lauantai 3. toukokuuta 2014

Tervetuloa ylösnousemusprosessiin, vasta heränneet

Brenda Hoffman


Rakkaat,

Tämän viikon kanavointi on tarkoitettu vasta heränneille, jotka eivät ole vielä käsittäneet, kuka te olette tai mitä teille ja ympärillänne oleville on tapahtumassa. Ehkäpä te olette peloissanne, väsynyt tai käytte läpi aivan uusia asioita, joita ette ole kokeneet koskaan ennen elämässänne. Nämä kaikki ovat osa uuden maailman muuttumisprosessia.

Teidän joukossanne on niitä, jotka ohittivat tämän pisteen jo kuukausia tai vuosia sitten. Tämä asia ei tarkoita, että teidän pitäisi uskoa heidän olevan viisaampia - he ovat vain erilaisia ja heillä on erilaiset roolit. Näiden partiojohtajien tehtävänä oli luoda se polku, jota te olette nyt löytämässä. Joskus tulevaisuudessa te poikkeatte sivuun tuolta polulta - aivan kuten teidän edellänne kulkevat ovat nyt poikkeamassa siltä polulta, jonka he loivat teitä varten.

Te ette ole yksin pelkojenne kanssa tai heräämisprosessissanne. Ne, jotka ovat kulkeneet edellänne, voivat todistaa, että te kyllä löydätte oman tienne iloon ja rakkauteen. Mutta tällä hetkellä - aivan kuten silloin kun te osallistuisitte johonkin hienoon tilaisuuteen - te saatatte haluta puhdistaa itsenne niistä palasista, jotka kannustavat tai pakottavat teidät pysyttelemään kolmannen ulottuvuuden ajattelu- ja toimintamalleissa, jotka eivät salli teidän sädehtivän.

Jossakin vaiheessa lopulta teidän käsityskykynne alkaa kehittyä. Teidän ystävä- ja perhepiirinne tulee todennäköisesti muuttumaan. Ja teidän elämäänne tulee sisältymään paljon vähemmän kipua sekä paljon enemmän iloa. Mutta se on vasta teidän tulevaisuudessanne. Nyt pikemminkin pitelemme porkkanaa teidän nenänne edessä, aivan samoin kuin teimme niille, jotka kulkivat tätä polkua jo aikaisemmin.

Monet partiojohtajista, jotka löysivät ja puhdistivat yleisen tien niin että teidän kokemuksenne olisi helpompi ja nopeampi, ovat huolissaan siitä, että teillä ei vielä ole heidän viisauttaan. He eivät ole tulleet ajatelleeksi, että toisissa ulottuvuuksissa olevat kyllä antavat vasta heränneille tietoa ja tukea, aivan kuten heille itselleenkin kuukausia tai vuosia sitten.

Yksikään ei ole koskaan yksinään.

Teillä vasta heränneillä on myös helposti käytettävissänne partiojohtajien runsas tietovarasto internetin, kirjojen ja muiden materiaalien avulla.

Teidän ei ole sopivaa odottaa saavanne partiojohtajan tasoista opettajaa. Ensimmäiseksi teille on sopivaa kääntyä niiden lähellänne olevien puoleen, jotka ovat menneet edeltä. Vaikka teidän tämänhetkiset tuntemuksenne ja kokemuksenne ovat tuttuja partiomestareille, heidän polkuunsa ei mitä todennäköisimmin kuulu vauhdin hidastaminen ja pysähtyminen auttamaan teitä.

Tämä ajatus saattaa tuntua teistä kylmältä - ja erittäin suuresti kolmannen ulottuvuuden maailman vastaiselta. Sillä teidän ulottuvuudessanne, kaikkien PITÄISI olla halukkaita auttamaan. Mutta nyt ei PITÄISI enää päde. Jos te vaaditte eturintamassa kulkevia hidastamaan tai pysähtymään auttaakseen teitä, kaikkia tämän hämmästyttävän uuden maailman palapelin paloja ei saada paikoilleen.

Te olette täysin kykeneviä kulkemaan läpi kaiken sen mitä haluattekin kulkea, kuten teidän edellänne menneet voivat todistaa. He ovat jättäneet jälkeensä tärkeää tietoa, joka sekä auttaa teitä selviytymään että myös kukoistamaan - kuten he itse alkavat juuri tehdä.

Jos vaaditte heitä hylkäämään uuden yksilöllisen polkunsa auttaakseen teitä, se tarkoittaa että te molemmat siirrytte pois poluiltanne. Te olette juuri aloittelemassa omaa polkuanne,  yleistä puhdistavaa polkua, jota kaikki kulkevat ennen kuin löytävät oman yksilöllisen polkunsa. He eivät pysty puhdistamaan teitä. Totta puhuaksemme he eivät pysty tekemään toisten puolesta juuri muuta kuin ottaa osaa siitä, miten epämukavaa teillä on. Tuokin muisto häipyy pois sitä mukaan kun he liikkuvat pidemmälle omalla ilon tiellään.

Te olette tärkeä osa uutta maailmaa, maailmankaikkeuden palapeliä. Mutta ennen kuin teistä tulee täysin kehittynyt universaali olento, teidän tulee puhdistaa itsestänne pois kolmannen ulottuvuuden uskomukset ja kivut - aivan kuten teidän edellänne kulkeneet ovat tehneet. He eivät ole teidän hoitajianne,  he ovat pikemminkin polunaukaisijoita. He ovat saaneet päätökseen oman roolinsa, jonka he hyväksyivät ennen syntymistään maapallolle tähän elämään. Nyt he luovat uutta maailmaa, jonka te asutatte ja hiotte paremmaksi sen jälkeen kun olette päättäneet oman puhdistuksenne.

Puhdistaminen ei ole sellaista puuhaa, josta monet nauttivat. Ajatelkaapa esimerkiksi kuinka epämiellyttävältä lemmikkikoiranstanne tuntuu, kun yritätte pestä sitä. Kolmannen ulottuvuuden puhdistaminen ei ole teille yhtään sen hengenvaarallisempaa kuin kylpy koirallenne.

Te ette pysty siirtymään uuteen maailmaan, jos kannatte mukananne kolmannen ulottuvuuden ajatuksia ja uskomuksia. Joten tässä on kyse siitä, että teidän on aika puhdistaa itsenne - vaikka ette haluaisikaan ja vaikka olisittekin peloissanne.

Te tulette selviytymään siitä ja säteilemään yhä enemmän jokaisen henkilökohtaisen puhdistuksen jälkeen - kuten teidän edellänne kulkeneet tietävät - te voitte pysähtyä tai hidastaa prosessia koska tahansa.

Ehkäpä te ette halua asuttaa uutta maailmaa. Siinä tapauksessa voitte pysäyttää prosessin kokonaan. Tai teistä tuntuu ylipääsemättömältä - hidastakaa sitä. Kuten teidän edellänne kulkeneet ovat todenneet: prosessi mukautuu teidän itsenne mukaan.

Tämä ei ole universaali muutosprosessi, johon teidän on pakko osallistua. Se on universaali muutosprosessi, johon te olette tervetulleita osallistumaan.

Prosessin lopputuotteena te olette rakkautta ja iloa säteilevä olento, jonka pelot ovat vähentyneet suuresti. Ja partiojohtajien uutteruuden ansiosta te tulette päättämään oman puhdistautumisenne nopeammin sekä helpommin kuin ne, jotka menivät edeltä.

Te ja teidän edeltäjänne loitte tämän Uuden ajan. Nyt teillä on edessänne samat valinnanmahdollisuudet kuin heillä, sillä te kaikki saitte päätökseen tämän elämänne tärkeimmän roolin luomalla Uuden ajan.

Jos te haluatte elää tässä Uudessa ajassa nykyisessä fyysisessä ruumiissanne, te saatatte päätökseen kolmannen ulottuvuuden puhdistamisen. Jos ette,  me kiitämme teitä osallisuudestanne tämän suurenmoisen ajanjakson luomiseen ja kannustamme teitä olemaan pyytämättä apua niiltä, joilla on uudet roolit näyteltävinään. Ja näin olkoon. Amen.


Brenda Hoffman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti