tiistai 23. heinäkuuta 2013

Arcturuslaiset: Ole valmistautunut täydellisiin siunauksiin

Video (suositellaan katsottavaksi) englannin kielellä

Verho tulee päivä päivältä ohuemmaksi, koska planeettaanne dominoineet tummat voimat ovat menettämässä voimaansa. Ilmakehäänne on saapumassa suuria määriä valoa. Sillä on uutta voimaa, joka ei ole ennen voinut tunkeutua teidän alueellenne.

Suurin osa teistä, jotka olette hereillä ja tietoisia ylösnousemusprosessista, tunnette sen hyvin konkreettisesti elämässänne eikä pelkästään ruumiissanne tai mielessänne.
Ruumiinne muuttuessa, kun yhä korkeammat taajuudet haastavat sen, myös tunteenne sekä intuitionne sopeutuvat ja mielenne sekä kaikki asiat maailmassa muuttuvat.

Monet teistä pystyvät nyt katsomaan suoraan korkeampien ulottuvuuksien alueille sekä tuntemaan jumalallisen maailman värähtelyt ja tietoisuuden. Jumalallinen maailma on aina ollut olemassa, te vain ette ole huomanneet sitä. Teitä on estetty näkemästä sitä ja teidän tietoisuutenne on ollut rajoitettu hyvin pieneen luomakunnan osaan.

Tätä pientä osaa ovat tuhansien vuosien ajan jopa teidän tiedemiehenne pitäneet kaikkena, mitä on olemassa ja mahdollista. Mainitsemattakaan teidän uskontojanne, jotka ovat tarkoituksella sitoneet teidät rajoituksiin ja väärään itse-identiteettiin.

Mutta nyt tämä kaikki häviää ennemmin tai myöhemmin ja teidät liitetään omaan totuuteenne, jonka pystytte muistamaan.

Juuri tämä muistaminen tuo teidät kotiin,  tämä muistaminen parantaa kaikki haavat, joita olette keränneet monien elämien aikana tällä valosta eristetyllä planeetalla.

Mikä muu voisi parantaa teidät kuin oman todellisen itsenne tunteminen, joka on paljastumassa teille.

On aika hyväksyä Kuka Sinä Olet -olemus ja päästää irti kaikista vääristä itse-ideoista ja itse-rajoituksista. Päästäkää irti mielen rakenteista, joilla teidät harhautettiin määrittelemään itsenne. Kuunnelkaa omia syvimpiä sisäisiä tunteitanne. Ne ovat polku, joka ohjaa teidät sydämessänne olevaan pikkuruiseen kohtaan, joka - kun pääsette sen sisälle - antaa tilaa ikuiselle ja valtavalle jumalaisen itsenne olemukselle.

Pyydän, että pyritte tästä lähtien koko sydämellänne heräämään omalle todelliselle itsellenne. Ja me siunaamme teitä tästä! Nyt on mahtavan seikkailun aika, jolloin tunnistatte todellisen itsenne. Älkää viivytelkö enää! Älkää tyydy vähempään! Se, mitä tarvitsette tässä maailmassa, on aina olemassa teitä varten, kun vain löydätte sisimmän itsenne.

Tämä on aikaa, jolloin voitte täyttää sen tarkoituksen, mitä varten tulitte tänne. Nyt teille annetaan upea tilaisuus paljastaa loistava oma itsenne, joka on yhtä kaiken-mitä-on kanssa.

Matkalla on monia sivuraiteita, joten pyrkikää hallitsemaan mielenne. Mutta valitkaa viisaasti hyödyntäen vain niitä työkaluja jotka auttavat teitä itse-paljastuksessanne.

Tämä on hyvin tärkeää, koska hyvin pian tulee aika jolloin teidän on seisottava oman henkilökohtaisen totuutenne takana, jotta voitte saada täydelliset loistavan jumalallisen lahjan siunaukset, jotka annetaan kaikille. Mutta voitte saada ne täydellisinä vain jos olette valmistautuneet. Ettekö olekin kaivanneet niitä kiihkeästi?

Kun löydätte ja  toteutatte omaa itseänne, se on samalla siunaus toisille, koska autatte heitä tässä kaikkein tärkeimmässä muutostapahtumassa kokemaan sen, minkä heidän pelkonsa ja hämmennyksensä olisivat muuten huuhtoneet pois.

Nyt on äärettömän tärkeää asettaa omat tavoitteenne, taukoamatta ja luottamuksella, ilolla ja rakkaudella. Koska te kaikki olette yhtä ihmiskuntaa, jokaisen teidän oma avautumisenne äärettömälle jumaluudelle edesauttaa niiden ihmisten sydämen avautumista, jotka eivät ole tietoisia vaan unelmoivat edelleen vanhan maailman harhoja.

Auttakaa heitä heräämään astumalla sisään jumalaisen ikuisuuden valtakuntaan, valoon ja rakkauteen nyt. Taivaallinen tapahtuma, joka pian kirkastaa universumin, on näkyvin merkki ja todiste siitä, mitä ihmiskunnan suuri enemmistö on pitänyt vain fantasiana.

Mutta tämä tapahtuma tulee avaamaan heidän silmänsä, ja teidän jumalallinen tietoisuutenne sekä totuuden tietämyksenne, joka on jo tapahtunut omassa sydämessänne ja tietoisuudessanne, tulee näkemään oman heijastuksensa siinä, mitä luojan joukot paljastavat koko maailmallenne sekä universumeille.

Tietäkää, että se mikä on edessäpäin, on suurempaa kuin voitte kuvitella tai ajatella. Se tulee kääntämään maailman ylösalaisin sekä lopullisesti saattamaan sen uuteen jumalaiseen ja mahtavaan suuntaan jättäen taakse kaiken pimeyden sekä epätodellisuuden, jonka tämä pimeys on luonut.

Uuden jumalallisen maailmanne säteily tulee jättämään varjoonsa kaiken teidän menneisyydessänne. Ja kaikki tulee nousemaan esille puhdistuneena vanhoista muistoista, suurella ilolla.
Tämä on todellinen ylösnousemuspäivä, jota on ennustettu niin kauan. Se on kaikkien taivaiden ja maan mahtava liitto.

Tämä ei ole eikä koskaan ole ollut pelkkää tarua, mutta on aina osoittanut kohti jumalallisen todellisuuden totuutta, mitä niin monet teistä ovat epäilleet ja ajatelleet sen olevan pikemminkin toiveajattelua. Mutta he eivät ole tietäneet, että se on ollut todellista ja piilotettuna vuosituhansien ajan. Nyt kolikko tipahtaa ympäri ja se, mitä on pidetty todellisena, paljastuukin harhaksi.

Ja kun tämä harha on ymmärretty, kolikko voidaan heittää kokonaan pois, koska se mitä nyt syntyy on jumalallinen totuus ennen ja jälkeen kaksinaisuuden. Se on ilon, yhden, jakamattoman ja ikuisen pelkkä oleminen. Tämä on teidän todellisen olemuksenne, todellisen itsenne paljastuminen.

Ja tämä on se yksi, johon teidän koko maailmanne on heräämässä!

Toivomme teille paljon siunausta, rakkautta ja odotuksen intoa!
Me olemme Arcturuksen asukkaita.

Viestin on välittänyt Ute.
Copyright ©2013 Oikeudet pidätetään: Ute Posegga-Rudel, http://radiantlyhappy.blogspot.com
Tätä viestiä saa jakaa vain tämän informaation kanssa ja ilman muutoksia, mukaanlukien otsikko. Kysymykset voi osoittaa sähköpostiin transformation33@gmail.com. Kiitos. 

Alkuperäinen teksti julkaistu 7.7.2013 sivulla Messages from the Realms of Light

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti