torstai 11. heinäkuuta 2013

Rakasta eläimiä, sillä ne ovat maapallon kristalliverkon ylläpitäjiäSiunausta, rakkaat äiti-maan lapset. Tänään on uusi päivä. Säteilevän kultainen auringonnousu kirkastaa maapallon ja tuo tullessaan koko joukon uusia "sääntöjä". Pelaamanne peli on muuttunut kokonaan, vaikka oikeastaan tarkoitamme, että se on muuttunut paljon parempaan suuntaan. Vanhat päivät ovat menneet ohi - kilpailun, epätasapainon ja taistelujen aika on loppunut. Enää sinun ei tarvitse kadehtia veljeäsi eikä yrittää voittaa häntä paremmuudessa,  vaan voitte olla yhtäläisen hyviä. Älä ota omiin käsiisi toista elämää, sillä mikään muu elämä ei ole sinun päätettävissäsi. Antaudu Luojan käsiin, sillä hänen tahtonsa toimii jokaisen hyväksi kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Pyydämme, että kiinnität huomiotasi siihen, miten kohtelet eläimiä, sillä saatat tietämättäsi olla tekemisissä enkeleiden kanssa. Puhumme kaikista eläimistä,  sekä suurista että pienistä. Maapallon viimeisen ylösnousemustapahtuman yhteydessä ne saivat voimakkaan aktivaation. Ne huolehtivat Gaian uudesta kristalliverkosta, joka on aivan uusi linjasto ja vaatii jatkuvaa huolenpitoa. Eläimet kantavat puhdasta ja viatonta viidennen ulottuvuuden värähtelyä, johon planeettanne on palaamassa. Ne ovat tasapainottajia. Mieti kaksi kertaa ennen kuin tapat sellaisen olion, sillä niiden määrä ei koskaan aikaisemmin ole ollut niin elintärkeä. Älä vahingoita niitä. Älä aiheuta niille kipua. Anna niille suojaa, lämpöä ja ravintoa, joka kuuluu niille luonnostaan runsaana.

Huomasit ehkä, että 21. päivä joulukuuta eläimet alkoivat käyttäytyä hieman eri tavalla kuin ennen. Saatoit huomata niiden tulleen herkemmiksi syömälleen ruualle ja ympärillään oleville ärsykkeille. Niiden käytös saattoi muuttua hyvin väsyneeksi tai vaihtoehtoisesti hyvin levottomaksi ja kiihtyneeksi. Parhaiten muutoksen saattoi ehkä huomata sisällä elävissä kotieläimissä, ja jopa pieninkin äännähdys tai kolahdus saattoi viedä ne paniikkiin. Ulkona linnut lauloivat kovemmalla äänellä. Asian selitys on hyvin yksinkertainen:  kuten sinä, myös ne saivat energiapäivityksensä ja aktivaationsa. Voit ajatella asian niin, että ne saivat uudet ohjeet ja kutsun työskennellä verkostonhoitajina. Vahteina. Gaian oman kolmiosaisen liekin ylläpitäjinä.

Rakasta eläimiä ja kohtele niitä ystävällisesti. Rumimpiakin eläimiä,  kaloja, kasveja ja mineraaleja yhtä lailla. Hyväksy avosylin kaikki elementit. Sinusta on tulossa yksi yhteyden osa. Juuri sinä kylvit ne siemenet, joista halusit uuden maailman muotojen kasvavan. Elementtien valtakuntien tehtävänä on varmistaa, että sinun unelmasi tulevat kukoistamaan. Auttamalla eläimiä autat äiti-maata ja samalla autat ihmiskuntaa parantamaan haavojaan sekä edistymään. Maailmassa, joka tulee pian perustumaan yhtenäisen tietoisuuden periaatteelle, sinä olet yhtä kaiken maanpäällisen ja maanalaisen elämän kanssa. Sinä olet yhtä koko universumin ja sen ulkopuolisten osien kanssa. Tulemme liittymään yhteen, me kaikki, yhteisen kunnioituksen hengessä ja luomme täydellisen maailman, jossa vallitsee rauha, rajaton yltäkylläisyys ja ehdoton rakkaus. Yhteiset tehtävämme ja päämäärämme ovat jaloja. Luoja on niihin tyytyväinen. Mekin olemme tyytyväisiä, sillä on kunnia-asia saada osallistua tähän suureen tehtävään yhdessä teidän kanssanne. Me olemme niitä, joita te kutsutte maan päällä eläviksi enkeleiksi. Kuulumme hallitusten enkelihierarkiaan. Namaste.

Alkuperäinen teksti Bella Capozzin blogista Cupcakes and Angels, julkaistu alun perin 22.12.2012 ja uudestaan 8.7.2013

Copyright © Bella Capozzi.  All rights reserved. Tätä materiaalia voi kopioida ja jakaa vapaasti sillä ehdolla, että sitä ei muuteta millään tavalla, sisältö pysyy täydellisenä ja tekstiin lisätään tämä copyright-ehto. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti