keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kutsu toimintaan - lyhyt viesti korkeammalta itseltä

" Ainoa asia, jota paholainen tarvitsee voittaakseen, on se että hyvät ihmiset eivät tee mitään. " 
- Edmund Burke

hei kaikille!

Ensimmäistä kertaa yli kahteen viikkoon sain pienen viestin "yläkerrasta".
Viesti sisältää kutsun valotyöntekijöille toimintaan ja minulle kerrotaan, että nyt on aika toimia.

Mitä toiminnalla tarkoitetaan?

Toimia voi monella monissa ulottuvuuksissa, monilla tasoilla, henkilökohtaisella tai laajemmalla. Jokainen todellinen muutos alkaa ihmisen sisältä. Jos jokainen olisi halukas tekemään meditaatiota päivittäin, aamuisin ja iltaisin, ja yrittäisi palautua tasapainoisempaan olotilaan säännöllisesti päivän mittaan, tuloksia alkaisi nopeasti näkyä koko planeetan tasolla.

Sisäinen yhdistyminen valoon,  korkeampaan itseemme, rakkauteen, ymmärtämiseen ja korkeampaan viisauteen (paremman sanan puutteessa) muuttaisivat päivittäistä elämäämme.

Yhteys valoon, edes muutaman sekunnin ajan päivän mittaan, toisi valoa elämäämme,  mistä seuraisi tarvittu toiminta.

Valitsetko katsoa poispäin? 

Monet ihmiset valitsevat tarkoituksella katsovansa poispäin siitä mikä häiritsee heidän rauhaansa. Minua muistutettiin tänään Edmund Burken hienosta lauseesta: "Ainoa asia, jota paholainen tarvitsee voittaakseen, on se että hyvät ihmiset eivät tee mitään". Albert Einstein on myös sanonut samantapaista: "Maailma on vaarallinen paikka elää;  ei pahojen ihmisten vuoksi vaan niiden, jotka eivät tee mitään asian vuoksi." Ymmärrän että sana "paha" ei ehkä ole paras mahdollinen mutta paremman sanan puutteessa....

Minulle kerrotaan että nyt ei enää ole aika katsoa katsoa poispäin peloistamme, silloinkaan kun ne manifestoituvat ulkoiseen maailmaamme. Vaikka se aiheuttaisi energiatasomme väliaikaista laskua, me palaudumme siitä takaisin. Minulle kerrotaan että nyt on välttämätöntä katsoa niihin paikkoihin, joihin emme uskaltaneet katsoa aiemmin.

Ainoastaan valo voi parantaa menneisyyden, voi parantaa sen mikä on varjoissa,  sekä henkilökohtaisella tasolla että myös yhteiskunnan tasolla.

Valotyöntekijöillä on paljon parannettavaa tänä aikana,  paljon parannettavaa kollektiivisesta tiedostamattoman virrasta, ja tätä tehtävää varten meidät lähetettiin tänne:  tuomaan valoa sinne missä on varjoja ja pimeyttä. Tämä on sopimus, johon sitouduimme. Nyt on aika täyttää tekemämme sopimus,  rakas valotyöntekijä.

Aika, jonka käytämme henkilökohtaisen kasvun kuplassa, on myös tärkeä. Minua muistutetaan tänään, että valo ja yhteys omaan sisäiseen itseemme auttavat löytämään oikean tasapainon ulkoiselta maailmalta suojautumisen välillä ja valon levittämisen, tiedon, toisten auttamisen, rauhallisen ja ystävällishenkisen tietoisuustason kohottamisen ympärillämme tai aktivismin välillä. Valo auttaa meitä löytämään oikean tasapainon sisäisen ja ulkoisen työn välillä. Vaikka ulkoinen työ merkitsisi jonkun toisen auttamista tänään, hymyn antamista, yksinäisen eläimen ruokkimista, rakkauden tuntemista ja antamista ehdoitta ympärillämme oleville. Pieniä askeleita oikeaan suuntaan maapallon tasolla tarvitaan juuri nyt. Pieniä, hyväntahtoisia ja ystävällisiä tekoja.

Tiedä, että tietäminen, näkeminen ja toivominen riittävät joskus muutoksen aikaansaamiseen ja kollektiivisen tiedostamattoman virran tietoisuuden nostamiseen. Katsominen riittää.

Rakkautta ja haleja,

Laura ja korkeampi minä


Copyright © Laura/ Multidimensional Ocean. Oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia saa kopioida ja jakaa vapaasti, kun se sisältö ja otsikko mukaanlukien kopioidaan kokonaisuudessaan ja muuttumattomana,  jaetaan ilman korvausta ja tämä teksti sekä linkki liitetään mukaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti