torstai 1. toukokuuta 2014

Arkkienkeli Rafaelin numerokoodien käyttäminen arkielämässä

Doctors with Reiki -blogi 26.4.2014


Kanavoija Marc Gamma välitti arkkienkeli Rafaelin numerokoodeja blogissaan 25.4. Artikkelin käännös löytyy täältä (klik).

Minä olen laillistettu lääkäri ja toimin parhaillaan lääkärin ammatissa. Halusin kokeilla näitä numerokoodeja ja katsoa, miltä ne "tuntuvat" tai "toimivat",  ja kirjata tulokset sen jälkeen ylös.

Tässä on linkki tekemääni englanninkieliseen yhteenvetoon, joka on helposti luettavassa muodossa, ja saatavilla nyt netissä. Taulukko on keskeneräinen ja sitä päivitetään kun uusia koodeja julkaistaan. Taulukossa on neljä sivua, ensimmäisellä sivulla on vain kaksi riviä,  rullaa sivupalkista alaspäin. (suomennos täällä, klik)

Testasin neutraloivia koodeja ruokaani eilen illalla. Ruuan maku parani ja pystyin reikikädelläni tuntemaan elämänvoiman energian lisääntyneen lautasella olevassa annoksessa.

Tein myös testin alkoholin neutralointikoodilla. Kirjoitin numerot viisi kertaa etusormellani sake-lasillisen yläpuolella,  pienen lasillisen sake-lasikokoelmastani. Join saken yhdellä kertaa, muutamalla kulauksella. Se maistui sakelta. Sitten odotin. Alkoholi kestää 20 minuuttia imeytyä vatsasta. Kymmenen minuutin kohdalla tunsin erittäin kevyttä "huimausta" tai "myrkytystä" - olin edelleen selväpäinen. Kahdenkymmenen minuutin kuluttua tilanne oli sama. Kolmenkymmenen minuutin päästä ei ollut mitään vaikutusta. Yleensä herään kuivin suin ja päänsärkyisenä sen jälkeen kun olen ottanut alkoholia. Nyt ei ollut mitään. Minulla ei myöskään ollut kiire päästä vessaan, kuten yleensä alkoholin kanssa (etanoli estää antidiureettisen hormonin toiminnan,  siksi on olemassa sanontatapa: "et osta olutta, vaan vuokraat sen", koska olut juoksuttaa vessassa.)

Eilen erään ystäväni koira putosi portaissa. Se oli Bobby,  13-vuotias saksanpystykorva, joka astui yhden askelman ohi. Se sai oikean silmänsä yläpuolelle verta vuotavan haavan. Ystäväni teki koodin lemurian kristallilla koiran haavan yläpuolella. Verenvuoto loppui. Kipu väheni. Tänään siinä on enää tuskin havaittava rupi.

Tässä ovat minun käyttöohjeeni:

1. Päätä, mihin tarkoitukseen haluat käyttää koodia.

2. (kun kirjoitat ilmaan) Käytä paremman kätesi etusormea. Pidä tauko välilyönnin kohdalla numeroiden välissä.

3. Toista numerosarjat taukojen kanssa useaan kertaan, jotta varmistat kaikkien sarjojen varmasti olevan oikein.

4. Pyydä enkeleitäsi, oppaitasi ja kuolleita rakkaitasi korjaamaan kaikki virheet, jotka mahdollisesti olet tehnyt.

5. Päästä irti ja luota. Lisätoimenpiteenä voit vielä lisätä rakkauden ja kiitollisuuden energiaa kaikelle.

Numerot voi myös kirjoittaa paperille ja teipata kiinni esineeseen. Ne voi kirjoittaa suoraan pakkauksen päälle. Minä kirjoitin ne ilmaan ja lähetin aikomuksena koko keittiööni ja ruokakomerooni. Olen myös kirjoittanut soluvaurioita korjaavan koodin vaaleanpunaisella vedenkestävällä musteella oikeaan käsivarteeni, koska intuitioni kehotti tekemään niin. Sitten kun se on kulunut pois, sitä ei enää tarvita.

Muistakaa, koodit ovat hyvin voimakkaita. Ne ovat todellisia. Ne on annettu meille kaikille käytettäviksi.

Koska tämä on uusi asia, kehotan tarkkailemaan tilannetta hyvin tarkasti kun käytätte koodeja. Hakeutukaa samanaikaisesti myös sairaalahoitoon, jotta ette menetä aikaa. Koodit eivät korvaa lääkäriä. Ne auttavat meitä paranemaan hätätilanteissa. Pitäkää koodit aina käsillä.

Reiki Doc


* * *

Helin kommentti:

Minulla oli valaiseva keskustelu Doctors with Reiki -blogin kirjoittajan kanssa, kun ihmettelin hänen bloginsa kommenteissa, miksi hän suosittelee numerosarjojen toistamista useaan kertaan, vaikka alkuperäisissä ohjeissa neuvotaan kirjoittamaan vain kerran pakkauksen päälle.
Hän vastasi, että se tuntui hänestä itsestään oikealta. Hänen intuitionsa kehotti tekemään niin.
Lisäksi hän sanoi, että reikissäkin symbolit kirjoitetaan kolmeen kertaan. Ja nämä numerokoodit ovat periaatteessa kuin reikisymboleja.
Tajusin jälleen kerran, että jokaisen pitäisi oppia kuuntelemaan omaa intuitiotaan ja toteuttamaan sen neuvoja pienimmissäkin asioissa. Toiset osaavat sen paremmin,  toisilla on vielä vähän enemmän opettelemista - huokaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti