tiistai 27. toukokuuta 2014

Hyvinvointi uusissa energioissa

Tänä aamuna enkelit ohjaavat minua kirjoittamaan lyhyen artikkelin terveydestä ja hyvinvoinnista. Monet kertovat kärsivänsä uusissa energioissa erilaisista vaivoista, jotka saattavat liittyä ylösnousemukseen. Saatamme ehkä haluta kutsua niitä kasvukivuiksi tai ylösnousemuskivuiksi (hymyä). On tärkeää kunnioittaa ruumiisi tarpeita näinä moniulotteisen laajenemisen aikoina. Kun olet väsynyt, lepää. Kun sinulla on energiaa,  nauti siitä!

Kolmannen ulottuvuuden tavat pitää huolta ruumiistamme ovat menneisyyttä. Kuntosalilla rehkiminen tai hikiset treenit eivät kuulu uuteen maailmaan. Tällainen toiminta vahvistaa kolmannen ulottuvuuden maailmaa erottamalla ihmisen luonnosta ja vahvistamalla kilpailuhenkistä käyttäytymistä.

Meidän fyysiset ruumiimme arvostavat suuresti kävelyä luonnossa, jossa voit imeä itseesi maan energioita ja maadoittaa itsesi niihin. Tanssi ja luonnollisen rytmin mukaan liikkuminen hyödyttävät monella tapaa sekä ruumista että sielua. Myös lempeä venyttely ja jooga edistävät liikkuvuutta sekä hyvinvointia.

Kun sisäistämme uusia energioita, tunnemme usein väsymystä, joka kehottaa meitä pysäyttämään oravanpyörän sekä sallimaan paranemisen ja kasvun. Näinä aikoina voivat monet yrtit ja luonnonlääkkeet auttaa meitä. Astragalus, ginseng, rohtokoisio ja neidonhiuspuu voivat auttaa ruumista tasapainottumaan ja saamaan energiaa. Muista aina lihastestata yrtit nähdäksesi, mitä ruumiisi tarvitsee. Helppo lihastesti, jota olen tehnyt vuosien ajan, on pidellä yrttiä toisessa kädessä ja kysyä: "Tarvitsenko tätä?".  Jos vastaus on kyllä, tunnen energiavirtauksen. Jos vastaus on ei, tunnen yleensä, miten energia vedetään ulos minusta. Se on aina hyvin selkeä tunne.

Ruokavalion suhteen suosittelen välttämään kuolleita ruokia,  jotka ovat pitkälle käsiteltyjä. Valmista oma ruokasi elävista aineista: kasveista tai eläimistä. Muista aina siunata, energisoida ja kiittää. Olet sitä mitä syöt!

Muista myös rakastaa itseäsi ja kiittää omaa ruumistasi. Se on sielusi upea kulkuneuvo, joka toteuttaa tuhansia biokemiallisia prosesseja joka päivä. Se on todellinen ihme, joka on käytössäsi tänä kaikkein arvostetuimpana aikakautena maapallolla.

Toivon sinulle suurinta mahdollista siunausta ja yltäkylläisyyttä joka asiassa,
Desert Gypsy


The Bridge to Freedom

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti