keskiviikko 5. elokuuta 2015

Te ja teidän auttajanne

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Daniel Scranton


Olennot, jotka toivovat teille suurinta mahdollista iloa, rakkautta ja vapautta, ovat monella tapaa teidän esi-isiänne ja monella tapaa he ovat tulevaisuuden versioita siitä mitä te olette. Te saavutte tälle todellisuuden tasolle ja tältä todellisuuden tasolta yhdessä loistavan seurueen kera. Te kutsutte heitä enkeleiksi ja oppaiksenne, mutta he ovat niin kovin paljon enemmän.

He eivät ole pelkästään olentoja, jotka huolehtivat teistä ja rakastavat teitä. He ovat osia teidän omasta tietoisuudestanne, jotka etsivät sitä mitä he ovat,  sitä mitä he olivat ja sitä mitä he tulevat olemaan. Tämä teidän evoluutionne on melkoinen prosessi. Se ei tosiaankaan ole ennalta määrätty. Siinä on monia polkuja ja monia valtateitä, mutta yksi lopputulos.

Ja te päätätte, minkä tien valitsette. He seuraavat teidän tekemiänne päätöksiä ja ojentavat auttavan käden silloin kun se on mahdollista. He eivät ole teidän yläpuolellanne. He eivät ole teitä parempia. Heillä on aivan yhtä paljon opittavaa teiltä kuin teillä on heiltä. Te olette paljon enemmän joukkue kuin tajuattekaan.

Te kiitätte heitä ja etsitte heidän neuvojaan. Mutta me ehdotamme, että teidän pitäisi nähdä heidät pikemminkin joukkueena. Sellaisena joukkueena, jossa teilläkin on oma osanne ja jossa tekin pelaatte omaa paikkaanne. Me ehdotamme, että alatte nähdä heidät yhdenvertaisina,  että suhtaudutte omaan elämäänne kuin projektiin ja että pidätte heitä tämän hankkeen osallisina. Mutta teillä on aivan yhtä paljon vastauksia kuin heillä.

He tulevat teidän luoksenne hakemaan neuvoja ja ehdotuksia. Te olette heille arvokas ja palvelette heitä, sillä mikään tässä universumissa ei ole yksisuuntaista. Niinpä teidän tulee olla halukas jakamaan heidän kanssaan jotain omasta kokemuksestanne ennen kuin pyydätte heidän apuaan ja heidän opastustaan, neuvojaan.  Aloittakaa dialogi. Antakaa heille yhtä paljon itsestänne kuin mitä he ovat antaneet ja tulevat antamaan teille.

Me olemme Mikael. Me olemme ääretön. Me olemme rakkaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti