perjantai 26. heinäkuuta 2013

Jokapäiväisiä askareitanne ei voi laittaa henkiseen arvojärjestykseen

Ihmiskunnan kollektiivinen sydän on aukeamassa kauniisti kun valotyöntekijät, valonkantajat ja tiennäyttäjät ympäri maailman vahvistavat ja tehostavat edelleen aikomustaan yhdistyä täydellisesti jumalalliseen rakkauteen, johon kaikki ovat yhteydessä. Näyttää ikään kuin uusi kollektiivinen rakkausverkko muodostuisi hyvin nopeasti planeetan ylle yhdistyäkseen ja täydellisesti sulautuakseen jumalaisen kentän kanssa saaden aikaan ihmiskunnan kauan odotetun heräämisen,  ja tämä on juuri sitä mitä nyt tarvitaan ja mitä te rakennatte. Täällä henkimaailmassa iloitsemme rajattomasti, kun seuraamme ihmiskunnan yhä tehokkaampaa sitoutumista rakkauteen. Sen, että te ette näe samalla tavalla kuin me, ei pidä antaa huolestuttaa, koska jos menette sisimpään pyhään keskukseenne missä valo palaa kirkkaasti ja ikuisesti, saatte lohduttavan tunteen, varmistuksen siitä että kaikki sujuu täsmälleen jumalallisen suunnitelman mukaisesti, kuten kuuluukin, ja siitä syystä teidän heräämisenne on väistämätön,  kuten niin monet olennot ovat kertoneet teille niin monta kertaa.

Jatkakaa vain sen tekemistä mitä olette tehneetkin,  nimittäin valonne kantamista ylhäällä vilpittömästi ja jatkuvasti, kun osoitatte rakastavaa aikomustanne kaikkina aikoina päivittäisessä elämässänne. Se on kaikki mitä teidän tarvitsee tehdä . . . ei mitään muuta. Se on hyvin yksinkertaista, syvästi tehokasta,  ja kuitenkin monilla teistä on vaikeuksia tehdä sitä pääasiassa koska teidän rajoittuneessa tietoisuudessanne ette saa käytännöllisesti katsoen juuri minkäänlaista palautetta. Tästä syystä niin monet teistä joko vastaanottavat henkilökohtaisesti kanavoituja viestejä tai tuntevat kiinnostusta lukea viestejä, joita toiset ovat jakaneet ja tehneet julkisiksi. Näiden viestien tarkoitus on kohottaa ja innostaa teitä, ja viestien väreilemä ja kyllästämä rakkaus ympäröi teidät kun kanavoitte tai luette niitä. Viestien antama rohkaisu vahvistaa määrätietoisuuttanne, aikomustanne jatkaa pyhää työtä jota olette sitoutuneet tekemään,  varmistaen että heräämisprosessi jatkuu sujuvasti, juuri kuten Isämme on tarkoittanut.

Työ, jota teette niin suurella innolla ja päättäväisyydellä on elintärkeä osa prosessia. Kun astutte sisäiseen rauhan paikkaanne, istutte ja puhdistatte mielenne häiriöistä ja huolista, ette pelkästään istu laiskana odottamassa pelastusta! Istuminen meditoiden, tarkastellen sitä mitä pidätte jumalaisena suunnitelmana, tai oppaiden, enkeleiden tai henkimaailman mentoreiden antamien inspiroivien viestien kanavoiminen ei mitä suurimmassa määrin ole laiskottelua, joutilaisuutta tai vähimmässäkään määrin tehotonta! Se on kaikkein tehokkain tapa, jolla voitte täyttää elämänsopimuksenne, perusteenne inkarnoitua maan päälle tässä maapallon henkisessä kehityksessä.

Jotta henkinen evoluutio voisi tapahtua ihmisten täytyy tulla henkisesti tietoisiksi ja aktiivisiksi,  ja riippumatta siitä mitä hyviä töitä saatatte tehdä toisten auttamiseksi,  teidän tulee myös viettää säännöllisesti joka päivä hiljainen hetki yksinänne,  ja keskittyneenä,  koska juuri siellä todellinen ja henkinen toiminta tapahtuu. Kyllä, teidän pitää ja tulee yrittää olla rakastavasti läsnä päivittäisten askareittenne keskellä, olivatpa ne mitä tahansa (huomatkaa, että jokapäiväisiä askareitanne ei todellakaan voi laittaa henkiseen arvojärjestykseen). Mutta pitäkää huoli siitä, että jätätte tilaa myös elintärkeälle hiljaiselle ajalle,  tyhjäkäynnille, sisällänne ikuisesti palavan rakkauden liekin seurassa jolloin todellinen työ tapahtuu.

Te kaikki tiedätte olevanne pyhällä matkalla kotiin Todellisuuteen, mutta lukemattomat houkutukset, jotka illuusio jatkuvasti esittää teille, onnistuvat jatkuvasti häiritsemään ja harhauttamaan teitä. Ottakaa tavaksenne huomata ne, jotta voitte palauttaa huomionne ja tarkkaavaisuutenne yhä nopeammin siihen työhön, jota olette valinneet tekevänne. Olemme aina valmiina auttamaan teitä, joten pyydämme teitä kutsumaan meitä - usein - ja olemme iloisia voidessamme auttaa teitä saavuttamaan uudelleen henkisen tasapainonne. Se on meidän velvollisuutemme, tehtävämme ja kutsumuksemme ja saamme valtavaa tyydytystä kun pystymme vastaamaan avunpyyntöihinne.  Meillä ei koskaan ole liian kiire tehdä muita asioita:  olemme aina saatavilla emmekä koskaan anna teidän odottaa. Kun tunnette tarvitsevanne apuamme, kutsukaa meitä heti, ja vastaamme teille.

Teistä jokaisella on omat henkilökohtaiset oppaanne henkimaailmassa:  he ovat teidän sielunperheenne jäseniä ja huolehtivat aina teistä, hurraavat teille ja suojelevat teitä. He ovat aina tietoisia teistä ja teidän toiveistanne sekä haluistanne. Voitte pyytää heitä osoittamaan läsnäolonsa, antamaan intuitiivisen tiedon läsnäolostaan, ja he antavat sen koska he haluavat teidän tietävän, että ovat aina kanssanne. Kun äkkiä "muistatte" minne laitoitte avaimenne, shekkivihkonne tai minne jätitte autonne, yksi heistä todennäköisesti vinkkasi siitä. Kiittäkää siitä. Heistä on ihanaa, kun heidät tunnustetaan, heitä arvostetaan ja kiitetään. Kiittäminen on erittäin tehokas tapa kohottaa energiataajuuttanne enemmän harmoniaan teitä ympäröivän jumalallisen rakkauden kanssa.

Rakastava veljenne, Jeesus

Jesus through John, Guidance from an elder brother, 26.7.2013 John Smallman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti