perjantai 18. huhtikuuta 2014

Onnellisuus

Äiti Mariaa ja Lady Nadaa kanavoinut Fran Zepeda 17.4.2014


Rakkaat, onnellisuus on mieliala. Pysytelkää tässä mielentilassa ja "matkustakaa" siihen usein. Se on aina olemassa pinnan alla, se vain on peittynyt mielipahan, epäilyksen, kaipauksen ja puutteen tuntemusten alle. Pölyttäkää se. Kiillottakaa se täyteen loistoonsa. Tuntekaa se jokaisella ruumiinne ja olemuksenne grammalla.

Hymyilkää koko sydämellänne nyt, rakkaat, ja tuntekaa säteilyn tunkeutuvan koko olemuksenne läpi. Tällaiseksi teidät on tehty ja tällainen te todella olette. Olette juuri kerännyt kokoon luonnollisen olomuotonne rippeet kaksinaisuuden vuosien jälkeen, jotka ovat peittäneet luontaisen onnellisuutenne.

Kun sallitte luontaisen olemuksenne paistaa läpi yhä enemmän ja enemmän sallimalla oman jumaluutenne loistaa koko kristustietoisuudessaan,  juhlikaa sen kirkkaudessa ja vapaudessa. Astukaa ulos niistä vanhoista ajattelutavoista, joihin olette vuosien ajan takertuneet suojellaksenne itseänne, ja sukeltakaa jumaluutenne täyteen suuruuteen. Juuri sieltä teidän onnellisuutenne löytyy, rakkaat.

Fran Zepeda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti