lauantai 10. toukokuuta 2014

Valokehon ylösnousemuksen 12 vaihetta


1. Ensimmäinen vaihe

Kun fyysisen ruumiin tiheys vähenee, ruumis yleensä laukaisee muutosoireita, kuten flunssan, päänsärkyä, ripulia, ihottumaa, lihas- ja nivelkipuja.

Suurin osa flunssaepidemioista on itse asiassa Valoepidemioita!

Aivojen kemia muuttuu, oikean ja vasemman aivopuoliskon toiminnat sekoittuvat sekä aivolisäkkeen ja käpylisäkkeen koko alkaa muuttua.

DNA:n rakenne ja ruumiin kemiallinen koostumus alkavat muuttua. Ne alkavat kerätä ylimääräisiä vetyatomeja ja kemikaaleja, joita solut tarvitsevat ottaakseen sisäänsä erilaistumatonta korkeampaa valoa ja rikkoakseen sen DNA:lle käyttökelpoisiksi valokoodin osasiksi.


2. Toinen vaihe

Valon yhteydessä virtaa eteerisen prototyypin malli ja vapauttaa karmisia kokemuksia. Ihmiset saattavat tuntea olevansa eksyksissä tai hämmentyneitä sekä kokea flunssakausia. Monet alkavat kysellä: "miksi minä olen täällä?".

Eteerisen prototyypin valo vapauttaa neljännen ulottuvuuden rakenteita sekä aiheuttaa pyörteitä tunnekehon, henkisen ja hengellisen kehon geometriassa. Muutos on nopeaa, siksi monet ovat väsyneitä.


3. Kolmas vaihe

Fyysiset aistit muuttuvat paljon vahvemmiksi. Fyysinen fuumis ei vain ime valoa oman muutoksensa käyttövoimaksi, vaan myös toimii muuntimena - korkeampien valoenergioiden koodinpurkajana koko planeetalle.

Sisäänottoprosessia ei nyt enää voi peruuttaa. Se on kuin kuminauha, jota on venytetty maksimipituuteensa ja päästetty irti, jolloin se palaa takaisin luonnolliseen tilaansa.


 4. Neljäs vaihe

Aivoissa, sen kemiassa ja sähkömagneettisessa kentässä tapahtuu merkittäviä muutoksia. Oireita ovat usein toistuvat päänsäryt, näkökyvyn sumeneminen, kuulo-ongelmat ja joskus rintakivut.

Eetterikehon kristallisäätimet estävät viidennen ulottuvuuden prototyypin valolinjoja yhdistymästä uudelleen ennen kuin ihminen on valmis.

Rintakivut johtuvat sydämen energioiden laajenemisesta, kun se avautuu syvemmille tasoille.

Näkö- ja kuuloaisti kohdistetaan uudelleen toimimaan erilaisella tavalla. Mentaaliruumis alkaa ihmetellä, onko se todella vastuussa kaikesta, jolloin ihminen saa voimakkaita selittämättömiä ja vastustamattomia haluja seurata henkeä ilman epäilyksiä.

Ihmiset saattavat saada kokemuksia telepatiasta ja selvänäköisyydestä. Melkein kaikki alkavat kokea empatiaa. Tänä aikana koetaan, hyväksytään ja vahvistetaan tunnekehoa sekä opetellaan hallitsemaan sitä.


5. Viides vaihe

Mentaaliruumis päättää virittäytyä hengen tasolle. Unet muuttuvat ja voivat vaihtua selkouniksi. Ihminen voi saada deja vu -kokemuksia. Ajatusprosessit muuttuvat epälineaarisiksi. Oleminen häilyy tietämisen ja epäilyksen välillä.

Oivallamme, että ajatteluprosessit ja käyttäytyminen kulkevat totunnaista rataa,  joten alamme etsiä keinoja purkaa ohjelmointeja ja tehdä uudelleenohjelmointia löytääksemme sen "minän", joka haluamme olla sen "minän" sijaan, jota luulimme olevamme vanhempiemme, kaveripiirimme, yhteiskunnan jne vaikutuksesta.

Muutos vaikuttaa jatkuvalta. Alamme tietoisesti suhtautua asioihin sydämestä käsin sen sijaan, että tuomitsemme "ehdollistuneiden vastausten" perusteella.


6. Kuudes vaihe

Vedämme muita luoksemme, jotta saamme molemminpuolista tukea ja virikkeitä kasvuumme. Kyseenalaistamme sen, mikä on todellista, sekä omat henkiset prosessimme. Asenteemme muuttuu nopeasti myös sen suhteen, miten määrittelemme muut ihmiset ja itsemme.

Tällainen uudelleenarviointi voi olla epämiellyttävää, mutta tunnemme, että se on pakko tehdä. Tarkastelemme ystävyyssuhteitamme, työtämme, kotiympäristöämme, elämäntyyliämme. On aika päästää irti ja siirtyä eteenpäin.
Vaihdamme ystäviämme. Kaikki tuntuu olevan käymistilassa, mutta tunnemme olomme jotenkin kevyemmiksi, laajemmiksi, vapaammiksi. Tässä vaiheessa valon määrä olemuksessamme on 33%. Tunnemme ikään kuin avaavamme sisäisiä aistejamme. Selvänäköisyys ja -kuuloisuus tuntuvat normaaleilta ja luonnollisilta.


7. Seitsemäs vaihe

Sydänchakra avautuu lisää ja tunnemme muut tunteet "todellisemmin". Meidän yksinkertaisesti pitää olla oma itsemme! Vapautamme esteitä ja vanhoja käyttäytymismalleja. Tapahtuu merkittävää emotionaalista puhdistusta sekä suuria voimantunteita, kun etsimme ja vapautamme itsestämme tunnelastia.

Tunnemme olevamme paremmin kiinni nyt-hetkessä, olemme hyvin läsnäolevia ja virtaamme elämän mukana. Usein vanhat ihmissuhteet päättyvät tai muuttuvat nopeasti, kun kaivamme syvältä ja kunnioitamme olemuksemme tuntemuksia. Kieltämiselle ei kerta kaikkiaan jää tilaa millään tasolla. Alamme menettää tunnetason sitoutumuksia toisiin ihmisiin.

Rintakivut (sydänkivut) tulevat yleisemmiksi, kun sydän jatkaa edelleen energiakenttänsä avaamista.
(Chakrojen yhdistämismeditaatio auttaa sydämen avautumisessa.)

Pelot vapautuvat tänä aikana, kun kaikkien ruumiiden energiakentät yhdistyvät sydämen kautta, ja kun ne yhdistyvät, pelot katoavat.

Paineen tunne otsassa tai pään takaosassa johtuu aivo- ja käpylisäkkeen avautumisesta, kun ne imevät itseensä lisää valoa. Kun nämä rauhaset ovat täysin auki, aktivoituja ja toimivat korkeimmalla tasolla, ihminen ei enää vanhene eikä kuole.

Kun käpyrauhanen on täysin auki, ihminen kokee moniulotteisuuden. Kaksiulotteisuus näyttää silti lisääntyvän, kun jätämme sen taaksemme.

Joinakin päivinä tunnemme olevamme yhteydessä ja ilossa, toisina taas pelkäämme ja juuttuneita eloonjäämistaisteluun.

Monet toivovat "ylösnousevansa" ja jättävänsä planeetan, kun tunnemme ylösnousemuksen mahdollisuuden erittäin todellisena syvenevänä yhteytenä henkeen.

Kun opimme seuraamaan iloamme, saatamme silloin haluta "pelastaa planeetan" ja saada jokainen seuraamaan omaa iloaan.

KAIKKI ovat edistyksen eri askelmia ja kuvastavat meidän vaihtelevaa tietoisuuttamme. Ruokavalion osalta haluat syödä vähemmän, enemmän valoruokaa, elävää ruokaa. Monet ovat tässä vaiheessa lopettaneet lihan, sokerin ja alkoholin nauttimisen, koska he "tuntevat" näiden aineiden vaikutukset ruumiin värähtelykentässä.


8. Kahdeksas vaihe

Näemme Mestarin kaikessa ja haluamme puhtaasti palvella. Jätämme "pelasta kaikki muut" -vaiheen taaksemme, kun alamme tuntea halua palvella Jumalan tahtoa.

Käpy- ja aivolisäkkeen muoto muuttuu. Jos päänsäryt jatkuvat, pyydät yksinkertaisesti olentoja, joiden kanssa työskentelet, hiljentämään säryt. He eivät tunne kipua. Tai pyydät heitä vapauttamaan endorfiineja, aivojen luonnollisia opiaatteja.

Aivoja aktivoidaan, erityisesti isoaivoja, "nukkuvaa jättiläistä". Pääkallon laajeneminen on yleistä. Kolmikulmaiset "siemenkristallit" otsassa ja "säilyttäjäkristallit" (recorder crystal) aivojen oikealla puolella aktivoidaan,  samoin kuin 8., 9. ja 10. chakra.

Alamme olla koukussa valon kieleen.

Käpy- ja aivolisäke ovat täysin auki ja toimivat yhdessä luodakseen "Liiton Arkin", sateenkaarivalon joka kaareutuu päälaen yläpuolella kolmatta silmää kohti. Se on korkeampiulotteisen kielen sisältämän koodin purkumenetelmä.

Saattaa olla vaikeaa ilmaista itseään sanojen avulla, koska ajattelu tapahtuu geometrisesti ja äänten avulla.

Jos tunnet olosi hämmentyneeksi, tee chakrojen yhdistymismeditaatio ja pyydä, että viestit puretaan ja käännetään.

Tulet jälleen paljon tietoisemmaksi luonteesi valtavasta laajuudesta ja moniulotteisuudesta, jolloin voit olla mitä tahansa haluatkin. Lopetat toimimisen syyllisyyden- ja vastuuntunteen perusteella, ihmissuhteet muuttuvat transpersoonallisiksi. Silloin puhut sydämestäsi ja sielustasi käsin. Toiset voivat hämmentyä ja suuttua ollessaan tekemisissä kanssasi, koska he eivät enää löydä "koukkuja", joista voisivat vetää.

Toimit seesteisyyden syvemmältä tasolta käsin, jolloin herkkyytesi ja tietoisuutesi ovat korostuneita, mutta silti olet hyvin maadoittunut ja olemuksesi on muuttunut. Tässä vaiheessa on mahdollista elää pelkällä valoravinnolla ja pranalla, jolloin ei oteta mitään ilmakehässä kasvanutta ravintoa vaan eletään pelkästään eetteriravinnolla.


9. Yhdeksäs vaihe

On helpompaa purkaa geometrian ja äänten sisältää koodia. Henki käyttää valon kieltä, joka siirtää kuudennen ulottuvuuden matriisin uuteen muotoon viidennen ulottuvuuden valokehon käytettäväksi.

Ruumis saattaa muuttaa muotoaan kun energiakentät kohoavat. Tunnet yhteyttä kaikkiin olentoihin kaikkialla ja vähemmän yhteyttä muiden mielipiteisiin.

Vapaudut "erillisyyden ja rajoituksien pelin" pelaamisen halusta ja ylläpitämisen energiasta. Tunnet olevasi todella vapaa.

Yhdeksännessä vaiheessa tapahtuu valokehon massalaskeutuminen fyysiseen muotoon.

Samoin kuin kolmannessa ja kuudennessa vaiheessa, tässä vaiheessa tapahtuu myös voimakasta uudelleenarviointia, kun aloitamme lopullisen yhdistymisen henkeen ja alamme lopullisesti muuttua Jumalan tahdon välineeksi.

Tässä vaiheessa henki määrää tulomme, työmme, muut ihmiset elämässämme, kaiken. Ego-itsemme häipyy pois. Vaikka se voi olla hurmioitunut kokemus, se voi myös olla erittäin kivuliasta. Hyppäyksen tekeminen voi pelottaa, vaikka olemme kehittyneet useiden aikakausien ajan kohtaamaan tämän hetken.

Saatamme heilua edestakaisin kaivaten vanhoille mukavuusalueillemme ennen kuin päästämme lopullisesti irti. Tästä ei ole paluuta takaisin, vaan kaikki pitää vapauttaa.

Yhdeksännellä tasolla tapahtuu antautuminen ja sen jälkeen hurmio:  "minän" irtipäästäminen. Tajuamme, että vaikka vapaa tahto on todellista, se on myös illuusio, sillä se on olemassa vain ohjaamassa meitä ja voimistamassa haluamme olla yhtä hengen kanssa.

Henkiinjäämisen pelko häipyy ja keskitymme nyt-hetkeen. Vaikka pelkoja saattaa vielä nousta pinnalle, ne tuntuvat epätodellisilta ja ne on helppo sivuuttaa.

Tunnemme vetoa pysyä erillään muiden ihmisten sopupeleistä, jolloin meidän valintamme ja todellisuutemme näyttää muista epätodelliselta. Seitsemännestä, kahdeksannesta ja yhdeksännestä vaiheesta alkaen sisäinen valomme loistaa ulos näkyvästi. Tähän mennessä tunnet olosi uskomattoman maadoittuneeksi, yhdistyneeksi, keskittyneeksi, tarkoituksen täyttämäksi ja haluat vain palvella.

Jonkin aikaa saatat vaihdella 8. ja 9. vaiheen välillä. Tunnet välillä olevasi täysin nyt-hetkessä oleva olento ja välillä olet jälleen rajoittunut ihminen. Tämä päättyy kun saavutat yhdeksännen vaiheen lopun.

Silloin tunnet olevasi jatkuvasti yhteydessä kristustasoon ja toimivasi siitä käsin. Aikomuksesi ja motivaatiosi ovat aina korkeimmat mahdolliset. Toiset ihmiset eivät ehkä aina valitse näkevänsä sitä tällä tavalla johtuen heidän omista ohjelmoinneistaan ja ongelmistaan.

Yhdeksännessä vaiheessa aloitamme kiinnittymisen omaan Minä Olen -olemukseemme.

Viimeiset kolme vaihetta yhdistävät kaikki energiakentät. Kaikki chakrat yhdistyvät ja saavutat täydellisen yhteyden Minä Olen -olemuksesi kanssa.


10. Kymmenes vaihe

Olet yhtä Lähdetietoisuuden kanssa ja tiedät, että kaikki on mahdollista. DNA:si ei ole enää kaksoiskierteinen vaan 12-kierteinen.  Teleportaatio, manifestaatio ym tapahtuvat välittömästi.

Merkaba (toinen nimi valokeholle) on rakentunut valmiiksi ja mahdollistaa matkustamisen läpi ajan, paikan ja ulottuvuuksien.

Sillä on oma tietoisuutensa, jota sinä pystyt ohjaamaan.


11. Yhdestoista vaihe

Valokehon kaikki tasot on rakennettu ja aktivoitu. Ne on yhdistetty fyysiseen ruumiiseen "pyörrepisteiden" välityksellä.

Nämä valon matriisit kulkevat ruumiin fyysisten akupuntiolinjojen mukaisesti. Ne ovat valolinjoja, jotka muodostavat kauniin geometrisen ristikon. Se on uusi viidennen ulottuvuuden valonkiertojärjestelmä.

Solujen uudistusprosessi on saatettu loppuun.

Aika ei ole enää lineaarista vaan samanaikaista. Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus ovat olemassa, mutta kaikki yhtäaikaisesti.

Ei ole olemassa erillisyyttä, joten pystyt täydellisesti manifestoimaan oman käsityksesi taivaasta maan päälle sekä ilmentämään hengen hurmiota.

Näissä tietoisen olemassaolon "raameissa" monet pystyvät luomaan uudenlaisia valoon perustuvia teknologioita, uudenlaista kommuuniasumista, uusia hallintorakenteita sekä oikeudenmukaisia ruuan ja resurssien jakelujärjestelmiä.

Kaikki ovat saaneet erityiskoulutuksen sekä -taidot auttaa Uuden maailman - Kultaisen aikakauden -  luomisessa ja manifestoinnissa. 


12. Kahdestoista vaihe

Uuden maailmanjärjestyksen luomista ja käyttöönottoa jatketaan. Luodaan suhteita toisiin 12. vaiheessa oleviin, jotka toteuttavat uusia hallituksia, uusia taloudellisia ja opetusjärjestelmiä, parempia menetelmiä ruuan ja resurssien jakamiseksi ym. Kaikki asiat määritellään uudestaan maapallon ylösnousemuksen viimeisissä vaiheissa, jotta kaikki voivat elää ilossa, tasa-arvossa ja harmoniassa.

Tähän mennessä planeetta ja sen asukkaat on kiedottu valoon, niin että ne kimaltelevat täydessä loistossaan, kun Jumalan suunnitelman viimeiset vaiheet toteutuvat.

Planeetta siirtyy valoon, kohoaa ulos tästä ulottuvuudesta ja tuodaan monitähtijärjestelmään, missä jokainen on valokeho ja seuraa henkeä täydellisessä mestaruudessa.

Katkelma kirjasta In Resonance.


http://www.ashtarcommandcrew.net/
http://galacticconnection.com/12-stages-light-body-ascension/

6 kommenttia:

 1. Kiitos tästä, luulin oikeasti tulleeni hulluksi. Tämä pelasti yöuneni!

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Tätä on monasti luettu. Hulluksi tulemisen tunne on hyvä merkki..

  VastaaPoista
 3. Täää on vähän pelottavaa että kaikki muuttuis täydelliseksi

  VastaaPoista
 4. Vätti vaan ku olet perillä.. Se todellakin kannatti 👌♥️😊

  VastaaPoista
 5. Oli kiva tulla ns.hulluksi. viisaaksi hulluksi...😊 Rauhaa Rakkautta ja Iloa ❤

  VastaaPoista