tiistai 23. heinäkuuta 2013

Enkeliviisautta Sharon Taphornilta - Kiitollisuus

Ole kiitollinen kaikesta mitä sinulla on
Kun sanot kiitos universumille, saat vielä enemmän. Tunnusta elämässäsi oleva yltäkylläisyys kiitollisuudella ja arvostuksella. Jos kaipaat enemmän rakkautta, tarjoa lisää myötätuntoa toisille. Jos tarvitset lisää rahaa, anna ylellisesti,  ilman odotuksia tai ehtoja. Sydämesi avaaminen on todella ensimmäinen askel. Kunnioita itseäsi, sillä kun teet sen,  se avaa sydämesi universumin mahtaviin aarteisiin.

Selkeytä elämääsi kaikilla mahdollisilla tavoilla. Anna pois esineet, joista et pidä tai joita et halua etkä pidä päälläsi. Luota siihen, että universumin rajaton varasto toimittaa sinulle kaiken mitä tarvitset juuri silloin kun tarvitset ja se ilmestyy.

Ole avoin monille elämässäsi oleville lahjoille. Elä tässä hetkessä ja luota siihen, että kaikki on saatavissa. Näe kaikkialla ympärilläsi oleva kauneus. Tiedä, että oppaasi ja enkelisi ovat aina kanssasi pitäen sinua kädestä kiinni, rakastaen ja ympäröiden sinut enkelien rakkaudella ja valolla.  Me olemme täällä vaikka et pystykään tuntemaan meitä. Avaa sydämesi, avaa kätesi,  kaikki tarvitsemasi on täällä,  katso ympärillesi,  tarjoa kiitollisuutesi aina ja kaikilla tavoilla.

Voimalause: "Olen kiitollinen kaikesta elämässäni. Näen vaurautta ja kauneutta kaikkialla ympärilläni. Olen yltäkylläinen monella monella tapaa. Universumi antaa minulle aina kaiken tarvitsemani."

Ja niin se on.

Sinua rakastetaan ja tuetaan suuresti,  aina,  enkelit.

Universal Copyright ©2013 by Sharon Taphorn. Kaikki oikeudet pidätetään.
Artikkeleita voi jakaa sillä ehdolla, että tekijänoikeudet ja yhteystiedot liitetään mukaan, kun viesti on täydellinen ja alkuperäinen kirjoittaja mainitaan. www.playingwiththeuniverse.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti