värähtelyjen energiakentän, joka tulee vaikuttamaan monien psyykeen.

Maailmankaikkeuden muutosten virta jatkuu voimissaan ja vaikuttaa kaikkiin maaplaneetalla eläviin sieluihin. Ja tässä ominaisuudessa jännitteitä sekä väärinkäsityksiä kantava energia on vallassa tässä ajan hetkessä. Muistakaa, suuresti rakastetut valon ja rakkauden lapset, että kun kuljette päivittäisten tehtävienne läpi, te saatatte kohdata sielunvihollisia, haasteita ja ajatustenne väärinymmärrystä.

Ymmärtäkää, että päivittäisen todellisuutenne näennäisissä haasteissa te kohtaatte suuria mahdollisuuksia psyykenne kasvuun ja kehitykseen. Ne, joiden kanssa te näennäisesti olette riidoissa, tuovat tosiasiassa uutta tietoisuutta teidän todellisuuteenne - ja te heidän.

Sillä valo, jota te virratatte kaikille tiellenne tuleville, puhdistaa menneisyyden realiteetit ja juurruttaa nykyisyyden todellisuuden heidän psyykeensä. Kiinnittäkää suurta huomiota informaatioon, jota te saatte näennäisiltä vastustajiltanne, sillä heidän esitykseensä on kätketty avain, joka avaa oven teidän omaan kasvuunne ja tietoisuutenne kehitykseen. Kun te hylkäätte heidän ideansa, jotka eivät tunnu teistä hyviltä, te avaatte yhä enemmän omaa ymmärryksenne piiriä. Silloin vastaukset, ymmärrys ja vahvistukset sille, mitä te tunnette sisällänne, antavat vahvistuksen näille tunteille myös ulkopuolelta.

Kiinnittäkää huomiota ympäristöönne ja uutisiinne, sillä tulette pian näkemään totuuden paljastuvan teille räjähtäen päivittäin ihmiskunnan historiasta, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Arkeologisista kaivauksista tulee paljastumaan paljon uutta. Teidän yhteiskuntanne hallintorakenteista tulee ihmisiä astumaan esiin ja paljastamaan lisää totuuksia järjestelmästä, joka on laitettu vireille jo aikakausia sitten. Teidän fyysisen todellisuutenne rakenteista tulee paljon avautumaan, muuttumaan ja seuraamaan. Olkaa valmiina, rakkaat, sillä muutos on aivan edessänne. Teille tulevien aikojen teema on MUUTOS.

Ymmärtäkää, että näennäiset takaiskut ovat todellisuudessa keino singota teidät nopeammin kohti haluamianne tuloksia. Esteet tiellänne toimivat opastajina, jotka näyttävät teille, mitä teidän ei tule jatkaa, ja kehottavat teitä etsimään vaihtoehtoisia teitä "saada asiat tehtyä".

Tulevien viikkojen ja kuukausien aikana teidän ensisijaisiksi päämääriksenne tulevat muuttumaan maaplaneetan rikkaus ja yltäkylläisyys. Sillä monet teistä todella tulevat luomaan energioita, joita tarvitaan viemään teitä paljon nopeammin ja pidemmälle kuin mitä olette luulleet olevan mahdollista. Sillä teidän tuntemanne todellisuus on sulamassa pois ja uusi valonnopean manifestaation todellisuus on lähestymässä.

Kiinnittäkää huomiota omiin ajatusprosesseihinne ja keskittykää siihen, mitä HALUATTE luoda todellisuuteenne. Olkaa tarkkoja siitä, mitä ette halua, sillä kaikki mihin keskitätte energianne, tulee ilmestymään eteenne.

Ja niin, ja näin, pysykää valossa ja pysykää tasapainossa. Toivottakaa tervetulleiksi erilaiset tilanteet ja mahdollisuudet, jotka avautuvat eteenne. Toivottakaa ne tervetulleiksi arvokkaasti ja juhlallisesti.

Kiitollisuus tulee olemaan erittäin tärkeässä osassa tulevien viikkojen aikana. Sillä kaikki se, mistä te olette kiitollisia, tulee moninkertaistumaan elämässänne. Sillä kiitollisuuden energiat avaavat rakkauden ja valon ja yltäkylläisyyden pyörteen teidän ympärillenne ja sinkoavat teidät unelmienne suuntaan.

Ymmärtäkää, että te olette itse vastuussa omasta todellisuudestanne. Ymmärtäkää, että teillä on täydelliset mahdollisuudet käyttää hyödyksenne uudelleen löytyneitä energioita, jotka ovat saapumassa Gaialle ajan tässä hetkessä.

Tietäkää, että me olemme seisomassa teidän vierellänne valmiina ojentamaan auttavan käden, ja kävelemme teidän kanssanne samaa jalkaa käsi kädessä. Kutsukaa meitä koska ikinä haluatte. Tietäkää, että maailmankaikkeus ja Kaikki-Mitä-On tukee teitä.

Tässä kaikki, mitä haluamme sanoa nyt. Rakastamme teitä. Olemme kanssanne. Näkemiin tältä kertaa.

Arkkienkeli Metatron
http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti