perjantai 26. heinäkuuta 2013

Enkeliviisautta Sharon Taphornilta - tunne-elämän paraneminenKun tunteesi parantuvat, voit herätä suurempaan ja syvempään rakkauteen. Vapauta kaikki viha, vähempiarvoisuuden ajatukset ja tunteet, anteeksiantamattomuus, epäilyt ja pelot,  sillä on aika siirtyä eteenpäin suurempien asioiden pariin. Näiden asioiden jättäminen taakse keventää taakkaasi tonnilla ja tekee matkanteosta paljon helpompaa. On aika kunnioittaa ja seurata sydäntäsi etkä voi tehdä sitä kun pidät kiinni menneestä.

Näe mielessäsi, kuinka sinä itse ja menneisyytesi ovat parantuneet, ja vedä jatkuvasti uutta elämänvoimaa sisääsi. Sinä tulet pääsemään sinne minne ja kenen kanssa sinun kuuluukin,  ole kärsivällinen,  usko ja luota siihen että se tulee tapahtumaan. Odottaessasi käytä aikasi keräämällä enemmän ymmärrystä elämästäsi ja siitä, miten työstämäsi henkiset lainalaisuudet muuttavat maailmaa. Anna maailmasi loksahtaa luonnollisesti paikalleen ja ole vastaanottavainen enkeleidesi hellälle vakuuttelulle, että kaikesta on huolehdittu. Ole tarkkaavainen kaikille ajatuksille ja tunteille, näyille tai ideoille ja anna unelmiesi kehittyä.

Voimalause: " Kun arvostan ja seuraan sydäntäni, tunteeni paranevat ja lisää energiaani vapautuu luomaan mitä haluan". 

Ja näin se on.

Sinua rakastetaan ja tuetaan suuresti,  aina, enkelit.


Universal Copyright ©2013 by Sharon Taphorn. Kaikki oikeudet pidätetään.
Artikkeleita voi jakaa sillä ehdolla, että tekijänoikeudet ja yhteystiedot liitetään mukaan, kun viesti on täydellinen ja alkuperäinen kirjoittaja mainitaan.  www.playingwiththeuniverse.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti