lauantai 27. heinäkuuta 2013

Enkeliviisautta Sharon Taphornilta - Sisäinen opastus

Luota opastukseesi


Vietä aikaa yksin, mikäli mahdollista luonnon keskellä, meditoiden haaveistasi ja aikomuksistasi. Mitä selkeämpi olet, sitä suuremmalla mahdollisuudella pystyt luomaan noiden haaveiden ja aikomusten toteutumisen mitä ihmeellisimmillä tavoilla. Tee työtä, jotta pystyt luottamaan sydämesi opastukseen, ja pyydä enkeleitäsi auttamaan sinua, jotta pysyt toiveissasi positiivisena ja optimistisena.

Enkelisi ovat luonnoltaan luovan inspiraation lähde ja he tuovat sinulle ideoita käärittyinä henkiseen tarkoitukseen ja kasvuun. Pyydä enkeleitäsi auttamaan sinua saamaan inspiraatioita kun pidät tarkkaavaisuutesi ja ajatuksesi huolellisesti valittuina, jotta saisit mahdollisimman suuren avun. Anna selkeytesi, oivalluskykysi ja luovuutesi virrata, jolloin etsimäsi muutokset tulevat todellakin tapahtumaan nopeammin, helpommin ja taianomaisilla tavoilla kun saat lisää itseluottamusta ja tunnet iloa nähdessäsi elämän tästä uudesta näkökulmasta.

Voimalause: "Luotan sisäiseen opastukseeni. Tiedän olevani rakastettu ja tuettu."

Ja niin se on.

Sinua rakastetaan ja tuetaan suuresti, aina, enkelit.

Universal Copyright ©2013 by Sharon Taphorn. Kaikki oikeudet pidätetään.
Artikkeleita voi jakaa sillä ehdolla, että tekijänoikeudet ja yhteystiedot liitetään mukaan, kun viesti on täydellinen ja alkuperäinen kirjoittaja mainitaan.  www.playingwiththeuniverse.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti