torstai 1. toukokuuta 2014

Auringonpimennyksen energiat avaavat väylän tietoisuuden uudelle tasolle

Astrologisen artikkelin kirjoittanut DL Zeta 29.4.2014


Taivaan portit avautuvat tällä viikolla, kun suunnaton määrä henkistä energiaa saapui maapallolle uudenkuun aikaisen auringonpimennyksen siivillä. Tämä energia yhdistyi aikaisemmin tässä kuussa olleen täysikuun aikaisen kuunpimennyksen energiaan ja Iso kardinaaliristi avasi ainutlaatuisen oviaukon. Elämme todellakin erinomaista aikaa, joka merkitsee ihmisten tietoisuuden uudelleenkäynnistystä. Tämän pimennyksen energiat yhdistävät taivaan ja maan sekä luovat taivaallisen oviaukon, joka johtaa meidät suurempaan yhteyteen korkeampien ulottuvuuksien kanssa. Ovi pysyy auki seuraavien kuuden kuukauden ajan.

Askeleet, jotka otamme omalla henkisellä polullamme tämän ajan kuluessa, muovaavat koko loppuelämämme. Tämä ajanjakso tarjoaa tilaisuuden sekä päästä vapaaksi vanhoista energioista, jotka eivät enää palvele meitä, että samanaikaisesti astella vakaasti eteenpäin yksilöllisellä ja kollektiivisella tiellä tulevaisuuteen.


Tämän ajan merkkejä ovat itsensä löytäminen ja luomiskyvyn (manifestaation) nopeutuminen.

Pimennykset merkitsevät suurta muutosta, jonka tarkoitus on asettaa paikoilleen uusia kuvioita. Tänä aikana rikotaan vanhoja malleja ja rakennetaan uusia. Se ei ole hyvä aika tehdä merkittäviä muutoksia, koska meidän näkökulmamme, ymmärryksemme ja oivalluksemme saattavat muuttua dramaattisesti pimennyksiä seuraavien viikkojen aikana. Nykyisen pimennyssarjan vaikutukset tuntuvat selvimmin tällä viikolla (29.4.-5.5.), mutta eivät pääty ennen täysikuuta Härän merkissä 7.11.

Koska pimennykset tuovat mukanaan keskitetyn ja intensiivisen kokemuksen, suuri osa saattaa pakkautua vain muutaman päivän sisälle. Asiat, jotka ovat olleet pysähdyksissä, tukossa tai joiden toteutus on epäonnistunut viime viikkojen ja kuukausien aikana, saattavat nyt toteutua valonnopeudella. Tarkistele ja päivitä omia aikomuksiasi päivittäin. Ajanjakso tästä hetkestä marraskuun alkupuolelle on tärkeä itsensä löytämisen ja itsensä kehittämisen kannalta, kun maailmankaikkeus tukee suuresti kaikkia pyrkimyksiä rakentaa merkittävää kasvua elämässäsi. Käytä hyväksesi tämä ajanjakso. Ota jokainen päivä suurena lahjana ja uutena mahdollisuutena elää unelmiesi elämää.


Tyhjennä kalenterisi ja mene luontoon

Meidän luonnolliset rytmimme ovat epäsynkronissa tänä aikana. Siivoa kalenteriasi niin paljon kuin mahdollista. Tämä aika tuo merkittäviä loppuja ja alkuja. Jos olet suorassa yhteydessä tähän pimennykseen, tulet kokemaan upean muodonmuutoksen. Toinen syy ottaa vapaata normaalista aikataulustasi on se, että monet tuntevat nämä energiat hyvin voimakkaasti. Ne laukaisevat raakoja tunteenpurkauksia, väkivaltaa ja negatiivisuutta. Suuria määriä kaaosenergiaa tulee pyörimään ympärillä, erityisesti tiheään asutuilla seuduilla.


Kirjaudu sisään omalle henkiselle talletustilillesi

Pimennystä ympäröivä ajanjakso on hyvää aikaa lähteä maaseudulle, rauhalliselle alueelle kauas voimalinjoista, mikäli mahdollista. Meditoi hiljaisessa paikassa ladataksesi käyttöösi kaiken sen, mikä on talletettuna henkiselle säästötilillesi. Tämä tili sisältää kaiken, mitä olet pyytänyt, ja kaiken mitä olet ansainnut mutta et ehkä ole pystynyt saamaan riittävästi käyttöösi vuosien aikana. Nyt on helpompi päästä sisälle tälle tilille kuin koskaan aikaisemmin. Pystyt lataamaan merkittäviä päivityksiä omaan elämänlaatuusi, mahdollisuuksiesi valikoimaan, värähtelytaajuuteesi sekä runsaasti uusia ideoita ja tietoa, joiden ansiosta voit päästä uusille tietoisuuden tasoille, sekä uutta vaurautta ja hyvinvointia.

Henkinen säästötilisi sisältää kaiken, mitä tarvitset oman immuunijärjestelmäsi uudelleenkäynnistämiseen sekä hämmästyttäviä voimia fyysisen olemuksesi nuorentamiseen ja kaikkien loppuunkuluneiden elämänalueittesi uudistamiseen. Muista, että terveys on aina elämäsi tärkein asia. Monet matalavärähteiset elämänalueesi tulevat uudistumaan tänä aikana. Mahdollisuudet ovat avoinna syvällisille mystisille kokemuksille, uuden tiedon omaksumiselle unen aikana, odottamattomille uusille taianomaisille yhteyksille, uusille henkisen vapauden tasoille, laajentuneille ihmissuhdeverkostoille sekä läpimurroille kaikilla teknologian aloilla. Huonommin ymmärretyt esoteerisen tiedon alueet tulevat nyt helpommin käsitettäviksi.


Työskentele symbolien kanssa yö- ja päiväunissa

Nyt on hyvä aika kokeilla automaattikirjoitusta tai yrittää nauhoittaa kanavointia. Vietä aikaa luonnossa, eläinten kanssa, veden lähellä. Juo vihreitä mehuja ja siirry puhtaasti emäksiselle ruokavaliolle. Tutki omaa astrologista karttaasi ymmärtääksesi, mitä sinulta pyydetään tänä aikana. Päätä muistaa unesi. Työskentele symbolien kanssa yö- ja päiväunissasi, kirjoita runoja, siunaa ja vapauta jokainen mennyt hetki joka tulee eteesi. Hyväksy kaiken sen oppiläksyt ja siunaukset, mitä olet luonut menneisyydessä. Nyt on aika luoda vahva yhteys jokaiseen itsesi osa-alueeseen.

Meidän tulee olla avoinna, tietoisia, hereillä ja valmiina vastaamaan mahdollisuuksiin, kun ne avautuvat eteemme päivä päivältä. Ne, jotka ymmärtävät nyt-hetken voiman, pystyvät toimimaan moitteettomasti saadakseen mahdollisimman paljon irti näistä mahdollisuuksista ja ottamaan kvanttiaskelia omalla henkisellä tiellään tällä hetkellä.


Henkiset taajuudet on koodattu tähän pimennyssarjaan

Kaikki pimennykset laukaisevat muutoksia ja jokaiseen yksittäiseen pimennykseen on koodattu yksilöllisiä taajuuksia, jotka on asetettu kohdistumaan tietyn tyyppisiin muutoksiin. Tämän viikon pimennyksessä ovat energiat kohdistuneet seuraavasti:

- Työ- ja henkilökohtaisten ihmissuhteiden muutokset. Tänä aikana yhteydet saattavat muuttua tai päättyä. Joitakin kumppanuus- ja ihmissuhteita saattaa myös alkaa. Kun suhde alkaa pimennyksen aikana, voit tutkia, miten pimennys asettuu kunkin ihmisen kartalle ja myös synergiakartalle, ymmärtääksesi suhteen tarkoituksen ja tulevaisuudennäkymät. Jotkut suhteet alkavat pimennysenergioiden aallonharjalla ja kestävät ainoastaan pimennyksen vaikutusajan. Tähän pimennyssarjaan liittyvä suhde saattaa olla ohi marraskuun alkupuolelle mennessä. Läheisriippuvuudelle perustuvat suhteet kärsivät, samoin kuin muut epäterveet suhteet, erityisesti manipulaatioon ja kontrollointiin perustuvat. Nyt on aika astua uuteen suhteeseen silmät auki ja käyttää omaa harkintakykyään kaikissa suhteissa.

- Identiteettimuutokset. Monet tuntevat halua korjata ulkonäköään jollakin tavalla. Joillekin se merkitsee uutta kampausta, uutta vaatekaappia tai jotakin toista tapaa omakuvansa parantamiseksi, kun taas toiset saattavat siirtyä uuteen identiteettiin pitkin uutta aikajanaa. Jotkut voivat astua uuteen ja syvempään oman henkisen tehtävänsä tulkintaan ja kokemukseen. Jotkut voivat kokea näiden yhdistelmän. Monet ihmiset tuntevat vetoa toteuttaa uutta terveellisempää ruokavaliota tai uutta liikunta- ja harjoittelumuotoa. Kuntoilukeskukset ja joogatunnit tulevat olemaan täpötäynnä seuraavien viikkojen aikana, kun veto mielen ja ruumiin yhdistämiseen on vahva ja fyysisiä muutoksia luodaan heijastamaan sisällä tapahtuvia massiivisia korjauksia.

- Tietoisuuden ja psyykkisten kykyjen laajeneminen. Tämän ajanjakson aikana avautuu uusia tietoisuuden kanavia. Uusia henkisiä opettajia aktivoituu. Uusia ääniä astuu esiin tuomaan viestejä horisontissa häämöttävistä muutoksista. Ne, jotka ovat viime vuosikymmenten aikana tuottaneet näkemyksiä ja opastusta, astuvat nyt taka-alalle ja antavat niin sanotusti tilaa uusille tulokkaille, kun uusi näkijöiden sukupolvi astuu näyttämölle. Tämä sukupolvi keskittyy opetuksiin, jonka tarkoituksena on vahvistaa jokaista ihmistä avautumaan omalle opastukselleen.

- Kätkettyjen salaisuuksien paljastuminen. Kollektiivisessa tietoisuudessa toimivat, loisina elävät ajatusvirukset tuodaan laajempaan tietoisuuteen, mikä alkaa vähentää niiden tehoa. Kun ihmiset ymmärtävät omassa tietoisuudessaan operoivasta ajatusviruksesta, he voivat asentaa oman "virustorjuntaohjelmansa" eristääkseen ja poistaakseen viruksen. Mikä tahansa tapa, jolla loisenergiat estävät meitä kokemasta korkeinta ja parasta hyvää, paljastetaan nyt. Kaikki tavat manipuloida, kontrolloida ja orjuuttaa ihmistietoisuutta tuodaan nyt päivänvaloon. Ne, jotka toimivat narsistisista lähtökohdista aiheuttaen petollisuudellaan ja loismaisilla aikomuksillaan vahinkoa ympärillään oleville, tulevat nyt kärsimään. Ne, jotka uskovat olevansa oikeutettuja käyttämään ja manipuloimaan toisia, tekevät tietoisen valinnan, joka johtaa heidät kokemaan suurempia terveysongelmia, henkilökohtaisia vaikeuksia, tiesulkuja ja esteitä kuin aikaisemmin.

- Vanhojen "velhojen" ja petollisten gurujen paljastuminen. Nyt tulee paljon selvemmäksi kuin koskaan ennen, ketkä ovat niitä henkisiä opettajia, jotka etsivät kaikkien parasta ja korkeinta hyvää, tai ketkä toimivat itsekkäästä kontrollointi- ja manipulaatioasemasta. Lukuisat gurut kautta koko ihmiskunnan henkisen liikkeen historian ovat paljastuneet omien henkisten kykyjensä väärinkäyttäjiksi ja oman etunsa ajajiksi. Nämä sielut ovat vanhoja etsijöitä, jotka inkarnoituvat tiettyinä avainaikoina kokeakseen henkisten etsijöiden kiitokset ja ihailun. Uuden ajan energiat paljastavat selvästi, mitkä opettajat toimivat rehellisesti.

- Puhdas ja syvä tunne-energia. Nyt on tärkeä aika työstää tunteiden puhdistamista. Jos jotain nousee esille tänä aikana, tarkastele sitä, siunaa se ja päästä siitä irti. Jos sitoudut siihen uudelleen, annat sille uutta energiaa, niin että koet saman asian jälleen elämässäsi. On aika kehittää henkistä tasapainoa, aika omaksua ja sisäistää omat varjoitsemme mielummin kuin kieltää ja kätkeä ne. Ne, jotka ovat viljelleet henkistä energiaa ilman tarpeellisia emotionaalisia puhdistuksia, tulevat kärsimään tänä aikana, sillä pimennysenergiat vahvistavat ratkaisemattomia tunteita puhdistaakseen ne.

- Unohtuneiden unelmien ja visioiden uudelleenelvytys. Vanhat unelmat ja haaveet, jotka oli laitettu syrjään epärealistisina tai saavuttamattomina, saattavat putkahtaa esiin tänä aikana. Jos alat tuntea kehotuksia tai haluja toteutumattomiin vanhoihin haaveisiin, tiedä että se johtuu energioista, jotka tukevat nyt voimakkaasti näiden sivuun työnnettyjen unelmien esiintuomista, uudelleen energisointia, vahvistamista ja toteuttamista tämän ajan turboahdettujen energioiden avulla.

 - Sanojen voiman tiedostaminen parantamis- tai vahingoittamistarkoituksessa. Merkurius on yhtymässä auringonpimennykseen ja korostaa kaikkia kommunikaation muotoja. Sanojen voima on erityisen tärkeä nyt. Tämä on aikaa, jolloin uusia näkijöitä ja uusia henkisiä kanavia tulee esiin tuomaan voimakkaita uusia viestejä. Sen sijaan ne viestinnän muodot, joiden tarkoitus on hallita ja manipuloida, tulevat menettämään vaikutusvaltaansa. Tulemme tietoisemmiksi sanan voimasta kuin koskaan ennen, miten sanat parantavat tai repivät meidät erilleen.

- Korostuneet näkökulmat eläinten kohtelusta. Eläinten kohtelu tulee olemaan valokeilassa tänä aikana, kun monet tulevat tietoisiksi siitä, miten niitä kidutetaan ja kohdellaan julmasti ruoka-, vaate-, kosmetiikka- ja muissa teollisuuslaitoksissa. Eläinten julma ja epäinhimillinen kohtelu tulee etualalle, kun kätketyt salaisuudet paljastuvat maailmanlaajuisesti. Tämä laukaisee vaatimuksen uudistumiseen kaikilla yhteiskunnan tasoilla.

- Uusien muistamisen tasojen avaaminen siitä, että me olemme jumalaisia olentoja ja Kaiken-Mitä-On hologrammeja. Muistaminen tulee olemaan voimakasta tänä aikana. Monet saavat tärkeitä palapelin osia uniensa ja päiväuniensa aikana. Nämä palaset ovat osa uutta ihmistietoisuuden mosaiikkia. Kun jokainen ihminen tuo oman palasensa peliin, siitä syntyy uuden ajan kuva, joka luo symbolin. Kun tarpeeksi mosaiikin palasia on omalla paikallaan, tämä symboli laukaisee muistamisen suuria aaltoja läpi koko ihmiskunnan tietoisuuden.


http://www.celestialvision.org/journal/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti